توقیف دو ایرانی با محموله ۷۱۲ کیلو هروئین در بلغارستان

العربیه : گمرک بلغارستان روز شنبه 29 سپتامبر 2018 اعلام کرد دو شهروند ایرانی را که می‌کوشیدند صدها کیلو هروئین به قیمت 27 میلیون دلار از ایران به مقصد اتریش قاچاق کنند، را دستگیر کرده است.
 

به گزارش دیلی‌میل مقامات گمرک بلغارستان دو شهروند ایرانی که سعی می‌کردند 712 کیلوگرم هروئین به ارزش تقریبی 27 میلیون دلار را توسط دو کامیون ایرانی و از طریق ترکیه و بلغارستان به اتریش قاچاق کنند، در مبادی ورودی این کشور دستگیر شدند.

 
این محموله در دو کامیون با شماره ایران جاسازی شده بود. این دو کامیون که مواد ساختمانی حمل می‌کرده و راهی اتریش بودند، در گذرگاه مرزی کاپیتان آندریوف بلغارستان و در مرز این کشور و ترکیه دستگیر شدند.
 
ایوان استویانوف، دادستان اقلیم هاسکوفو گفت که 712 کیلوگرم هروئین درون چندین کیف جاسازی و میان کالاهایی ساختمانی ثبت شده، پنهان شده بود.
 
هر دو راننده که شهروند ایران بودند، بازداشت شدند و در صورت اثبات جرم قاچاق مواد مخدر به 20 سال زندان محکوم خواهند شد.
 
هنوز درباره هویت این دو راننده و افراد یا گروهی که اقدام به قاچاق این محموله بزرگ هروئین کرده‌اند، اطلاعاتی در دست نیست.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
Dr.Alex - واشینگتون، ایالات متحده امریکا

قابل توجه هموطنان گرامی که تا اسم ایرانی میاد، یاد پروفسور سمیعی می افتند!
شنبه ۷ مهر ۱۳۹۷ - ۲۲:۱۶
۳۴
معلم فراری - کیف، اوکراین

جدا از اینکه کارشون غلط بوده ولی چه استرس خفه کننده ای رو تا اونجا تحمل کردن.اگه به مقصد رسیده بودن که تقریبا هم رسیده بودن همین دقیقه خوشحالترین و خوشبخت ترین های روی زمین بودن و تا اخر عمر از این خاطره و استرس هاش با شیرینی وصف ناشدنی در دل اروپا و امریکا با میلیونها دلار و در ناز و نعمت یاد میکردن و از فلاکت رو پول غلط میخوردن ولی همین حالا حالشون کلا یکطور دیگست وتا 25 سال باید اب خنک و افسوس رو یکجا بخورن و عذاب بکشن و به یاد اونهایی که این راه رو به سرانجام رسوندن بسوزن !!!
شنبه ۷ مهر ۱۳۹۷ - ۲۲:۳۰
۷۷
میخواستم بگم.. - گنت، بلژیک

سپاهی ها اخرین تلاششون رو میکنن-و سهمشون رو از بابت خدماتی که به ایرانیان نموده اند به هر قیمتی به پول نزدیک میکنند-الفرار. ولی اینها مثل خبر قبلی خوش شانس نبودن.
شنبه ۷ مهر ۱۳۹۷ - ۲۳:۰۴
۵۱
kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد

[::Dr.Alex - واشینگتون، ایالات متحده امریکا::]. انسانها بدنبال هویت و الگو هستند . یک مثال:یکی از بزرگترین تولید کننده گان مواد مخدر در آمریکای لاتین کلمبیاست . حالا به نظر شما مردم عادی کلمبیا هویت و افتخار ملی خودشان را باید از پدر خوانده های مافیای کوکایین کسب کنند و یا از گابریل گارسیا مارکز . برجسته ترین نویسنده کلمبیایی آمریکای لاتین !
شنبه ۷ مهر ۱۳۹۷ - ۲۳:۵۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • خسارت گسترده درپی حمله به تأسیسات گاز قطر؛ دوحه وابستگان سفارت ایران را اخراج کرد
  • مجتبی خامنه‌ای در پیام تسلیت لاریجانی: «هر خونی، خون‌بهائی دارد که قاتلین باید بزودی آن را بپردازند»
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • +337ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +291اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +199ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +186شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +177اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +164نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد