محکومیت سنگین دو پزشک متخصص در اصفهان برای قاچاق ۶۰۷ هزار پروتز تقلبی چینی

رادیو فردا: زوج پزشکی در اصفهان به اتهام «اخلال اقتصادی» در این استان از سوی دادگاه‌های ویژه به ۳۰ سال حبس و پرداخت ۱۲۰ میلیارد تومان محکوم شدند.
 
احمد خسروی وفا، رئیس کل دادگستری اصفهان، با اعلام میزان محکومیت این افراد، گفته که حکم آنها قطعی و غیرقابل تغییر است و مبلغ جریمه آنها به نفع دولت وصول می‌شود.
 
متهم ردیف اول این پرونده، حمیدرضا جان قربان معرفی شده که به اتهام «اخلال در نظام اقتصادی کشور از طریق قاچاق تجهیزات پزشکی، ایمپلنت‌های اسکلتی و پروتز به ٢٠ سال حبس قطعی و پرداخت یکهزار و ٢٠٠ میلیارد ریال جزای نقدی» محکوم شده است.
آزاده سجادیه، همسر وی که پزشک متخصص پوست و مو معرفی شده نیز به عنوان متهم ردیف دوم با همین اتهام به ١٠ سال حبس قطعی محکوم شده است.
 
جزئیات اتهامات علیه این دو نفر عبارتند از «قاچاق قطعات بی‌کیفیت و تقلبی پزشکی و واردات غیرقانونی از چین، چاپ برچسب ساخت کشورهای اروپایی و نصب بر روی قطعات تقلبی و پرداخت پورسانت به پزشکان برای نصب این قطعات در گردن و ستون فقرات بیماران».
 
این دو پزشک همچنین متهم به «فروش بیش از ۶۰۷ هزار و ۵۰۰ قطعه ایمپلنت و پروتز تقلبی و کشف ۶۰ هزار قطعه از این قطعات، تشکیل شرکت‌های جعلی متعدد برای واردات و فروش قطعات، گرانفروشی اجناس نامرغوب به بیماران از سه تا ۹ برابر قیمت و اخلال در نظام اقتصادی با تشکیل باندهای قاچاق حرفه‌ای سازمان‌یافته» هستند.
 
آن‌طور که رئیس دادگستری استان اصفهان اعلام کرده، قیمت کالاهای قاچاق از سوی این افراد، بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان است و این دو پزشک «فرار مالیاتی» نیز داشته‌اند.
 
به گفته خسروی وفا، هر دو متهم «در حال حاضر در زندان به سر می‌برند و نسبت به هر دو متهم حکم در حال اجراست و حبس متهمان آغاز شده است».
 
در این پرونده چند متهم دیگر نیز به عنوان «معاونت» در ارتکاب جرم وجود دارد و دادگستری اصفهان اعلام کرده که در حال رسیدگی به اتهام‌های آنها است.
 
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، تاکنون هفت شاکی خصوصی که بر اثر این قطعات تقلبی دچار آسیب جسمی شده‌اند در دادسرای اصفهان شکایت کرده‌اند.
 
به دنبال موافقت رهبر جمهوری اسلامی با پیشنهاد صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه ایران، برای تشکیل دادگاه ویژه‌ای با حضور سه قاضی دادگاه انقلاب برای رسیدگی به پرونده «مفسدان و اخلالگران اقتصادی» از مردادماه سال جاری، این دادگاه‌ها افراد زیادی را محاکمه کرده‌اند.
 
بر اساس دستور آیت‌الله خامنه‌ای، آرای صادره این دادگاه‌ها به‌جز اعدام، «قطعی و لازم‌الاجرا» است، با این حال حکم اعدام صادره از سوی این دادگاه‌ها در مواردی از جمله در مورد دو فرد که از آنها به عنوان «سلطان سکه» و «سلطان قیر» نام برده می‌شد نیز تایید و اجرا شده است.
 
