تصاویری از خانه روح‌الله خمینی در فرانسه

یورونیوز : در بخشی از خانه روح‌الله خمینی، رهبر انقلاب اسلامی ایران، در نوفل‌شاتو، متنی به فارسی و فرانسه نوشته شده است. وی چهار ماه در این خانه زندگی کرد، خانه‌ای که پاتوق سیاسی شده بود و بسیاری چهره‌های سیاسی ایران در این خانه رفت و آمد داشتند. رویترز تصاویری از این خانه را منتشر کرده که در آن کارگری مشغول تمیزسازی نوشته‌های ورودی خانه است.

روی تابلوی نصب شده مقابل خانه نوشته شده «نام نوفل‌شاتو برای همیشه در تاریخ ایران و فرانسه ثبت شده است. ملت ایران همواره مهمان نوازی ملت فرانسه و استقبالی که از امام خمینی، رهبر کبیر انقلاب اسلامی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران به عمل آمد را به یاد خواهد داشت.» این تابلو ۱۷ بهمن ۱۳۹۵ توسط سفیر ایران در فرانسه و شهردار نوفل‌شاتو رونمایی شد.

 

دهکده نوفل لوشاتو، دهکده ای کوچک در ۳۵ کیلومتری جنوب غربی شهر پاریس است. خانه‌ای در این دهکده چهار ماه آخرین منزلگاه روح‌الله خمینی پیش از بازگشت به ایران بود. روح‌الله خمینی دوازده بهمن ۱۳۵۷ به ایران بازگشت.
منبع : یورونیوز
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۰
ارژن پارت - شیراز، ایران

این خانه و دیگر مکانهای اینچنینی نباید خراب و ویران شود بلکه باید در تاریخ ثبت شود ! تا درس مهمی شود برای ایندگان که به هیچ عنوان به اخوند و روحانی درهر دینی [الخصوص اسلام] اعتماد نکنند وتا میتوانند این جماعت دین فروش را از سیاست و مساعل سیاسی و اجتماعی دور نگه دارند . این خانه باید در ذهن ها بماند که چقدر افکار و ذهنیت دینی خطرناک است که ملتی را به قهقرا میبرد واز مسیر ترقی دور میکند . این خانه سنبل ریا و دروغ ودغل کاری اخوند و دین را نشان میدهد ! باید ازاین خانه مثل یک موزه نکهداری کرد تا درس عبرت برای ایندگان شود !!.
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۲
۶۵
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا

[::ارژن پارت - شیراز، ایران::]. بنظر من بهتر است بجای موزه مبدل به آبریزگاه شود و ایرانیان مقیم اروپا و سایر توریست ها هر از گاهی به اینصورت از آن ملعون یاد کنند تا زمانی که مقبره اش در ایران را جایگزین کنیم.
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۲
۵۵
آزاذه - تهران، ایران

جایی که بدبختی ایرانیان رقم خورد
جمعه ۱۲ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۶
۶۰
دانای نادان - زووله، هلند
همه عبرت‌ها و تاریخ‌ها رو که نگاه کنید، یه قومی ، یه ملتی‌ متضرر شدن تا یه سر انجام درستی‌ برای مللتها کشف بشه. این بار نوبت نسل ما بود که متضرر بشن تا شاید یه سر فصل جدیدی برای بچه هامون بشه.
شنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • ترامپ: برای مذاکره با ایران خیلی دیر شده است،ارتش آمریکا آنقدر تسلیحات دارد که بتواند «تا ابد» بجنگد
  • ساختمان مجلس خبرگان در قم در حمله هوایی آمریکا و اسرائیل ویران شد
  • پیام شاهزاده رضا پهلوی به اقوام ایرانی: همه حقوق برابر خواهند داشت
  • انفجارهای گسترده در شهرهای مختلف ایران بر اثر حملات نیروهای آمریکا واسرائیل
  • ارتش اسرائیل: ساختمان‌ ریاست جمهوری و شورای امنیت ملی را در تهران هدف قرار دادیم
  • والتز: اگر سفیر جمهوری اسلامی در سازمان ملل درخواست پناهندگی بدهد، تعجب نمی‌کنم
  • جنگ آمریکا و ایران؛ نخست‌وزیر بریتانیا با بزرگ‌ترین اختلافش با ترامپ روبه‌رو شده است
  • وزیر دفاع اسرائیل: سر اختاپوس را جدا کردیم و اکنون بازوهای آن را خرد می‌کنیم
  • ونس: هدف اصلی ترامپ ناتوان کردن ایران در ساخت بمب است، شکل حکومت بعدی جنبه فرعی دارد
  • (تصاویر) - کشتار با دستان بسته؛ خامنه‌ای همان کاری را با جوانان معترض کرد که صدام با غواصان ایرانی کرده بود
  • +507آغاز عملیات نظامی آمریکا و اسرائیل علیه جمهوری اسلامی؛ بیت رهبری در تهران هدف حمله قرار گرفت
  • +428شاهزاده رضا پهلوی: آماده باشید تا در زمان مناسب برای اقدام نهایی به خیابان‌ها باز گردید
  • +308علی خامنه‌ای، دیکتاتور ایران کشته شد ؛ رویترز: جسد خامنه‌ای پیدا شد
  • +283شاهزاده رضا پهلوی: به لطف رئیس‌جمهور ترامپ، ساعت آزادی ایران فرارسیده است
  • +255در پی انتشار خبر کشته شدن علی خامنه‌ای، جشن و پایکوبی سراسر ایران را فرا گرفت + ویدیو
  • +255پس از ساعت‌ها انکار، رسانه‌های جمهوری اسلامی کشته‌شدن علی خامنه‌ای را اعلام کردند
  • +246محمود احمدی‌نژاد، رئیس‌جمهور پیشین ایران در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شد
  • +214خبرگزاری فارس می‌گوید خبر کشته‌ شدن دختر خامنه‌ای به همراه داماد و نوه خامنه‌ای صحت دارد
  • +211واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • +206دونالد ترامپ: علی خامنه‌ای، یکی از شرورترین افراد تاریخ در حملات آمریکا و اسرائیل کشته شده است