علم‌الهدی:«دشمن قرار است در سال ۹۸، کشور را در تنگنا قرار دهد» و تصویب لوایح پولشویی «مقدمه فتنه ۹۸» است

 نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، تصویب‌کنندگان لایحه سی‌اف‌تی در مجلس را «نمایندگان ناآگاه»، نامید احمد علم‌الهدی، نماینده رهبر جمهوری اسلامی در خراسان رضوی و امام جمعه مشهد روز جمعه گفت که «دشمن قرار است در سال ۹۸، کشور را در تنگنا قرار دهد» و تصویب لوایح مرتبط با پولشویی «مقدمه فتنه ۹۸» است.
 

او در بیان ویژگی‌های به تعبیر او «فتنه ۹۸»، توضیح داد: « آمریکا قرار است در سال ۹۸ بهانه جویی کرده و ما را در حصر اقتصادی قرار دهد.»

 
آقای علم‌الهدی افزود: «این مسئله، زمینه‌سازی حضور لائیک‌ها و هدف قرار دادن رهبری و استخدام خواص بی بصیرت در اختیار دشمن می‌شود و در نتیجه با فتنه‌ای نظیر فتنه سال ۸۸ روبه‌رو شویم.»
 
«فتنه ۸۸»، تعبیری است که تریبون‌های رسمی و مقام‌های سیاسی اصولگرا در ایران برای توصیف اعتراضات و راهپیمایی‌های شماری از معترضان پس از برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری مناقشه‌برانگیز آن سال، به کار می‌گیرند.
 
پیشتر در خرداد ماه امسال حیدر مصلحی، وزیر اطلاعات دولت دوم محمود احمدی‌نژاد، گفته بود: «در سال ۹۷ یا ۹۸ قطعاً دشمن فتنه‌ای را طراحی می‌کند و محور آن نیز ولی‌فقیه است.»
بیشتر بخوانید:
چرا خامنه‌ای نگران سال ۹۸ است؟
 
حدود ۲۰ روز پیش آیت الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران نیز در سخنانی به مردم و دولتمردان ایرانی هشدار داد که «بیداری» خود را حفظ کنند، چراکه ممکن است «آمریکایی‌ها»، برای سال ۹۷، «جنجال کنند» اما «نقشه را برای سال ۹۸ بکشند.»
 
احمد علم‌الهدی، نماینده آیت‌الله خامنه ای در خراسان رضوی نیز با اشاره به این بخش از سخنان رهبر جمهوری اسلامی ایران، گفت: «دشمن در حال مقدمه سازی برای فتنه است.»
 
خطیب نمازجمعه مشهد، در ادامه تصویب لوایح چهارگانه مرتبط با ای‌اف‌تی‌اف را وسیله‌ای برای در تنگنا قرار دادن ایران، توصیف کرد و آن را «مقدمه فتنه ۹۸» نامید.
 
به گفته احمد علم‌الهدی، «وقتی بنا شد تمام لوایح تصویب شود و یک عده ناآگاه در مجلس هم سی‌اف‌تی را تصویب کردند اینجا راهی برای اینکه ایران در تنگنای شدید قرار بگیرد باز می‌شود.»
 
آقای علم‌الهدی، این روند را «توطئه آمریکا» نامید که به گفته او «همراه با اذناب اروپایی‌اش به ما دیکته کرده تا در مجلس تصویب شود و دولت نیز دنبالش برود.»
 
گروه ویژه اقدام مالی یا ای‌اف‌‌تی‌اف، نهادی میان‌دولتی است که استانداردهای بین‌المللی برای مبارزه با پولشویی و مقابله با تروریسم را تعیین می‌کند. این نهاد که مقر آن در پاریس است برای حفاظت از نظام مالی بین‌المللی به کشورها برای بهبود وضعیت نظام پولی- بانکی توصیه‌هایی می‌کند.
 
«لایحه اصلاح قانون مبارزه با تأمین مالی تروریسم»، «لایحه اصلاح قانون مبارزه با پول‌شویی»، دو لایحه در حوزه قانون‌گذاری داخلی و «لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم» معروف به لایحه «سی‌اف‌تی» و «لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمان‌یافته فراملی» موسوم به «لایحه پالرمو»، دو لایحه خارجی از لوایح چهارگانه دولت است که در مجموع برای تامین نظر و اجرای مقررات گروه ویژه اقدام مالی اف‌ای‌تی‌اف، طرتحی و تدوین شده‌اند، اما سال‌هاست که در انتظار تصویب و نهایی شدن سرگردانند.
 
لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم، سی‌اف‌تی، یکی از لوایح چهارگانه مربوط به اف‌تی‌اف است که در نیمه مهرماه امسال، در مجلس شورای اسلامی تصویب شد و پس از آن به شورای نگهبان ارسال شد، شورای نگهبان در پایان ۱۰ روز مهلت قانونی خود، ۲۳ ایراد بر این مصوبه مجلس وارد آورد و آن را رد کرد.
 
حال قرار است لایحه سی‌اف‌تی در مجمع تشخیص مصلحت نظام، تعیین تکلیف شود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۶
Persiangulf2535 - لند‌ن، انگلستان
باز این حاجی پشمک خرس الله حرف مفت تلاوت فرمودند. من موندم این چرا سقط نمی شه؟
جمعه ۷ دی ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۸
۵۶
حسین سلطانزاده - برلین، آلمان
چپ وراست دارن دزدی میکنند از مردم ودشمن بدبخت را بدنام میکنند دانشجور را با اتوبوس قراضه میفرستن ته دره بعد میگن دشمن نمیزاره ما اتوبوس درست کنیم دلار را خودشون گرون میکنند بعد میگن دشمن اینکار را میکنه ای ....
یکشنبه ۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +295اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +204ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد