دستگیری دامپزشکی که از توله سگ ها برای قاچاق هروئین استفاده میکرد

این سگ‎‌ها در مزرعه مدلین با هدف استفاده از بدن‌شان برای جاسازی هرویین پرورش می‌یافتند بی بی سی :یک دامپزشک کلمبیایی که از طریق جراحی در داخل بدون توله سگ‌ها هرویین مایع جاسازی و به آمریکا قاچاق می‌کرد زندانی شده است.
 

آندرس لوپز الورز پذیرفته که در خلال سال‌های ۲۰۰۴-۲۰۰۵ در یک مزرعه پرورش سگ در کلمبیا به سفارش قاچاقچیان، در بدن توله سگ‌ها هرویین جاسازی می‌کرده است.

 
او که در سال ۲۰۱۵ در اسپانیا بازداشت شده بود به درخواست آمریکا به این کشور مسترد شد و در آنجا محاکمه شد.
 
دادگاهی در شهر بروکلین نیویورک امروز (پنجشنبه هفتم فوریه) با صدور حکم خود درباره آقای الورز او را به شش سال زندان محکوم کرد.
 
ریچارد داناگو، دادستان عمومی منطقه شرق نیویورک امروز پس از قرائت حکم دادگاه گفت: "سگ‌ها هم بالاخره "خدایی" دارند و امروز با محکوم شدن الورز که از دانش و مهارت دامپزشکی برای پنهان کردن موادمخدر در داخل بدن توله سگ‌ها سوءاستفاده می کرد" عدالت اجرا شد.
این بسته‌های هرویین مایع از داخل بدن توله سگ‌های مزرعه مدلین کلمبیا کشف شده است پلیس روز اول ژانویه سال ۲۰۰۵ با یورش به مزرعه مدلین دم و دستگاه جاسازی مواد در بند توله سگ‌های پرورش یافته در این مزرعه را کشف و ضبط کرد.
 
در جریان این عملیات حدود ۳ کیلوگرم هرویین و ۱۷ توله سگ که برای انتقال این بسته‌های هرویین مایع به آمریکا پرورش یافته بودند کشف شدند.
 
مقام‌ها ۱۰ بسته از این هرویین‌های مایع را با استفاده از جراحی از بدن توله سگ‌ها خارج کردند. سه توله سگ کمی بعد بر اثر عفونت ناشی از جراحی مردند.
 
آقای الورز پس از این واقعه به اسپانیا گریخت و عملیات بین‌المللی برای بازداشت او آغاز شد.
پس از این عملیات ماموران پلیس ملی کلمبیا سرپرستی هرویینا (چپ) و دانا (راست) را قبول کردند بنا بر گزارش دادستانی سرپرستی دو قلاده از سگ‌های نجات یافته در مزرعه مدلین به ماموران پلیس داوطلب سپرده شده است.
 
دانا (عکس بالا راست) که یک سگ از نژاد بیگل است را یکی از ماموران پلیس به خانه برد و هرویینا (عکس بالا چپ) که یک رتریور است در مرکز پلیس به عنوان سگ موادیاب آموزش دید.
منبع : بی بی سی
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +281شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +237شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +200پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +163سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +147ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +142فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +111ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +100ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید