نتانیاهو: ایران دروغ می‌گوید؛ هدف از پرتاب ماهواره ، بهبود توان شلیک موشک بین قاره ای است

ساعتی پس از انتشار خبر ناکامی ایران در پرتاب ماهواره، نخست وزیر اسرائیل گفت که ایران در اعلام برنامه خود برای ارسال ماهواره علمی به فضا «دروغ می‌گوید» و هدفش از پروژه‌های ماهواره‌ای جدید چیزی نیست جز «آزمایش مرحله نخست موشک بین قاره‌ای، برخلاف همه توافق‌ها».
 

به گزارش روزنامه اسرائیلی هاآرتص، بنیامین نتانیاهو این سخنان را روز سه‌شنبه، ۲۵ دی‌ماه، در آیین معارفه رئیس جدید ستاد ارتش اسرائیل در وزارت دفاع در تل‌آویو بیان کرد.

 
اشاره مقام اسرائیلی به «برخلاف توافق‌ها» می‌تواند مربوط به قطعنامه ۲۲۳۱ سازمان ملل باشد که در تایید توافق اتمی موسوم به برجام صادر شد. این نکته‌ای است که پیشتر وزیر خارجه آمریکا نیز به آن اشاره کرده بود.
 
ساعاتی پیشتر جمهوری اسلامی ماهواره ساخت دانشگاه صنعتی امیرکبیر با نام «پیام» را با موشک ماهواره‌بری که آن نیز ساخت ایران است، به فضا پرتاب کرده بود.
 
اما به تایید محمد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات ایران، ماهواره پس از پرتاب نتوانست در مدار زمین قرار بگیرد.
 
آقای جهرمی که خود در محل پرتاب ماهواره در استان سمنان حضور داشته، در توییترش خبر داد که دو مرحله از پرتاب ماهواره موفقیت‌آمیز بوده اما در مرحله سوم و نهایی، ماهواره‌بر به «سرعت کافی نرسید و "پیام" در مدار آرام نگرفت».
 
وزیر ارتباطات ایران تاکید کرد که این برنامه علمی ادامه خواهد یافت و ماهواره‌های دیگری ساخته و به فضا ارسال خواهند شد.
 
اما بنیامین نتانیاهو در سخنان خود در تل‌آویو گفت، ادعای قرار دادن ماهواره در مدار زمین بخش «ظاهری» و «ساده‌لوحانه» این اقدام ایران بوده، بلکه هدف واقعی تهران بهبود توان شلیک موشک بین قاره‌ای است.
 
نخست وزیر اسرائیل مدعی شد که ایران «بی‌وقفه دروغ می‌گوید» و اسرائیل «دروغ‌های ایران را افشا می‌کند» و در این راستا بود که «آرشیو هسته‌ای محرمانه ایران را برملا کرد».
 
وی افزود، ادعای امروز ایران در مورد ماهواره هم «دروغ است».
 
آقای نتانیاهو در آیین معارفه رئیس جدید ستاد ارتش اسرائیل اظهار داشت: «ایران و بازوان تروریستی‌اش، محوری‌ترین هدف برای ما هستند... و با تهور و ابتکار اهداف خود را محقق می‌کنیم.»
 
نخست وزیر اسرائیل همچنین با اشاره به سخنان روز دوشنبه بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت امور خارجه ایران، که گفته بود، ایران به دعوت دولت قانونی سوریه در این کشور «حضور مستشاری» دارد، گفت: «من به ایران توصیه می‌کنم که سریعا از سوریه بیرون برود، زیرا ما به سیاست حمله، که پیشتر قول داده‌ایم ادامه می‌دهیم.»
 
بنیامین نتانیاهو روز یک‌شنبه این هفته تایید کرد که کشورش حمله جمعه شب گذشته به فرودگاه دمشق، پایتخت سوریه، را برای «نابود کردن انبار سلاح‌های ایرانی» انجام داده و صدها حمله مشابه دیگر در چند ماه اخیر نیز کار اسرائیل بوده است.
 
به گزارش رسانه‌های اسرائیل، ژنرال آویو کوخاوی در نخستین سخنرانی‌اش در پست ریاست ستاد نیروهای مسلح گفت، ارتش اسرائیل در دوران او «افزایش توان تخریبی مرگبار را برای ضربه به دشمن» در دستور کار دارد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۲
ابن ملجم - مونیخ، آلمان
خب اون ایوا خواهر تو سوید امده نادان میگه سپاه بشقاب پرنده داره که سرعتشون از سرعت نور بیشترو وبا سلاحهای لیزری تا به حال چن ماهواره امریکا را نابود کرده حتی ماما جونش اینا همن میدونند،به جون شوهرش راست میگه،پس چرا علیه این موشکهای اسراییلی هیچ علطی جز حرص خوردن نمیتونه بلنه حتی حسن خرص الله و باند ادمخورش هم از زمانیکه مواجبشون کن شده حاضر نیستند به درخواستهای سپاه برای حمله به اهداف اسراییلی جواب بدن.نفر بعدی اسد است که واسدارها رتا مثل گوسفند به اسراییل بفروشه
‌سه شنبه ۲۵ دی ۱۳۹۷ - ۲۳:۰۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +295اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +204ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد