دولت اقلیم کردستان عراق حملات موشکی سپاه را محکوم کرد

لحظه برخورد موشک‌های سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مواضع حزب دمکرات کردستان ایران در خاک عراق دولت اقلیم کردستان عراق با صدور بیانیه‌ای حملات موشکی به مقر حزب دموکرات کردستان ایران در داخل خاک عراق را محکوم کرده است. بنابر گزارش‌ها در جریان این حملات ۱۴ نفر کشته و حدود ۴۰ نفر زخمی شده‌اند.
 

در این بیانیه که هیات دولت اقلیم کردستان عراق آن را منتشر کرده مقام‌های این منطقه خودمختار ضمن محکوم کردن حملات موشکی صبح شنبه (هشتم سپتامبر) عملیات‌های مسلحانه‌ای که حزب دموکرات کردستان ایران از داخل خاک عراق علیه همسایگان این کشور از جمله ایران ترتیب می‌دهد هم محکوم شده است.

 
"ما علاوه بر حملات موشکی (ایران)، هرگونه استفاده از اقلیم کردستان عراق (توسط گروه‌های کرد ایرانی) برای ترتیب دادن حملات تروریستی علیه کشورهای همسایه را هم محکوم می‌کنیم. این (اعمال) غیرقابل قبول است."
 
صبح امروز گزارش شد که حدود ساعت ۱۰ صبح، مقرهای فرماندهی دو گروه شورشی کردهای ایران در حوالی شهر کویه عراق با مورد حمله موشکی قرار گرفته است. بنا بر گزارش ها دو فرمانده این دو گروه کرد ایرانی هم در میان کشته شدگان این حمله‌اند. گزارش شده خالد عزیزی رهبر پیشین حزب دموکرات ایران و ۳۸ نفر دیگر هم در جریان این حملات مجروح شده‌اند. در این بیانیه همچنین تاکید شده دولت اقلیم کردستان عراق تمامی امکانات خود را برای کمک به مصدومان و شهروندان مناطق محل اصابت این موشک‌ها به کار گرفته است.
 
وب سایت کوردستان مدیا می گوید در جریان حمله امروز دو پیشمرگه کشته و سه نفر زخمی شدند. بر اساس این گزارش ایران از روز گذشته (جمعه شانزدهم شهریور) حمله به مواضع این حزب را آغاز کرده است.
 
رسانه های ایران هم تصاویر و ویدئوهایی از حمله موشکی این کشور به مواضع حزب دمکرات کردستان ایران منتشر کرده‌اند.
 
وب سایت خبری تابناک نزدیک به محسن رضایی، فرمانده پیشین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی می گوید این حملات از سوی سپاه پاسداران و از پایگاهی در نزدیکی ارومیه صورت گرفته و در جریان آن شش موشک زمین به زمین به سوی مواضع گروه های کرد ایرانی در داخل اقلیم کردستان شلیک شده است.
 
حزب دموکرات کردستان ایران از سه سال قبل فعالیت مسلحانه‌اش را از سر گرفته است.
 
به گفته نفیسه کوهنورد خبرنگار بی‌بی‌سی فارسی، حملات امروز ایران بزرگترین عملیاتى است که در چند دهه گذشته علیه حزب دمکرات کردستان ایران صورت گرفته است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۹
peshawaqazi - لندن، انگلستان
این حملات بعد از میتینگ دیروز روحانی، اردوغان و پوتین قاتل انجام شد ، به زودی در کشورهای همسایه میتینگهای مشابهی میبینیم برای حل بهران ایران. از این به بعد حزب دمکرات به داعشیهای آخوند و جوجه و موجه هاشون اصلا رحم نمیکنند و جنگ را میارنند داخل ایران . متاسفانا آب از سر گذشته و فاتحه آخوندها خونده شده حالا با این تفرقه ملی ایران عاقبتی بهتر از عراق و سوریه در پیش نداره، هر چقدر که دوست دارید منفی بدید ، کمتر از یک سال خودتون شاهد حرفهام خواهید بود
شنبه ۱۷ شهریور ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۹
۶۰
Sepas - تهران، ایران
ولی عجب موشکای اینا دارن من باورم نمیشه که ایران موشکاش اینقدر دقیق هدف و بزنه اونم از این فاصله زیاد
شنبه ۱۷ شهریور ۱۳۹۷ - ۲۲:۲۲
۵۴
رزم جو - لوس انجلس، ایالات متحده امریکا

ایول ایران قشنگ زد ابکششون کرد این تجزیه طلب های سیرابی رو. بدویید مثل موش فرار کنید lol
شنبه ۱۷ شهریور ۱۳۹۷ - ۲۳:۲۲
۳۳
IRAN+ISRAEL+USA4EVER - مونیخ، آلمان
غلط کردن محکوم کردن این گوسفند چرانان دزد پفیوز تجزیه طلب.
شنبه ۱۷ شهریور ۱۳۹۷ - ۲۳:۲۸
۵۳
ordak - بن، آلمان

[::IRAN+ISRAEL+USA4EVER - مونیخ، آلمان::]. غلط اونی کرد که توی مزدور را ....
یکشنبه ۱۸ شهریور ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۹
۵۱
ابن ملجم - مونیخ، آلمان

[::IRAN+ISRAEL+USA4EVER - مونیخ، آلمان::]. بدیبخت اگر کردهجا نبودند الان ..... تو بازارهای بصره و شام دست به دست میشدند!بیهویت
یکشنبه ۱۸ شهریور ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۳
۳۸
Dalahoo834 - کرمانشاه، ایران

[::رزم جو - لوس انجلس، ایالات متحده امریکا::]. [::IRAN+ISRAEL+USA4EVER - مونیخ، آلمان::]. شماها که بسیجی هستید و خود را در لباس میهن پرست قایم کرده اید از کلمه تجزیه طلبی استفاده میکنید برای ایجاد شکاف بین ایرانیها او هم اصیل ترین قوم ایرانی یعنی کوردها، بدانید که ما ایرانیها دیگه دستتان را خونده ایم. مگه خوب میشه اگه ما کوردها هم مثل امثال تو شروع به مکیدن ساندیس و بعد سرکوب کردن ایرانیها برای چپاول اربابانتان. در ضمن...... هموطنان چهره ندا یادتان که هست، یا دختران خیابان انقلاب. همین آقایانی که من آنها را مخاطب قرار داده ام با فحش و ناسزا به آنها هم حمله کردند. الان دیگه ما یه دشمن مشترک داریم آن هم رژیم فاسد هستش. یا تا اعتراضی از مناطق ترک نشین صورت بگیره آنها را .... صدا میزنند و عربهای هموطن را ملخ خور و کوردها را تجزیه طلب. تمام کنید این فیلمهای سوخته را ساندیسیها!
یکشنبه ۱۸ شهریور ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۵
۵۳
ordak - بن، آلمان

[::Dalahoo834 - کرمانشاه، ایران::]. این ..در مونیز به حدی تابلو است که هیچ در و همسایه ای بخاطر با اخلاقیش با هلش تماس نداد. از هم پاشیدگی خانوادهش را گردن این و آن می اندازه.به احترام سایت مشخصاتش را اینجا نمی نویسم
یکشنبه ۱۸ شهریور ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.