پیش بینی اطلاعاتی آمریکا: نا آرامی‌ها در ایران بیشتر می‌شود

 از راست رئیس نهاد «اطلاعات ملی» آمریکا، رئیس سازمان مرکزی اطلاعات سی‌آی‌ای و رئیس پلیس فدرال اف‌بی‌آی صدای آمریکا : جامعه اطلاعاتی آمریکا در گزارش سالانه خود به کنگره ایالات متحده اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران یکی از چهار کشور اصلی تهدیدکننده منافع آمریکا و متحدان واشنگتن به شمار می‌رود. نهادهای اطلاعاتی همچنین می‌گویند که انتظار میرود در ماه‌های آینده نا آرامی‌ها در ایران بیشتر شود.
 

سران نهادهای اطلاعاتی ایالات متحده آمریکا روز سه شنبه ۹ بهمن در کمیته اطلاعات سنای آمریکا حاضر شدند.

 
دن کوتس، رئیس نهاد «اطلاعات ملی» آمریکا ارزیابی جامعه اطلاعاتی را به سناتورهای دو حزب اعلام کرد.
 
او در بخشی از گزارش خود به ایران اشاره کرد و گفت: «در زمانی که اقتصاد ایران روز به روز ضعیف‌تر می شود، رژیم ایران با بهبود توان نظامی به جاه طلبی‌های منطقه‌ای خود ادامه می‌دهد.»
 
دن کوتس گفت: «داخل ایران، تندروها در به چالش کشیدن رقبای میانه روی خود گستاخانه‌تر عمل می‌کنند و انتظار میرود در ماه‌های آینده ناآرامی‌ها بیشتر شود.»
 
دن کوتس همچنین گفت: «تهران به تامین مالی اقدامات ترویستی ادامه می‌دهد که نمونه آن دستگیری شماری از اتباع ایرانی در اروپا سر بزنگاه و در حال توطئه چینی بود. انتظار میرود ایران به حمایت از حوثی ها در یمن و شبه نظامیان شیعه در عراق ادامه دهد؛ در حالی که توان نظامی بومی خود را که تهدیدی برای آمریکا و متحدین‌مان در منطقه است، پی‌گیری می کند.»
به گفته او، ایران همچنین به تقویت استقرار نظامی اش در سوریه و ارائه سلاح به حزب الله لبنان، که منجر به حملات هوایی اسرائیل شده است، ادامه می دهد و «اینگونه اقدامات ایران نگرانی های ما را از مسیری که ایران در پیش گرفته افزایش می دهد، مسیری که شامل خطر درگیری و بسط نفوذ ایران است.»
 
وی همچنین گفت ایران دارای بزرگترین زرادخانه موشک های بالستیک در منطقه است.
برنامه هسته ای
دن کوتس درباره ارزیابی جامعه اطلاعاتی آمریکا در خصوص برنامه هسته ای ایران نیز گفت در حال حاضر این کشور به دنبال توسعه توانایی نظامی هسته ای خود نیست.
 
وی از جانب دیگر مقامات جامعه اطلاعاتی آمریکا گفت جامعه اطلاعاتی آمریکا به این نتیجه رسیده است که ایران در حال حاضر دنبال چنین توانایی هسته ای نیست.
 
او گفت همچنان ارزیابی جامعه اطلاعاتی آمریکا این است که ایران اقداماتی را که برای ساخت بمب هسته ای لازم است، انجام نمی دهد.
 
کوتس گفت اما مقامات ایران علنا تهدید کرده اند که اگر به منافع مالی ملموس در چارچوب برجام دست نیابند، توافق هسته ای را به چالش خواهند کشید.
گزارش سالانه جامعه اطلاعاتی به کنگره

جامعه اطلاعاتی ایالات متحده آمریکا شامل ۱۶ سازمان و آژانس مجزای اطلاعاتی است که ریاست آن بر عهده اداره‌کننده نهاد اطلاعات ملی است.
 
رئیس جامعه اطلاعاتی وظیفه جمع‌آوری اطلاعات از آژانس‌های مختلف و ارائه آنان به رئیس‌جمهوری ایالات متحده آمریکا را دارد.
 
در جلسه کنگره، علاوه بر دن کوتس، جینا هاسپل رئیس «سیا»، کریستوفر ری رئیس اف بی آی، ژنرال پل ناکازونه ردئیس سازمان امنیت ملی، رابرت کاردیلو رئیس سازمان آژانس ملی اطلاعات مکانی و ژنرال رابرت اشلی مدیر آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا حضور داشتند و به سوالات سناتورها پاسخ دادند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۱۰۸
ایرانفردا - لندن، انگلستان
" کنگره ایالات متحده اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران یکی از چهار کشور اصلی تهدیدکننده منافع آمریکا و متحدان واشنگتن به شمار می‌رود." جمله کلیدى، بقیه متن احتیاجى به خوندن نداره! منافع آمریکا! نه سرنوشت مردم
‌چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۷:۲۲
۷۸
چهارشنبه سوری ایران - فرانکفورت، آلمان
امریکا تقاص بیگناهی شاه و بزرگترین اشتباه سیاسی خود را خواهد پرداخت
‌چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۳
۸۲
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
از کرامات شیخ ما اینست/ شیره را خورد و گفت شیرین هست
‌چهارشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +187شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +134شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +125حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +120نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +119اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +102تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو