انتقاد حسن عباسی از قرارداد کی‎روش

بخش مهم صحبتهای حسن عباسی در سومین دوره کشوری تربیت راهنمایان سواد مجازی را از قول خبرگزاری فارس برایتان گلچین کرده ایم. صحبتهایی که انتقاد از قرارداد کی روش است:
 

* کی‌روش را الان به ایران می‌آورید چون فوتبال یک صنعت است؛ اما اخبار ۲۰:۳۰ تلویزیون می‌گوید کی‌روش ساعتی ۵ میلیون تومان می‌گیرد.این رقم یعنی سالیانه ۵۰-۴۰ میلیارد تومان در حکومت جمهوری اسلامی به کی‌روش می‌دهند؛ حال اگر بگویند مقام مسؤول، وزیر و … ۲۰ میلیون تومان حقوق دارند، فضای سایبری پُر می‌شود که ای داد! چرا یک وزیر یا مسؤول در حکومت علی این مقدار پول می‌گیرد. هر کسی غیرت داشته باشد رگش منفجر می‌شود که یک فرد ۴۵ میلیارد تومان پول می‌گیرد.

 
* هیچ احدی در جمهور ی اسلامی اعتراض نمی‌کند که چرا آقای کی‌روش ساعتی ۵ میلیون تومان می‌گیرد و هیچ فردی نه در مقام قضایی وارد می‌شود، نه مجلس می‌پردازد و نه کسی در دولت غیرت دارد با این مسئله برخورد کند. از حزب اللهی‌ترین طرفدار فوتبال تا فدراسیون فوتبال همه قبول کردند که این شرایط وجود داشته باشد؛ از طرفی هم فوتبالیست برده است و در اخبار می‌بینیم که می‌گویند به این تیم و آن تیم فروخته می‌شود.
 
* حزب اللهی‌ترین آدم را بالای سر ورزش بگذارید هم می‌رود برانکو، کی‌روش و یک خارجی که ایچ و ویچ دار را از اروپای شرقی و غربی می‌آورد؛ شما هم آنجا باشید، غیرت، فتوت، پهلوانی، علی(ع)، منش تختی و … سرتان نمی‌شود. آنجا کاپیتالسیت هستید؛ آنجا فتوت و جوانمردی با پول سنجیده می‌شود.
 
* یک بانک درآستانه ورشکستگی قرار داشت، اما عید امسال که قرار بود ایران به روسیه برود خواست با تبلیغات بگوید مردم پول را به بانک ما بیاورید تا ما پول شما را بالا بکشیم و هر غلطی که خواستیم بکنیم. کی‌روش برای عکس ۱۰-۵ دقیقه‌ای یک بانک و بیمه در آن زمان، یک میلیون دلار در زمانی که دلار ۶-۵ هزار تومان بود، گرفت. نظام دستگاه ربوی بانک می‌آید یک میلیون دلار در مملکتی که تحریم است را به دلار به این فرد می‌دهد تا دو عکس در ۱۰ دقیقه برای تبلیغات از او بگیرند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۵
مساوات - مساوات، ایتالیا

کیروش معجزه خاصی نکرد ولی همین کارهایی رو هم که کرد خودتون عرضه نداشتید بکنید واسه همین بهش میلیارد میلیارد پول میدهید، فوتبال که احتیاج به غنی سازی نداره اینهمه هزینه رو دست مردم گذاشته!! واسه ساخت ماهواره و موشک و جت جنگنده ببینید چقدر به خارجی ها پول دادید که مردم به گدایی افتاده اند.
جمعه ۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۴
۴۱
javadrezazadeh - ارومیه، ایران

تا امثال این مردک نفهم ولاییییی هستن این کشور وضعش همین آش و همین کاسه هستش. یه مشت پاپتی زبون نفهم حیوون که به لطف حماقت 40 سال پیش پدرامون ...... شدن
جمعه ۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۴
۴۰
پیامک1 - منچستر، انگلستان

اولاتو چه سگی هستی که نظر بدی .دوم ما باید رگ غیرتمون بزنه بالا که ازگلی مثل تو صاحبنظر شده توی این هرج ومرج
جمعه ۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۰
۳۷
soroshkhani - توکیو، ژاپن

مربی ایرانی اگه میومد دقیقا همینقدر میگرفت تازه بیشترم میگرفت. کیروش باید بره از اینجا این همه توهین و تحقیر ارزششو ندارهدا. این مردمم بره با همون مایلی کهن گریه کن قرارداد ببنده . کیروش در عوض پولی که میگیره دوبرابرشو وارد ایران میکنه. من هرکی رو دیدم میگفت قبل کیروش باید خدا خدا میکردیم و کلی نذر و نیاز تا بتونیم وارد جام جهانی فوتبال بشیم. حالا یه مربی حرفه ایی اوردن تیم رو برد جام جهانی و ۱۲ میلیون دلار پاداش فیفا رو اورد و حداقل سی چهل میلیون دلار درامد تبلیغاتی داشت این مردم هار شدن. این مردم وقتی به خوشبختی و شکم سیری میرسن هار میشن. اینم یکی از مثالهای دیگش. حتما باید این مردم بدبخت باشن. این تیم باید برا رفتن به جام ملتهای اسیا له له بزنه و جام جهانی باید ارزوش باشه تا امثالی مثل این وحشی خوشحال باشن. طرف میگفت حداقل درامد تبلیغاتی ایران از جام جهانی به پنجاه میلیون دلار اونم تنها تو داخل کشور رسیده. کیروش پولشو میگیره ده برابرشو وارد میکنه در عوض.
جمعه ۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۸
۵۵
بهنام انتورپن - انتورپن، بلژیک

نخیر این اقای دکترینال مثل اینکه تو همه چی دکترینال رینال داره و باید از پشت همه عالم و ادم بخوره !!! اقا به چه زبونی باید بگه که دشمن ملته؟ هر وقت ملت خوشحال شدن این پفیوزها بهم ریختن. کیروش تنها مدیریه که بخاطر پولی که میگیره کارش رو درست میکنه. نوش جونش. حتما میخواین مایلی کهن رو بیارین بجاش اره؟
جمعه ۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۳
۵۵
حسین سلطانزاده - برلین، آلمان

خوب تو که همه چیز بلدی استاد یبا این پول را بتو میدیم تیم ایران را هدایت کن با نماز وروزه ودعای کمیل انشالله تیم ایران را میبری جام جهانی
جمعه ۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۲
۴۳
آنتی خرافه - کلن، آلمان

خب آغای دکتوو ریین اون مقام مسیول بابت خوابیدن در محل کار (نمایندگان ملت در گاورداری مجلس، البته فقط بصورت لفظی نماینده در عمل مفت خور) و استفاده از اموال دولتی و رانت خواری و اختلاس و هزاران کثافت کاری دیگر ۲۰ میلیون در ماه میگیرد، البته این ۲۰ میلیون در مقابل دزدی های ایشان پول خرد هم حساب نمیشود. کی روش حداقل با گرفتن این پول دل یک ملت را شاد میکند، هرچند که شما جانیان و مفت خورها و دزدها در آن جگر ملت را مجدد خون میکنید. دکتر این
جمعه ۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۵
۴۶
مهرداد2538 - تهران، ایران
آقا به همه چی قسم درست میگه. حالا حسن عباسیه که حسن عباسیه. ملت بیشعورند که حکومت اینه.
جمعه ۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۲
۳۴
boysboys - مونیخ، آلمان

آخه تو چکاره ای درباره ورزش هم فضولی میکنی خوک خرفت؟ باید کله کچلش رو‌جای توالت باز کن استفاده کرد.
جمعه ۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۰
۵۸
همایون شایان - اسلو، نروژ

اولاٌ که این مبالغی که شما میگین اصلاٌ درست نیست . در ثانی بازم دمش گرم که برای یه ساعت هم که شده خنده و خوشحالی رو به خونه های مردم میاره . تو چی ؟ همین الان که داری اینارو میگی سراسر بغض و کینه و حسادت از حرفات میباره . نه تنها تو همه ی شما مدعیان صلح و عدالت اسلامی همین هستین . کدومتون یک بار به درد این مملکت خوردین ؟.
جمعه ۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۷
۸۲
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا
هر چیز برتری در دنیا قیمت های بالا دارد و حتما لازم نیست آنرا با مغزهای فندقی خودتان مقایسه کنید که در فرهنگ وحوش عربستان در 1400 سال قبل کپک زده است
جمعه ۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۰
۵۵
Persiangulf2535 - لند‌ن، انگلستان
درک تو از فوتبال اقتصاد و سیاست در حد یه گاو هم نیست . لفا خفه شو خوک نجس٬
جمعه ۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۸
۵۱
Attila14 - استکهلم، سوئد
همه دنیا پولپرستن و در نظام مقدس معیار فتوت و جوانمردیه؟. صاف و ساده٫ این نظام تو منو به اینجا رسونده که خدایی درکار نیست٬ مذهب دکونه و طلایه داران عمامه به بسرش زالوهای جامعه اند!. منی که دوران نوجوانی شروع کرده بودم نمازو٫حداقل عیدها و ماه رمضون!. ۴ تا تابستون رفتم کلاس قران و یک سومشو هنوز از حفظ یادمه!. تا شماها اومدین!. اینجا که نمیشه حرفهای انچنانی زد ولی اون فاطمه و علی و حسین و عمر وکتاب و خدا رو وردار و بذار ....
جمعه ۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۸
۴۳
paksan - ایران، ایران
احمق بیسواد 45 میلیارد شاید واسه یه ایرانی که تو ایران زندگی میکنه خیلی زیاد باشه نه واسه کسی که مقیم ایران نیست و قرارداد ارزی بسته. احمق اگر ریال ایران هر روز سقوط میکنه و هر دلار از 1500 تومان 8 سال پیش شده 11هزار تومان چه ربطی به رقم دریافتی مربی خارجی داره که یه زمانی سالی دو میلیون دلار قرارداد بسته حالا یه احمقی مثل تو با دلار یازده هزارتومنی محاسبه میکنی و شروع میکنی اون دهن گشادت رو باز کردن. همین کار رو با کسانی که میخوان اموالشون رو غصب کنند هم میکنند یعنی مثلا یارو 20سال پیش زمین خریده 500 میلیون و الان همون زمین شده 50 میلیارد بعد همین دزد فاسد میاد میگه چرا باید یک وزیر یا وکیل یا فوتبالیست در جمهوری اسلامی زمین 50 میلیاردی داشته باشه؟ آخه چرا باید حقوق کارگر بشه مبنای مقایسه؟ چرا باید یک آدم بیسوادی مثل تو با چهارتا سخنرانی احمقانه حقوق میلیونی بگیره بعد یک کارگر فنی شرکت فولاد یک دهم تو هم درآمد نداشته باشه؟دکترای تو چه مشکلی از مشکلات کشور حل کرده کدوم گره مردم رو باز کرده که ادعای شاقول عدالت و جهاد و پاک دستی میکنی؟
جمعه ۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۵
۴۳
paksan - ایران، ایران
[::مهرداد2538 - تهران، ایران::]چیو درست میگه؟ دقیقا ملت .... تو و امثال تو هستند که فکر نمیکنند که یک نفر دکترا گرفته و تخصص گرفته که بیاد هرروز درباره مثلا فسادهای حکومت فاسد اسلامی حرف بزنه؟مثالهایی که این آدم میزنه درباره طرز عملکرد درست چیه؟ دم از حکومت علی و غیره زدن و مقایسه الان و اون موقع شد واقعا علاج کار؟ آیا این آدم با مدرک تخصصیش کدوم گره از مشکلات کشور رو باز کرده؟ کدوم کار و تلاشی رو کرده آخه چرا باید یک آدم حراف با یک دکترای بی سروته دهها برابر یک کارگر فنی مثلا شرکت فولاد یا نفت درآمد داشته باشه؟ واقعا حرفهای این آدم با کدوم معیار عقلی جور درمیاد؟ کجای دنیا اینکارایی که این مردک زرنگ میزنه انجام میدن و پیشرفت کردند؟همه نون خشک بخورید و جهاد برید و خودتون رو بکشید و به زندگی معمولی و ساده و بدون هیچی قانع باشید! آیا خود همین آقای آی فون به دست به این چیزا قانع هستش؟دکترای استراتژیک اصلا در کجای دنیا هستش و اگر هم هست مسیر وظایف و ایده سازی و برنامه ریزیش چی هستش و چرا اونطرف باعث خیر و پیشرفت و منفعت مردم اون کشور میشه ولی در اینجا فقط یکسری حرفهای بی سروته.
جمعه ۵ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۱
۱۰۸
ایرانفردا - لندن، انگلستان
کاش یکى از این احمق میپرسید خودت برا گفتن این اراجیف چقدر پول گرفتى؟ حقوق مسئولین و مبلغ اختلاس هاشون رو که رو هم بذارى، دوسه برابر قرارداد کیروش میشه ولى فرقش اینجاست که کیروش بابت پولى که میگیره کار میکنه ولى مسؤلین فقط میدزدن!!
شنبه ۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۵:۵۹
۴۱
raha1984 - هامبورگ، آلمان
ای خدا یعنی روزی میرسه که همگی اینا رو با هم توی ..... تا ریشه همشون کنده بشه
شنبه ۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +190شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +136شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +127حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +121نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +120اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +104تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم
  • +100یک دانشجو خطاب به سعید جلیلی: دست‌ها و نفستان آغشته به خون است + ویدیو