دولت هند سه طلاقه کردن زنان مسلمان را جرم اعلام کرد

دولت هند روز چهارشنبه دستورالعمل ویژه‌ای را به تصویب رساند که سه طلاقه شدن زنان مسلمان را ممنوع و آن را جرم قابل پیگرد قانونی اعلام می‌کند.
 

این تصمیم پس از آن گرفته شد که دولت نتوانست طرحی را با همین موضوع از مسیر پارلمان به قانون تبدیل کند.

 
دادگاه عالی هند در اوت سال گذشته میلادی و در پی اعتراضات زنان مسلمان اعلام کرده بود قانونی که به مردان مسلمان اجازه می‌دهد تا زنانشان را صرفا با سه بار ادای کلمه طلاق به زبان عربی طلاق دهند، بر خلاف قانون اساسی هند است.
 
بر این اساس دولت هند نیز به دنبال آن بود تا با تصویب قانونی در این باره، «به صراحت» این کار را ممنوع و به جرمی تبدیل کند که نمی‌توان هیچ قرار وثیقه‌ای نیز در قبال آن دریافت کرد.
 
راوی شانکار، وزیر دادگستری هند روز چهارشنبه گفت که دولت رای دادگاه عالی را یک بار دیگر تایید کرد زیرا با وجود رای دادگاه، باز هم این تخلف در هند انجام می‌شد.
 
بر اساس دستورالعمل جدید دولت، از این به بعد متخلفان بازداشت شده و پس از محاکمه نیز به دست‌کم سه سال زندان محکوم می‌شوند.
 
برخی این دستورالعمل را که در حمایت از حقوق زنان مسلمان تهیه شده، تلاش نارندرا مودی نخست وزیر هند برای جلب نظر زنان مسلمان دارای حق رای توصیف کرده‌اند.
 
نارندرا مودی ماه گذشته خطاب به زنان اعلام کرد که تا زمانی که در این باره عدالت حاکم نشود، از تلاش دست برنمی‌دارد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۳
ordak - بن، آلمان

ببینید حتی سازندگان خمینی هم دارند ادم میشن، ولی دخریغ از ایران
‌چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۵
۶۴
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
حالا به دو تا و نصفی رضایت بدن!
‌چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۷
۵۷
شنبلیله خانم - اسلو ، نروژ
اسلام تنها دینی ست در دنیا که زن جایگاهی ندارد و همانند یک برده ست لعنت به این دین و بنیانگذار این دین مستبد و ............نقطه چین را پر کنید ;) :)
‌چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۹
۶۴
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا
[::شنبلیله خانم - اسلو ، نروژ::]. نقطه چین کم گذاشتین. تعداد اسامی زیاده، حتی چهارده معصوم هم جا نمیشن.
‌چهارشنبه ۲۸ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +246پرچم شیر و خورشید ایران بر فراز سکوی نخست المپیاد جهانی به اهتزاز درآمد!
  • +179رضا امیرخانی، نویسنده مورد علاقه علی خامنه‌ای در سقوط پاراگلایدار دچار ضربه مغزی شد
  • +131برنامه جنجالی مهران غفوریان و سیامک انصاری به دلیل «توهین به نمادهای کهن و تاریخی ایران»، توقیف شد!
  • +124ترامپ مهاجران سومالیایی را «زباله» خواند و گفت «برگردند مملکت خودشان را درست کنند»
  • +120ضربه آیت‌الله سیستانی به ساختار دینی-امنیتی حکومت خامنه‌ای با یک فتوای یک جمله‌ای
  • +119مهدی پرپنچی : خامنه‌ای درست می‌گوید که اسرائیل و آمریکا دست‌خالی برگشتند
  • +113درگیری شدید بین مردم و پلیس در پیست موتورسواری شیراز - ماموران عقب نشستند
  • +104انتشار دومین سری از ویدیوهای حمله اسرائیل به اتاق های فرماندهی سپاه در جنگ ۱۲ روزه
  • +88همسر سقاب اصفهانی، معاون جدید رئیس‌جمهور در سانحه رانندگی درگذشت+ ویدیو
  • +87دو فلسطینی «در حال تسلیم» به ضرب گلوله سربازان اسرائیل کشته شدند + ویدیو