اقتصاد ایران در ماه‌های گذشته و با اعلام تصمیم دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، برای خروج از برجام، با تلاطم و تنش‌های شدیدی روبه‌رو شده است.
 
ریال ارزش خود را در برابر دلار به‌طور چشم‌گیری از دست داده، بهای سکه و کالاهای دیگر افزایش یافته و موجی از اعتراضات در چندین شهر ایران شکل گرفته‌ است.
 
نزدیکان رهبر جمهوری اسلامی دلیل مشکلات اقتصادی کشور را نه تحریم‌های آمریکا، بلکه عملکرد «ضعیف» دولت و همچنین به گفته آنان «سوء استفاده افراد سودجو» می‌دانند.
 
رئیس قوه قضائیه ایران نیز در نامه خود به آیت‌الله خامنه‌ای نوشته که « شرایط ویژه اقتصادی کنونی نوعی جنگ اقتصادی محسوب می‌شود» و «هرگونه تعلیق و تخفیف نسبت به مجازات اخلال‌گران و مفسدان اقتصادی ممنوع است».
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۱
saeed scotland - اِسکای اِسکاتلند، انگلستان

۱۲۰ میلیارد تومن جریمه آنها به نفع دولت وصول می‌شود. اونهای که تو بدنشان قطعات تقلبی گذاشتند حرف بزنند اقدام علیه امنیت ملی هست
‌سه شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۹
۸۳
گفتگوگر - پیتزبورگ، ایالات متحده امریکا

تقریبا 90 درصد از قاچاق این مملکت توسط سپاه صورت می گیرد. تاجری از دوستان من به یکی از کارچاق کن های سپاه سفارش لوازم یدکی ماشین میداد. کالا را از بنادر خودشان وارد و تحویل انبار او میدادند و تا 30 درصد برایش ارزان تر تمام میشد. ساده اندیش نباشیم این پزشک هم قربانی یک بازی سیاسی شده است
‌سه شنبه ۱۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۳۳
۵۶
حسین سلطانزاده - برلین، آلمان
چقدر عادلانه 120 میلیارد را به حساب دولت واریز میکنند پس بیماران پیچاره که اینقدر صدمه دیدند چی میشه چقدر پوفیوزن اینا
‌چهارشنبه ۱۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس ایران سرنگونی جنگنده آمریکایی در ایران را به تمسخر گرفت
  • پهپادهای اسرائیلی سرنگون شده توسط اسلحه برنوی یک شهروند، ایرانی از آب درآمدند
  • سه تفنگدار و یک وردست به دنبال نقش دارتانیان؛ چرا لاریجانی و خرازی قربانی شدند؟
  • یکی از خلبانان جنگنده سرنگون‌شده آمریکا بر فراز ایران نجات یافت؛ ادامه جستجو برای خلبان دوم
  • واکنش‌ها به حمله به «بلندترین پل خاورمیانه» در کرج؛ از نگرانی از بازگشت به «عصر حجر» تا «بهترش را می‌سازیم»
  • جمهوری اسلامی برای تحویل خلبان جنگنده «ساقط‌شده» آمریکایی «جایزه» گذاشت
  • علیرضا فغانی در واکنش به اظهارات ترامپ: عصر حجر یعنی خرید گوشت و مرغ قسطی، قحطی دارو، کشتن معترضان و....
  • اکسیوس:آمریکا معاون نماینده ایران در سازمان ملل را اخراج کرد؛ آرژانتین کاردار جمهوری اسلامی را اخراج کرد
  • فرمانده نیروی زمینی ارتش: سربازان آمریکایی را به ماقبل «عصر حجر» خواهیم فرستاد
  • قرارگاه خاتم‌الانبیا: یک فروند اف۳۵ را در آسمان ایران هدف قرار دادیم
  • +287شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +242شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +210پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +176سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +153ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +144فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +122پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +115کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +113ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +101ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید