«هیوندای جنسیس»، «کونا» و «رم تراکس» به عنوان بهترین ماشین‌های ۲۰۱۹ انتخاب شدند

«رید بیگلند» رئیس برند رم، در کنار وانت «رم ۱۵۰۰» پس از دریافت جایزه سال - نمایشگاه اتومبیل ۲۰۱۹، دیترویت - میشیگان دو اتومبیل از شرکت خودروسازی هیوندای و یک اتومبیل از برند «رم» برندگان جوایز بهترین خودروهای سال در نمایشگاه اتومبیل ۲۰۱۹ دیترویت شدند.
 

به گزارش آسوشیتدپرس ۲۴ دی، روز دوشنبه اعلام شد «هیوندای جنسیز جی ۷۰»، «هیوندای کونا»، و «رم تراکس» به ترتیب جوایز سالانه بهترین خودرو، بهترین خودروی شاسی بلند و بهترین وانت آمریکای شمالی را دریافت کردند.


هیوندای «جنسز جی ۷۰» برنده سال ۲۰۱۹ - نمایشگاه اتومبیل دیترویت - میشیگان حدود ۵۵ خبرنگار حوزه خودرو اعضای هیئت داوران امسال را تشکیل می دادند.
 
دیترویت در ایالت میشیگان قطب خودرو سازی آمریکا است و ابتدای هر سال، تازه های صنعت خودرو در قالب نمایشگاهی در آن عرضه می شود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۴
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا

چرا اسامی رکیک؟!
‌سه شنبه ۲۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۹
۴۳
paksan - ایران، ایران

اصلا این نظر سنجی قابل اعتماد نیست چون تمام این خبرنگارها از شرکتهای خودروسازی پول میگیرن و هر کسی بیشتر بده اینا هم مطلب و خبر بیشتر از این شرکتها می نویسند. هیوندایی بشدت داره پول خرج میکنه تا برند لوکسش رو بتونه تو آمریکا سرزبانها بیاندازه تا بتونه در کنار لکسوس و بی ام دبیلو و بنز قرار بگیره و تو آمریکا مردم میدونند که جنسیس تا پارسال یک کپی بردار خنده دار از مرسدس بنز بود و طرحهای جدیدش هم خیلی جالب نیست و مصرفش هم خیلی بالاست و تفاوت قیمتش انقدر هم نیست که آدم پول بده به هیوندای در حالی که به کمی اختلاف میشه یک بی ام دبیلو یا لکسوس سوار شد که برندش و اسمش به کل هیوندای می ارزه.
‌چهارشنبه ۲۶ دی ۱۳۹۷ - ۰۲:۱۹
۶۶
Walter White - آلبوکرکی، ایالات متحده امریکا

[::paksan - ایران، ایران::]. این نظر ناقص و ناشی از بی اطلاعی شماست.مدلهای بازار ایران و اروپا رو نمیدونم،اما هیوندای یک برند کاملا شناخته شده و رایج و مورد پسند آمریکاییهاست.سالهای ساله ماشینهای این کمپانی اینجا پر طرفدار و محبوبه و به خوبی با مدلهای ژاپنی،آمریکایی و اروپایی اینجا رقابت میکنه. شما هنوز تو دوران قدیم سیر میکنی که فکر میکنی هر برند ژاپنی یا آلمانی اتوماتیک بهتر از کره ای خواهد بود.دنیا عوض شده عزیز.جنسیس ماشین بسیار با کیفیت و عالی اس هست. در اینجا ماشینهای آمریکایی ،ژاپنی و هیوندای کره بسیار رایج و محبوب هستند خیلی یشتر از ماشینهای اروپایی.
‌چهارشنبه ۲۶ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +297مصطفی مهرآئین به سیم آخر زد: نهاد ولایت فقیه بزرگترین مشکل این مملکته
  • +227چرا به نظر من آمریکا می‌بایست با شاهزاده رضا پهلوی وارد گفتگو شود- مقاله‌ای از دکتر آیدین پناهی
  • +218دونالد ترامپ ویدیویی با عنوان «غزهِ ترامپ» را درباره آینده غزه در حساب کاربری خود منتشر کرد
  • +154وزیر خارجه اسرائیل: ممکن است «گزینه نظامی» برای متوقف کردن ایران ضروری باشد
  • +147حمله نظامی به ایران از رگ گردن به خامنه‌ای نزدیک‌تر است؛ ارتش اسرائیل در تدارک حمله نظامی با چراغ سبز ترامپ
  • +120مطهرنیا: همه چیزت رو تلف کردی که بگی من آمریکا رو پدرش رو درآوردم خب میاد پدرت رو در میاره
  • +120حمایت یکپارچه رهبران اروپایی از زلنسکی؛ فن درلاین: شرافت تو شجاعت مردم اوکراین را ارج می‌نهد
  • +106اعتراض یک زن با برهنه شدن علیه حجاب اجباری در سعادت‌آباد تهران
  • +104سعید قاسمی چماقدار حکومت: در دانشگاه عورتین به رهبری حواله دادند!
  • +99ترانه خوانی زباله گرد بی‌خانمان با صدایی زیبا و شعری با معنا: تو در قرآن جاویدت هزاران وعده ها دادی