کامیون‌داران ایران این‌بار در اعتراض به بازداشت همکاران‌شان اعتصاب کردند

 اعتصاب مهرماه کامیون‌داران ایران در رابطه با مطالبات صنفی،‌با برخورد شدید امنیتی جمهوری اسلامی روبرو شد. تصاویر منتشر شده در شبکه‌های مجازی، از آغاز دور جدید اعتصاب سراسری کامیون‌داران در شهرهای مختلف ایران خبر می دهند.
 

کامیون‌داران روز پنجشنبه ۱۰ آبان‌ دور چهارم اعتصابات سراسری خود را در شهرهای تهران، زنجان، اصفهان،‌ عسلویه، نهاوند و شاهرود آغاز کردند.

 
برخی از اعتصاب کنندگان در این ویدئوها اعلام کردند که به بازداشت همکارانشان در اعتصابات مهر ماه معترض هستند.
 
همچنین در فراخوان‌هایی اعلام شده بود که کامیون‌داران در این ماه برای آزادی رانندگان بازداشت شده دست به اعتصاب خواهند زد.
پیش از این کامیون‌داران در اول خرداد ماه در رابطه با کاهش نرخ کمیسیون، افزایش کرایه‌ها و کمک دولتی پرداخت حق بیمه، اعتصابات سراسری و گسترده‌ای را آغاز کردند.
 
این اعتراضات در مهر ماه گسترده شد و رانندگان در اعتراض به مطالبات صنفی همچون کمبود کرایه و سهیمه بنزین اعتصابات سراسری را ادامه دادند، اما این اعتراضات با برخورد شدید مقامات جمهوری اسلامی روبرو شد، به طوری که برخی منابع حقوق بشری از بازداشت دست کم ۲۵۶ نفر از کامیون‌داران و رانندگان در دور جدید اعتصاب کامیونداران در شهرهای مختلف ایران خبر دادند و محمد جعفر منتظری دادستان کل ایران بازداشت‌شدگان را به اعدام تهدید کرد.
 
به نظر می رسد با تمام تهدیدها و بازداشت های گسترده حکومت جمهوری اسلامی، هنوز کامیون‌داران دست از اعتصاب نکشیده اند و دور جدیدی از این اعتراض‌ها آغاز شده است.
 
در پی اعتصاب سراسری کامیون‌داران و معلمان، وزارت خارجه آمریکا از حق مردم ایران برای بیان مسالمت آمیز خواسته هایشان حمایت کرده بود.
 
این اعتصاب ها حمایت اتحادیه های جهانی از جمله، فدراسیون جهانی کارگران حمل و نقل نیز از اعتصاب کامیون داران و رانندگان به دنبال داشت.
 
اتحادیه بین‌المللی رانندگان کامیون‌های باری آمریکای شمالی نیز خرداد ماه امسال از کامیون داران اعتصابی ایران حمایت کرد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۷۲
senator x - تهران، ایران
چقدر خوب بود که نهادهائی از این عزیزان حمایت مالی بعمل میاوردند,حتی بصورت قرض
جمعه ۱۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • واکنش شاهزاده رضا پهلوی به تشکیل «ائتلاف نیروهای سیاسی کردستان ایران»
  • مقام‌های حکومتی برای ملاقات با خامنه‌ای با چشم‌بند به مخفیگاه‌اش در اعماق زمین برده می‌شوند
  • معاون رئیس‌جمهور آمریکا: جمهوری اسلامی هشدارهای واشنگتن را «جدی» بگیرد
  • فردیس ۱۸ دی؛ بازداشت وحشیانه یک زن توسط گارد ویژه که همگی کلاشینکف در دست دارند
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند