۱۷ روز اسارت راننده مسافربر در چاه مخوف

دو مرد افغان که با ربودن یک راننده مسافربر، او را 17 روز در یک چاه مخوف زندانی کرده بودند صبح دیروز در شعبه هشتم دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شدند.

رسیدگی به این پرونده از سوم خرداد پارسال به‌دنبال ربوده شدن راننده جوان شروع شد. افراد ناشناسی با خانواده وی تماس گرفته و درخواست 300 میلیون تومان پول کرده بودند اما پس از 17 روز با تلاش پلیس متهمان که برای گرفتن پول به محل قرار آمده بودند شناسایی و دستگیر شدند. راننده جوان نیز که درون چاهی عمیق محبوس شده بود با کمک یک چوپان که صدای ناله‌هایش را شنیده بود نجات یافت و در حالی که بشدت زخمی بود به بیمارستان انتقال یافت. پس از بازجویی واعتراف دو متهم، رسیدگی به این پرونده صبح دیروز درشعبه هشتم دادگاه کیفری به ریاست قاضی توکلی و با حضور قاضی محمدی مستشار دادگاه انجام شد. در ابتدای جلسه، نماینده دادستان متن کیفرخواست را خواند آنگاه شاکی پرونده که مرد جوانی به‌ نام یوسف بود در جایگاه ایستاد و با طرح شکایت در شرح ماجرا به دادرسان گفت: خرداد پارسال بود که با خودرو پدرزنم در اطراف تهران مسافرکشی می‌کردم. روز حادثه دو مرد افغان به‌عنوان مسافر سوار خودرو شدند و از من خواستند که دربستی آنها را به ورامین ببرم اما وقتی به ورامین رسیدیم با تهدید چاقو مرا به محل خلوتی در کوره آجرپزی در پاکدشت بردند و با بستن دست و پایم مرا به داخل چاهی عمیق انداختند هر دو سه روز یک بار هم کمی آب و یک کلوچه برایم می‌انداختند. روزها و شب‌های سختی را گذراندم که به این خاطر بدنم بشدت زخم شد. وقتی پرونده در دادسرا بود این دو متهم به من بیست میلیون دادند تا رضایت دهم من هم رضایت دادم.

سپس دو متهم درحالی که اتهام آدم ربایی را قبول نداشتند به قضات گفتند: ما را اشتباهی دستگیر کرده‌اند ما اصلاً درجریان آدم ربایی قرار نداشتیم.

پس از پایان اظهارات دومتهم قضات برای صدور حکم وارد شور شدند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • اعتراضات به صفوف نماز جمعه رسید! ؛ آقای امام جمعه می‌دونم که کاری نمی‌کنی ولی گفتم که بشنوی!
  • معترض زخمی: پشیمان نیستم؛ به خدا من هم جوانم، دنبال رهن خونه و گرفتارم و گرسنه
  • رادان: لیدرهای دستگیر شده اعتراف کرده‌اند که دلار گرفته‌اند / اعتراضات در هشتمین روز ادامه دارد
  • هشتمین روز اعتراضات: از جاوید شاه گفتن مادر معترض کشته شده تا ایستادگی مردم معترض در بازار مولوی
  • ۷ کشور که بی‌ادب‌ترین مردم دنیا را در قبال توریست‌ها دارند!
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ایستادگی برای حق کارگر (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش هفتادویکم
  • ویدیوی پر بازدید از رد و بدل کردن مکالمه ای بدون حرف از ترامپ و خامنه ای پس از دستگیری مادورو
  • صداوسیما سقوط و دستگیری نیکلاس مادورو و همسرش را انکار کرد + ویدیو
  • تصاویر: نگین میرصالحی، کارآفرین و فشن بلاگر خودساخته ایرانی‌تبار هلند
  • انتشار اولین ویدیو از عبور ذلیلانه مادورو از کریدورهای اداره مبارزه با مواد مخدر آمریکا