روحانی: ذخایر ارزی کشور بهتر از هر زمان دیگر است

رئیس جمهور ایران گفت تحریم‌های آمریکا و شرایط سختی که در انتظار ایران بوده مدتهاست شروع شده و با این‌حال ذخایر ارزی کشور بهتر از هر زمان دیگر است. روحانی گفت تصمیماتی برای کنترل بازار و تقویت بانک مرکزی گرفته شده است.
 

حسن روحانی، رئیس جمهور ایران، در جلسه چهارشنبه ۱۱ مهر (۳ اکتبر) هیأت دولت در کنار گزارشی مثبت از حضور هفته گذشته‌ خود در سازمان ملل متحد و طرح موضوع برجام در آنجا، درباره سیاست‌های ارزی دولت سخن گفت.

 
روحانی وضعیت ذخایر ارزی کشور حتی ذخایر اسکناس را بهتر از هر زمان دیگر خواند و مدعی شد که دولت از ابتدای  شروع کارش تا کنون  با چنین شرایط خوبی در زمینه ذخایر ارزی روبرو نبوده است.
 
او گفت: «این یک تهمت و دروغ است که بگویند دولت می‌خواهد از بالا رفتن ارز ریال به دست بیاورد، چرا که دولت راه‌های سالمی را برای تأمین ارز مورد نیاز خود دارد و نیازی به این کار ندارد و این اقدامات به ضرر دولت است؛ دولت هیچ‌وقت نمی‌خواهد که نرخ ارز در بازار نامتعادل باشد و همواره توصیه من به بانک مرکزی و وزارت اقتصاد و سایر مسئولین این بوده که باید قیمت ارز را متعادل نگه داریم.»
 
روحانی همچنین گفت که ارز هنوز قیمت واقعی خود را ندارد و باید اقدامات بیشتری در این راستا صورت گیرد. او اشاره کرد به اینکه دولت در این زمینه با احتیاط عمل می‌کند تا اگر با شرایط سختی مواجه شد بتواند با آن روبرو شود. او در عین حال گفت که اگرچه تاریخ شروع تحریم‌ها ۱۳ آبان اعلام شده، اما آمریکا تحریم‌های خود را پیش از این تاریخ، یعنی در شهریور و مهر ماه عملی کرده است.
 
با خروج آمریکا از برجام قرار است که تحریم‌های جدید ایالات متحده علیه ایران از تاریخ ۱۳ آبان اجرا شود.
 
تصمیم به تقویت بانک مرکزی
 
روحانی گفت که دولت تصمیم به تقویت بانک مرکزی گرفته است. به گفته او، از جمله اقدامات برای تقویت بانک مرکزی آن است که این نهاد مالی اختیارات لازم را برای خریداری فوری ارز صادراتی خواهد داشت، "یعنی به محض آنکه یک صادرکننده اعلام کند که ارزی را به دست آورده، اگر بتواند در سامانه نیما آن را می‌فروشد اما اگر نتوانست باید بانک مرکزی ارز او را خریداری کند و این تصمیم مهمی بود که اتخاذ شد".
 
رئیس جمهوری ایران همچنین گفت که اختیارات کامل به بانک مرکزی برای تنظیم بازار داده شده است.
 
روحانی همچنین گفت که دولت تصویب کرده تا بانک مرکزی بتواند اوراق ارزی و ریالی منتشر کند تا به "بانک مرکزی قدرتی برای جمع‌آوری نقدینگی و در پی آن بهبود شرایط کشور داده شود".
 
رئیس جمهور ایران در مورد وارد کردن ارز و طلا به ایران گفت: «همچنین مجوز لازم را صادر کردیم تا هر کس هر مقدار ارز و طلا بخواهد وارد کشور کند، آزاد باشد و حتی تصویب کردیم که اگر مأمور گمرکی یا امنیتی در گمرک مانع ورود اسکناس به کشور شود، در مرحله اول به انفصال شش ماه خدمت و در مرحله دوم به انفصال کامل از خدمت محکوم خواهد شد.»
 
