نتایج تازه‌ترین نظرسنجی: ۵۴ درصد بریتانیایی‌ها به برکسیت «نه» گفتند

نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد اکثریت ۵۴ درصد شهروندان بریتانیایی خواهان ماندن در اتحادیه اروپا هستند.
 

در این نظرسنجی که توسط نهاد مستقل «سرویشن» انجام شده است، نظر ۲۰ هزار نفر از مردم بریتانیا درباره موافقت یا مخالفت با جدایی از اتحادیه اروپا پرسیده شده است که طی آن ۵۴ درصد به برکسیت نه گفته‌اند. در مقابل ۴۶ درصد نیز به خروج از اتحادیه اروپا رای داده‌اند.

 
این بزرگترین نمونه سرشماری‌شده از نظرات مردم بریتانیا پس از رفراندوم بر سر برکسیت در ژوئن ۲۰۱۶ به شمار می‌رود که طی آن ۵۲ درصد بریتانیایی‌ها از خروج کشورشان از اتحادیه اروپا حمایت کرده‌ بودند.
 
نتایج تحقیق تازه در روز ۴ نوامبر در کانال ۴ انگلیس و در برنامه این شبکه با عنوان «برکسیت؛ مردم چه فکر می‌کنند؟» منتشر شده است.
 
خیابان‌های لندن در روز شنبه هفته گذشته شاهد تظاهرات صدها هزار تن از شهروندان بریتانیایی در مخالفت با برکسیت بود که خواستار برپایی یک همه‌پرسی مجدد از سوی دولت شده بودند.
 
ترزا می، نخست‌وزیر بریتانیا بارها با ایده برگزاری همه‌پرسی مجدد مخالفت کرده است.
 
در حالی که طبق برنامه ریزی انجام شده تنها پنج ماه فرصت تا خروج کامل بریتانیا از اتحادیه اروپا باقی مانده، آینده توافق میان دو طرف بر سر چگونگی این «جدایی» با توجه به شرایط موجود همچنان نامشخص و مبهم است.
 
طبق این قانون قرار است بریتانیا در تاریخ ۲۹ مارس سال ۲۰۱۹ جدایی خود از اتحادیه اروپا را بطور کامل نهایی کند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۳
نازک بین - شفیلد، انگلستان

به نظر من درشرائط فعلی و آینده پیش رو . ماندن در اتحادیه اروپا با ضوابط جدید بهترین گزینه برای بریتانیا میتواند باشد .همینطور ضمن حفظ منافع خود , وزنه سنگینی در معادلات بین المللی و ایفای نقش موثر میتواند باشد.
‌سه شنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۱
۳۶
kiarash367 - سیدنی، استرالیا
من ساکن بریتانیا نیستم ولی به صورت منطقی موندن تو اتحادیه بهتره تا خارج شدن. بریتانیا تا جایی که سوادم میکشه موقعیت جئوپولیتیک خیلی بدی داره و تو تاریخ تنها اصلی که باعث بقا و پایداری بریتانیا شده همین پیوندهای سیاسی و ذکاوتشون بوده. و این پیوندهای سیاسی خیلیم تاثیر گذار بوده چه روی خود بریتانیا و چه هند و ایران. فکر کنین اگه بریتانیا دست به گسترش قلمرو نمیزد الان استرالیا وضعش چطور بود؟ ایا هند با تکنولوژی و صنعت اشنا میشد؟ ایا ایران اصلا چیزی به اسم دموکراسی رو میشنید؟ . اگه بریتانیا دست به گشایش قلمرو و ابادانی بقیه کشورا نمیزد الان ماها مردم ایران هنوزم دچار جهل صفویه زندیه قاجاریه افشاریه بودیم. هنوزم سیستم ارباب رعیتی که همون برده داری هست رو داشتیم.سیستم ارباب رعیتی یعنی اینکه یه اخوندک و یا یه خان صاحب یه دهکده و یا منطقه و مردمش بود همون فئودالیسم ولی با خصوصیات برده داری بیشتر. تو فئودالیسم یه کشاورز یا صنعتگر میتونست از حمایت ارباب خارج بشه و بره زیر دست یه ارباب دیگه. ولی تو ارباع رعیتی ایرانی سزای چنین کاری مرگ بود. ادامه کامنت بعد
‌سه شنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۸
۳۶
kiarash367 - سیدنی، استرالیا
برای همینه تو تاریخ اروپا همیشه ما شکوفایی و خلاقیت میبینیم چون ارتباطات و ازادی عمل هرچند تو همون فئودالیسم داشتن ولی تو ایران شما ببینی پدر بزرگ پدر فرزند نوه نتیجه همه تحت تسلط یک ارباب هستن و ارتباط بین مردم دو یا چند منطقه ی تحت تسلط و نفوذ اربابها صفر بوده و اکثرا همدیگه رو با اسم ساکن فلان ابادی و یا پدربزرگ و پدرم مربوط به فلان ابادی هست میشناختن. هنوزم این نوع سیستم شناسایی تو خیلی از مناطق ایران مرسومه. در واقع یکی از دلایل ترقی ایران استعمار یعنی ابادانی ایران به وسیله ی انگلیسها بود. این خشکسالی و قحطی جنگ جهانی دوم رو هم بندازین دور. چون اگه ایران اونموقع واقعا بیطرف بود طبق اسناد رسمی ۵۰ هزار المانی تو ایران چیکار میکردن؟ خب این کارها و رفتار دولت اونموقع به معنی بیطرفی نیست. اگه واقعا بیطرف بودن مثل افغانستان تو منطقه و سوئد و سوئیس واقعا بیطرفی رو حفظ میکردن. بعد تو تاریخ دوره ی اواخر قاجار به صراحت میخونیم مسئولین خودشون احتکار اذوقه میکردن تا جایی که پادشاه مملکت میگفت به نرخ روز میفروشه. با این شرائط ایا انگلیس مقصره؟
‌سه شنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۴
۴۶
keyanrad - منچستر، انگلستان
جمعیت بریتانیا ۲۰ هزار نفری بود که تو لندن نظر سنجی شدند، بعدش برای مفت خورهایی که کمک دولتی میگیرند خوب‌ نیست بیاد بیرون چون با یک نیپ پا میندازنوش سر کار و باید کار کنند، بهتره که بیاد بیرون تا مفتخورها هم برند سر کار خلاف هم کمتر بشه
‌سه شنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۴
۱۰۷
Nakamichi - لندن، انگلستان
[::keyanrad - منچستر، انگلستان::]. همینه دیگه..هر ننه قمری بدون هیج سواد و اطلاع و مطالعه میخواد صاحب نظر بشه. آخه برگزیت اصلا چه ربطی به بنفیت و کمک هزینه های دولتی داره پروفسور؟. اتفاقا بیشترین رای به خروج رو تو شهرستانها و نقاط محروم تر انگلیس دادن که درصد خیلی بالائیشون بیکار و یا کم سواد هستن. و دلیلش هم اینکه فکر میکنن برگزیت باعث میشه همه مهاجر ها یک شبه غیب بشن و پول و بنفیت بیشتری گیرشون بیاد و خونه های کنسلی هم خالی بشه . اما افراد باهوش و تحصیلکرده و صاحب نظر میدونن که برگزیت اقتصاد انگلیس رو به مدفوع و لجن میکشه،و تمام بنیادهای مالی و تجاری اروپا که الان تو لندن مستقر هستن به هلند،برلین و پاریس کوچ دارن میکنن. افراد ساده لوح و کم سواد فقط چیزهای جزئی مثل کم شدن قشر عمله کارگر و ظرف شور از رومانی و لهستان رو درک میکنن،اما افراد تیز هوش و با مطالعه موارد بسیار مهمتر مثل قراردادهای بزرگ تجاری،بیزنس های چند ملیتی و تجارت آزاد بدون مالیات که همه اینها با برگزیت نابود میشه.
‌سه شنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۸
۴۱
Liberte - ارومیه، ایران
[::kiarash367 - سیدنی، استرالیا::]. بایست بگم که برعکس ، بریتانیا موقعیت ژئوپلیتیک یعنی جغرافیای سیاسی خیلی خوبی داره. این جزیره ای بودن باعث شد که از حمله ناپلئون و آلمان طی دو جنگ اول و دوم جهانی مصون بمونه. همین جزیره ای بودن باعث شد که با توسعه بحریه خودش فرمانروای دریاها و اقیانوس ها بشه ، که موسوم بود به سرزمینی که در آن آفتاب غروب نمی کنه. انقلاب صنعتی هم اولین بار در همین کشور روی داد که اونهم بواسطه جزیره ای بودنش بود.البته حق با شماست که توسعه مستعمرات انگلیسی ها و فرانسوی ها و اروپایی ها جهان رو عوض کرده است.
‌سه شنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۳
۵۴
abulolo al majoosi - برنو، چک
بابا جان مادرتون بمونید، . Nakamichi دمت گرم ، دهنشو صاف کردى.
‌سه شنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۵
۴۶
keyanrad - منچستر، انگلستان
[::Nakamichi - لندن، انگلستان::]. خیلی دانایی ولی تو‌ اوج نادونی خود تو‌یکی از همون مفت خورهایی که بنفیت میگیری و کار سیاه میکنی خودت هم خوب میدونی که اروپایها از اینجا برند توی مفت خور و‌امثال تو بنفیت بگیری که کار سیاه میکنید و بنفیت هم میگیرید باید برید سر کتر آخه اداره کار یا همون گدا خونه که بهتون پول میده مستمری شماها رو قطع میکنه پول مفت بهت حال داده ننه صغرا بشین فکر کن حرف بزن، حرف زدن بلد میستی حرف نزدن که بلدی چیزی نمیدونی حرف نزن جناب مطالعه
‌سه شنبه ۱۵ آبان ۱۳۹۷ - ۲۲:۵۰
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.