تلاش پلیس مشهد برای شناسایی قاتلان یک طلبه مشهدی

اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی با صدور دستوری از سوی قاضی ویژه قتل عمد تصاویر موتورسواران مظنون به قتل طلبه مشهدی را در اختیار رسانه های گروهی گذاشت تا شهروندان در صورت شناسایی افراد تحت تعقیب با پلیس 110 یا تلفن 09370099571 تماس بگیرند.
 

 عصر پنج‌شنبه پانزدهم شهریور گذشته طلبه جوان مشهدی که حدود 27سال سن داشت سوار بر یک دستگاه خودروی پیکان در کوچه باغ عنبر در حال حرکت بود که موتورسواری به بهانه پرسیدن یک سوال او را متوقف کرد.


راکــب جــوان موتورسیکلت در جهت خــلاف حرکت خودروی پیکان به گونه ای ایستاد که امکان دور زدن برای راننده پیکان وجود نداشت.
 
این گزارش حاکی است، ناگهان موتورسوار، در حالی که شیشه خودرو پایین بود، کاردی را بالا برد و بر قفسه سینه طلبه جوان فرود آورد. مهاجم موتورسوار، کارد را بیرون کشید و در حالی که خون از سینه طلبه جوان فواره می زد از محل گریخت.
 
این طلبه که هنوز مات و مبهوت بود، به زحمت از خودرو پیاده شد که در این هنگام موتورسوار عبوری به یاری وی شتافت. این شهروند وظیفه شناس موتورسوار، طلبه جوان را بر ترک نشاند تا او را هر چه سریع تر به مرکز درمانی برساند ولی خون هایی که از پیکر زخمی طلبه، بر زمین می ریخت، او را در حالت نیمه بی هوشی قرار داد و مجروح 27 ساله مقابل درمانگاه به زمین افتاد.
 
 در همین حال بلافاصله شهروندان و رهـگـذران نیز بــه کمک شهروند موتورسوار آمدند و پیکر بی رمق طلبه مذکور را بــه مرکز درمانی رساندند. طلبه مجروح که «محمد تولایی» نام دارد بلافاصله به بخش اورژانــس و مراقبت های ویژه بیمارستان شهید کامیاب مشهد انتقال یافت و تحت درمان قرار گرفت اما به دلیل انجام یک عمل جراحی ویژه به یکی دیگر از بیمارستان هــای دولتی مشهد منتقل و بعد از انجام عملیات احیا در بخش مراقبت هــای ویــژه بستری شد.
 
اما تلاش پزشکان برای نجات جان مصدوم این حادثه بی نتیجه ماند و این طلبه جوان در پی عوارض ناشی از اصابت چاقو جان سپرد.
 
در پی وقوع این حادثه، بلافاصله تحقیقات گسترده کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی با صدور دستورات ویژه ای از سوی قاضی علی اکبر احمدی نژاد برای شناسایی ضارب فراری آغاز شد تا این که اسناد و مدارکی از دو موتورسوار مظنون به قتل به دست آمد که راکب یکی از موتورسیکلت های تحت تعقیب، دو نفر دیگر را نیز بر ترک موتورسیکلت سوار کرده است.
 
در همین حال پلیس آگاهی با اشاره به دستور انتشار تصویر بدون پوشش مظنونان از سوی قاضی ویژه قتل عمد از شهروندان خواست در صورتی که مظنونان به جنایت را شناسایی کردند با پلیس 110 ، پلیس آگاهی خراسان رضوی 21825200 یا 21825259 دایره جنایی یا تلفن همراه 09370099571تماس بگیرند.
 
در عین حال پلیس از برخی افراد مظنون که تصاویر آنان روی ترک موتورسیکلت منتشر شده و احتمالا نقشی در جنایت نداشته باشند، خواست هرچه سریع تر و قبل از آن که پلیس به سراغ آن ها برود خود را به پلیس آگاهی خراسان رضوی واقع در ابتدای شهرک رضاشهر مشهد معرفی کنند تا از مظان اتهام خارج شوند و مورد پیگرد قضایی قرار نگیرند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۴
آزاذه - تهران، ایران

ایران جای آخوند نیست
دوشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اجبار شرم‌آور شوهر سوری: بوسیدن پای مادر شوهر متکبر، جنجالی تازه در شبکه‌های اجتماعی! + ویدئو
  • شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • اعتراف جنجالی کمال تبریزی: من در اشغال سفارت آمریکا حضور داشتم! + ویدئو
  • تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • راز «زشت‌ترین حیوان جهان»؛ چه توضیحی پشت پرده دماغ میمون بینی‌دراز پنهان است؟
  • حضور معنادار مسیح علینژاد در کنار حامیان رهبر اپوزیسیون ونزوئلا + ویدیو
  • مهران غفوریان: فحاشی به دختر خردسالم دور از انسانیت است. با دختر ۷ ساله من چه کار دارید؟
  • تصویری کمتر دیده شده: بوسه محمد مصدق بر دستان ثریا اسفندیاری
  • «کوچر بیرکار»، پناهنده کُرد ایرانی که استاد ریاضی دانشگاه کمبریج شد، دومین ایرانی برنده مدال «فیلدز» پس از مریم میرزاخانی
  • جایزه فحاشی؟ کادوی آیفون ۱۷ پرومکس برای مداحی که اردستانی را حرام زاده نامید! + ویدئو
  • +196شیرین سعیدی، استاد دانشگاه آرکانزاس، به دلیل «تمجید از خامنه‌ای و مواضع ضداسرائیلی» اخراج شد
  • +144شاهزاده رضا پهلوی: هم‌صدایی و همبستگی‌ را حفظ کنید و خواستار آزادی همه بازداشت‌شدگان باشید
  • +136مهری طالبی دارستانی، از مدافعان حجاب اجباری، پس از بازجویی توسط نیروهای امنیتی سکته کرد!
  • +133حمایت مردم از شاهزاده رضا پهلوی در مراسم خسرو علی‌کردی؛ بازداشت نرگس محمدی و چند فعال دیگر
  • +123نماینده ویژه آمریکا: فقط پادشاهی در خاورمیانه کار می کند
  • +123اتریش حجاب را برای دختران زیر ۱۴ سال در مدارس ممنوع کرد
  • +108چرا یک نفر این آقای ابوالفضل اقبالی را از برق نمی‌کشد؟: پدیده شوهرکُشی در ایران از زن‌کُشی بیشتر است
  • +106تشویق یکصدای رسول خادم توسط تماشاچیان بعد از اعلام نام علیرضا دبیر!
  • +104شما حتی یک اسم مسلمانی روی این همه دختربچه نمی‌بینید! آنچه برباد رفته، «اسلام» است
  • +100برادر خسرو علی‌کردی: فریاد خون‌خواهی برادرم را در مجامع بین‌المللی مطرح می‌کنم