بربری محصولات به فروش نرفته را نمی‌سوزاند

بربری گفته که از این پس محصولات فروخته نشده بیشتری را اهدا و یا بازیافت می کند بربری، شرکت معروف تولید کننده پوشاک و محصولات لوکس اعلام کرده که دیگر قصد ندارد محصولاتی را که به فروش نمی‌رسند، بسوزاند.
 

این شرکت همچنین گفته است که از این پس دیگر در محصولات خود از پوست و موی واقعی حیوانات استفاده نخواهد کرد.

 
در ژوئیه سال جاری، اخباری منتشر شد مبنی بر این که این برند بریتانیایی محصولات فروخته نشده خود اعم از پوشاک، زیورآلات و عطر به ارزش ۲۸.۶ میلیون پوند را برای حفاظت از برندش در سال ۲۰۱۷ نابوده کرده است.
 
انتشار این خبربا واکنش خشمگینانه فعالان محیط زیست روبرو شد.
 
کمپانی‌های تولید کننده پوشاک و محصولات لوکس از جمله بربری محصولاتی را که به فروش نمی‌رود برای جلوگیری از کپی برداری و یا جلوگیری ازعرضه محصولات با بهای کمتر به بازار، بطور کلی از بین می‌برند.
 
بربری که در حال حاضر از پوست و موی خرگوش، روباه، مینک (از خانواده راسوها) و راکون در تولیداتش استفاده می‌کند، گفته که استفاده از آن را در آینده متوقف خواهد کرد.
 
این تولید کننده پوشاک همچنین اعلام کرده که پیش ازاین محصولات فروخته نشده را اهدا و یا بازیافت کرده، اما قصد دارد چنین مواردی را افزایش دهد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +281شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +237شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +200پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +163سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +147ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +142فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +111ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +100ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید