پس از دوازده سال, سند رسمی اعدام صدام منتشر شد

پس از دوازده سال از اجرای حکم اعدام صدام حسین رئیس جمهور اسبق عراق همچنان بسیاری از رازها و اطلاعات مربوط به این قضیه و روزهای پایانی عمر وی پنهان مانده است، علاوه بر فاش برخی از حوادث مربوط به روزهای زندانی صدام توسط یکی از دوازده زندانبان وی، مقامات بغداد محضر رسمی اعدام صدام را منتشر کردند.

به گزارش الشرق الاوسط، این سند که توسط چهار مقام مسئول امضا شده است نشان می دهد که اعدام به دستور مستقیم نوری المالکی نخست وزیر وقت عراق صورت گرفته است.

در ذیل این محضر طارق نجم عبدالله نماینده المالکی، منیر حداد قاضی دادگاه عالی جنائی، منقذ فرعون دادستان کل و حسین الکرباسی رئیس زندان حفاظت ویژه امضا کرده اند.

زمان اعدام طبق این محضر، در بامداد عید قربان و در آخرین روز ۲۰۰۶ میلادی صورت گرفت، در آن سال این مسئله و انتشار عکس هایی از شیوه اعدام صدام و نوع تعامل او با مجریان این اعدام منجر به واکنش های زیادی شد.

از سوی دیگر، فائق الشیخ علی یکی از نمایندگان پارلمان عراقی از شیوه انتخاب وزراء توسط صدام حسین تمجید کرد.

او که یکی از معارضان صدام بود، در توئیتی در توئیتر از بی دقتی عادل عبدالمهدی در انتخاب وزراء، در اشاره به مسئله شیماء الحیالی وزیر مستعفی آموزش و پرورش به دلیل همکاری برادرش با داعش انتقاد کرد.

الشیخ علی نوشت: صدام «ترسناک بود» اگر قصد ترفیع درجه یک سرباز به افسر را داشت تا «هفت پشت» او در می آورد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +323شاهزاده رضا پهلوی: تنها توافق قابل قبول، تسلیم جمهوری اسلامی در برابر ملت ایران است
  • +259شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +187شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +157پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +139رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +137مهران احمدی: ما ترسو نیستیم، عزاداریم
  • +135برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +131پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +130وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +123یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد