کتک کاری ۴ زن محجبه عربستانی در خیابان - ویدیو

چند زن محجبه در عربستان سعودی با یکدیگر درگیر می شوند و این در حالی است که کودک یکی از آنها بر روی زمین است
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۹۰
تفکر اسلامی - اودنسه ، دانمارک

اینا همشون زنای یه عرعرن. گویا یکیشون واسه بقیه تعریف کرده: نوبت من که میشه؛ خلیل واسم فداکاریهای خاص میکنه. خوب این امری است طبیعی که از باب حسادت به جان همدیگه افتادن.
یکشنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۰
۳۸
مش قصاب - مونتا، ساحل عاج

من موندم این کیسه زباله ها چطور میفهمن کی کیه و چه کسی رو باید این وسط بزنن !!
یکشنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۳
۵۰
tabatabayi - آلمان، آلمان

یک وطن فروش عرب پرستی هست به نام سلطنت طلب که گاهی در این وب سایت اراجیف می نویسد، ایشان بهترین کسی است که این دعوا و نزاع را که بین هم دینان خودش روی داده توصیف کند. منتظر خواهیم ماند ببینیم ... ترواشات مغزی ایشان کی بلغور می گردد.
یکشنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۷
۵۷
شنبلیله خانم - اسلو ، نروژ

[::تفکر اسلامی - اودنسه ، دانمارک::]. آره چون تو و خانواده و والده و همشیره محترم تجربه اش را دارید کاملا درک بالایی از این جور مسائل دارید ;) و درد مشترک بین شما و خانواده و این زنها :) :) :)
یکشنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۹
۶۵
zarduscht - فرانکفورت، آلمان
[::تفکر اسلامی - اودنسه ، دانمارک::]. خفت از این بیشتر .که زور بی‌ جوابی . به بی‌ اهمیت‌ترین خبر در مورد عربستان گیر می‌‌دهید. خوب بزنند. ما در ایران فاطی کماندو یا همان مادر فولاد ذره زیاد داریم .که مثل سگ هار به این و آن گیر می‌‌دهند. تفکر جان طرفدار عربستان نیستم. ولی‌ مصاحبه روزنامه السری تونس را با ولیعت عربستان خواندید ؟ روزنامه نگار. دولت ایران معتقد است .از عربستان قوی تر است. پاسخ. هر وقت که آنها کاری کردند. که ما هر روز بر آنها سجده کنیم.مدعی قدرت باشند.آنها هرچه با فرقه شعیه و خرافه.انحراف ایجاد کنند.اما باز قبله آنها ما. پدران ما و اجداد ما هستند.نمی‌ توانند عوض کنند. آنها پول خود را صرف ساختن حرم برای اجداد ما می‌‌کنند. ما پول خود را صرف ملت خود و سرمایه گذاری در دنیا می‌‌کنیم . نه خرج حرم اجداد آنها . نمی‌‌دانم تفکر جان . شما به این چه می‌‌گوهید. ؟من گویم فحش ناموسی به ما دربسته شکلات پیچ. جوابی‌ داری؟
یکشنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۰
۶۴
Sabokbalam - کالیفورنیا، ایالات متحده امریکا

این یک نوع رقص عربی هست که از صدر اسلام مرسوم بوده و در آن کودک را به زمین میکوفتند و لگد مال میکردند تا ایمانش قوی شود و بزرگتر که شد بتواند هفت صد تن را در یک روز گردن بزند!
یکشنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۰
۹۰
تفکر اسلامی - اودنسه ، دانمارک
[::zarduscht - فرانکفورت، آلمان::]. مسلما به این امر واقف هستید که هرگز سوالی را بی پاسخ نمیگذارم. ولی متوجه نشدم.
یکشنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۱
۹۰
تفکر اسلامی - اودنسه ، دانمارک
[::tabatabayi - آلمان، آلمان::]. [::tabatabayi - آلمان، آلمان::]. هموطن عزیز، برعکس این عمری خیلی هم وطن پرست است، چون وطنش همان عرعرستان است. عمری ایرانی نیست، ایرانی عمری نیست.
یکشنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۴
۵۷
شنبلیله خانم - اسلو ، نروژ

[::تفکر اسلامی - اودنسه ، دانمارک::]. و شما مدافعین تازی ها هم عرب هستید و ایرانی ستیز و تشنه خون ایرانیها
یکشنبه ۲۵ شهریور ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۹
۵۴
Botol - آلمان، آلمان
[::مش قصاب - مونتا، ساحل عاج::. مش قصاب جان ، عربها در دعوا ، همدیگر رو از صدا میشناسن و مرتب از کلمه هایی مثل الله و اکبر ، یالا یالا، دخیلت و غیره استفاده میکنن و از صدر اسلام رایج بود. آخه دعوا که بدون صدا نیست. ها ها ها
دوشنبه ۲۶ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