چند روز پیش نیز محمود واعظی، رئیس دفتر روحانی، از بهبود وضعیت اقتصادی در ایران سخن گفته وو مدعی شده بود که به زودی بهای ارز در بازار کاهش خواهد یافت. سخنان واعظی با واکنش تند برخی رسانه‌ها و مسئولان روبرو شد که آن را ناراست می‌دانستند یا از مدیریت غلط بحران انتقاد می‌کردند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۸
همایون شایان - اسلو، نروژ

ذخایره ارزی این بود اینجوری پدره همه رو در آوردین . حالا ببین ذخایره طولی رو شروع کنین چی به سره مردم میاد .
‌چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۲
۴۵
شب تاب - یوکوهاما، ژاپن

ذخیره ارزی ، بایدم بهتر از هر زمان دیگه ای باشه !! دلار رو بُردین بالا و مردم ، بلا نصبت احمق و طماع رو فریب دادین و نقدینه گیشون رو از چنگشون بیرون کشیدین ، حالا نرخ دلار رو میارین پائین و مردم رو بوحشت میندازن که دلارهای خریداری کرده رو با ضرر برگردونن به دولت !! چی از این بهتر !؟ هم بدهی‌هاتون پرداخت میشه ، هم ذخیره سازی میشه ربطی هم به تحریم و داستان‌های دیگه نداره ! آخرش هم گور پدر ، پدرسوخته همتون که شیطون بیچاره رو هم انگشت به دهن کردین که باید بیاد ، پیشتون لُنگ بندازه !!
‌چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۴
۵۷
شنبلیله خانم - اسلو ، نروژ

به گور پدر آدم درغگو با ااین حیله و نیرنگ دارید مردم را فریب میدهید و پولها را از چنگ مردم مفت درمیآورید
‌چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۵
۶۵
mehdi sadigh-Germany - دوسلدورف، آلمان
احتمالن ارضی منظورشه نه ارزی،حسن طولی چی
‌چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ - ۲۱:۳۰
۴۲
من و آزادی - بروکسل، بلژیک

بخدا دروغ میگی مثل جد و ابادت. اصلا تخم شما رو با دروغ کاشتن،همو نطور که رهبرتون موقعی که از اونجای ننش سر نحس شو در آورد و گفت یا علی، شما ها هم به همون نحوه دارین الآن یا علی میگین. باور ۲سانت عمیق و جناب شروان و تفکر بی مخ اسلامی و لشگر ششم بی لشگر میفهمن من چی میگم.
‌چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ - ۲۱:۳۵
۴۶
Herzl - امستردام، هلند

دروغ مثل بلا نسبت سگ
‌چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ - ۲۱:۳۷
۵۵
shirzan - برلین، آلمان

. این یکبار رو آخوند راست گفت منظورش حساب ارزی بانک خودش و دیگر مسئولین رژیم است .
‌چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۵
۴۵
amirgheryou - تهران، ایران
اون 6نفر که مثبت دادن:: باکومبا بلابومبا؟! ترجمه: شما در کدوم کشور زندگی میکنید که به این زرزر روباه بنفش مثبت دادید؟!
‌پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۷ - ۰۱:۰۴
۵۰
kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد
تو این روز های سخت باید از این ملیجک بیت رهبری تشکر کرد ، که با این جفنگ گویی ها باعث خنده میشه
‌پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۷ - ۰۲:۴۸
۶۴
reza shah rohet shad - تهران، ایران
حرفهای حسن روحانی اف یا همون دیوی شخصیت عروسکی مجموعه کلاه قرمزی هر چی گفت را باید معکوسش کنید .ایشون منظورش این بوده که وضعیت از هر زمان دیگه ای خرابتر هست و دهن مردم صاف خواهد شد.
‌پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۷ - ۰۳:۵۵
۶۲
naderali63 - گوتمبر، سوئد
راست میکه چون صندق خونه خودش را دید بیشتر شده اینها گی بفکر مردم بودن حالا باشن . مردم خونه زندگی این اشغال را دیدید
‌پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۷ - ۰۵:۱۶
۶۲
naderali63 - گوتمبر، سوئد
شما نگاه کنید بقل دست او نشسته داره فکر میکنه چطور این اشغال مردم را سر کار میگذاره.
‌پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۷ - ۰۵:۲۰
۷۱
senator x - تهران، ایران
منظور چه زمانی هست؟قبل از اشغال ایران توسط شما اجانب یا بعداز سیاه بازی چندماهه عوامل شماها با بازار ارز؟
‌پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۷ - ۰۵:۵۹
۶۱
اسلام ناب ناب ناب محمدی - لندن ، انگلستان
به این گفته یک لبخند زدم.
‌پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۷ - ۰۶:۳۸
۷۶
میخواستم بگم.. - گنت، بلژیک
از خودتون مایه بذار..رو جیب مردم حساب باز نکن.
‌پنجشنبه ۱۲ مهر ۱۳۹۷ - ۲۳:۴۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویری از معماری و ابتکارات دلسوزانه آرشیتکت‌ها برای مردم و جامعه
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