حمله انتحاری در ایران؛ آیت‌الله خامنه‌ای سپاه را موظف به پی‌گیری 'قصور احتمالی' کرد

پیکر کشته‌شدگان به اصفهان منتقل شده است بی بی سی : آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر ایران "سازمان‌های جاسوسی برخی کشورهای منطقه و فرامنطقه" را به دست داشتن در حمله انتحاری به اتوبوس نیروهای مرزبانی سپاه پاسداران و ارتباط با عاملان آن متهم کرده است.
 

آقای خامنه‌ای از مسئولان خواسته این مسئله را با جدیت دنبال کنند و سپاه پاسداران را موظف به "پیگیری قصور احتمالی در این حادثه" کرده است.

 
در حمله انتحاری چهارشنبه ۲۴ بهمن در جاده خاش-زاهدان یک اتوبوس حامل نیروهای مرزبانی سپاه پاسداران هدف قرار گرفت.
 
به گفته سپاه در این حمله ۲۷ نفر کشته و ۱۳ نفر دیگر زخمی شدند. اتوبوسی که هدف حمله قرار گرفته متعلق به لشکر ۱۴ امام حسین اصفهان بوده و سرنشینان آن بعد از پایان ماموریت مرزبانی در حال بازگشت بوده‌اند.
 
احمدعلی موهبتی، استاندار سیستان و بلوچستان در توضیح جزییات حمله انتحاری چهارشنبه شب گفته است که در این حادثه خودرویی در مسیر اتوبوس سپاه حرکت می‌کرده و "زمانی که اتوبوس قصد سبقت گرفتن از این خودرو حامل مواد منفجره را داشته، خودرو از سمت شاگرد به اتوبوس برخورد کرده و انفجار انتحاری صورت گرفته است."
 
اجساد کشته‌شدگان به اصفهان منتقل شده و در این استان دو روز عزای عمومی اعلام شده است. مسئولان استان سیستان و بلوچستان هم سه روز عزای عمومی اعلام کرده‌اند.
 
گروه جیش‌العدل مسئولیت حمله را بر عهده گرفته است.
رهبر ایران "سازمان‌های جاسوسی برخی کشورهای منطقه و فرامنطقه" را متهم به دست داشتن در حمله انتحاری به اتوبوس سپاه کرده است وعده انتقام
حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران هم در پیامی کشته شدن مرزبانان را تسلیت گفته و این حمله را "لکه ننگ دیگری بر کارنامه سیاه حامیان اصلی تروریسم در کاخ سفید، تل آویو و ایادی منطقه‌ای آنان" توصیف کرده است.
 
آقای روحانی وعده داده است که "آمران و تمام عوامل این اقدام وقیحانه و شوم" به زودی مجازات خواهند شد.
 
محمدعلی جعفری، فرمانده سپاه پاسداران هم در پیام خود از پاکستان خواسته با تشدید اقدامات و تدابیر امنیتی در مرزهای مشترک با ایران، "عرصه را بر تروریست‌های تکفیری و مزدور دشمنان دو ملت، تنگ و با برخورد قاطع با آنها امکان هرگونه اقدام ضد امنیتی و مخاطره‌انگیز را از آنان سلب نماید."
 
سرلشکر جعفری اطمینان داده که سپاه انتقام خون کشته‌شدگان حمله سیستان و بلوچستان را "از دشمنان خبیث و وابسته به اردوگاه استکبار جهانی خواهد گرفت."
بحث توییتری ظریف و وزارت خارجه لهستان
محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران ساعاتی بعد از حمله، در توییتر خود به هم‌زمانی این حادثه و نشست صلح و امنیت خاور میانه در لهستان اشاره کرد و از آن با عنوان "سیرک ورشو" یاد کرد.
 
او با اشاره به تجمع اعضای سازمان مجاهدین خلق در ورشو در اعتراض به حکومت ایران و "تروریست" خواندن آنها، از نشست لهستان که به پیشنهاد آمریکا برگزار شده، انتقاد کرد.
 
وزارت خارجه لهستان در حساب توییتر رسمی خود با مخاطب قرار دادن آقای ظریف نوشته است که لهستان تروریسم را در هر شکلی محکوم می‌کند و افزوده که واکنش به حادثه جاده خاش-زاهدان هم نمی‌تواند متفاوت باشد.
 
با این حال در این توییت لهستان حضور "تروریست‌ها" در ورشو را رد کرد و نوشت: "اینجا دموکراسی، آزادی بیان و هم‌بستگی وجود دارد."
منبع : بی بی سی
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۲
amirpalang - لندن، انگلستان

چاه نکن بهر کسی. اول خودت دوم کسی
‌پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۴
۶۰
oghabe - بازل، سوییس

تروریسم را جمهوری اسلامی در دنیا راه اندازی کرد وامروزهم در خونه خودشون اومده!
‌پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۱
۸۳
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا

به احتمال زیاد در آستانه ی کنفرانش ورشو کار خودشان هست. کسانیکه 400 نفر را زنده در سینما رکس آبادان کباب کردند و در حرم حضرت رضا بمب گذاشتند از هیچ جنایتی برای بقای خودشان فروگذار نمی کنند
‌پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۷
۳۹
loder - شیراز، ایران
ایشالا روزی برسه که خودم زمام اموره ایرانو بدست بگیرم اونوقت در واکنش به این گونه حملات تروریستی در وحله اول با لگد تمام مفتخوران اروپا رو بدون اعلام قبلی بیرون میکنم بعدشم میرم سراغ پاکستان تروریست پرور در سیاست بترسی مثل روحانی و خامنه ای کلات پس معرکه است مستدام باشید
‌پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۱
۴۲
amirpalang - لندن، انگلستان
[::loder - شیراز، ایران::]. چطوره حمله کنیم عربستان عرب ها رو مسلمون کنیم؟ صرفا جهت انتقام تاریخی
‌پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۷
۵۹
Hatef - پاریس، فرانسه
این ترفند دیگر کهنه و نخ نما شده است. البته قبلا نیز از این مثل اسدالله میرزایى دایى جان ناپلئون استفاده کرده ام. این موضوع درست داستان آن شخصیست که در یک پارچه فروشى صدایى از او صادر شده و براى رد گم کردن شروع به پاره کردن قواره پارچه ها میکند که پارچه فروش دست او را گرفته، میگوید اینکار لازم نیست ، بالاخره بعد از سالها تجربه ، صداى پاره شدن پارچه را از دیگر صداها تشخیص میدهم! حکومت اشرار از این حرکات نه یکبار، که بارها، بمنظور مظلوم نمایى، استفاده کرده است.
‌پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۱
۵۵
آزاذه - تهران، ایران
دروغ حیله و فریب و قتل و ترور برای ملا مثل نقل و نبات است. دیگه چهل سال است به این طریق خودتون را رو پا نگه داشتید
جمعه ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +345اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +300نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +224سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +199اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +188نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +188پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +153ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد
  • +149نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +143کشته شدن صدها‌‌ نفر از مسئولان میدانی نیروهای سرکوبگر بسیج + ویدیو
  • +133پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد