ماجرای وحشتناک سقوط متهم از طبقه سوم

 معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری اعضای گروهی از متهمین خبر داد که با جعل اسناد و مدارک یک خانه ویلایی در شهرک قدس، اقدام به فروش غیرقانونی آن به ارزش بیش از ۱۰ میلیارد تومان کرده بودند.
 

به گزارش جام جم آنلاین از پلیس آگاهی تهران بزرگ، سرهنگ جهانگیر تقی پور گفت: پرونده‌ای با موضوع جعل و کلاهبرداری از شعبه نهم بازپرسی داسرای ناحیه ۲ تهران به اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع شد که طی آن شاکی در اظهارات اولیه عنوان کرده بود که پس از خرید یک ملک کلنگی در منطقه شهر قدس به ارزش ده میلیارد تومان متوجه شده است که مدارک و مستندات ملک خریداری شده تماما جعلی است.

 
شاکی پرونده در اظهاراتش به کارآگاهان گفت: برای خرید بک باب منزل مسکونی به بنگاه املاکی واقع در شهرک غرب (قدس) مراجعه کرده و برای پرداخت ثمن معامله، علاوه بر پرداخت پول قسمتی از وجه مورد نظر مابقی آن را هفت واحد آپارتمانی در منطقه میرداماد به نام شخصی به نام «سعید.ب» انتقال دادم، اما پس از نقل و انتقال قطعی و پرداخت پول، زمانیکه قصد تخریب ملک خریداری شده را داشتم مشخص شد که کلیه مدارک ملک خریداری شده تماما جعلی است؛ پس از آن نیز مشخص شد که آپارتمان‌های واگذار شده نیز فروخته شدند و در زمان مراجعه به بنگاه جهت پیگیری ماجرا متوجه شدم ۳ نفر از مشاورین املاکی که بنده از طریق آگهی روزنامه جهت خرید ملک مورد نظر به بنگاه محل کار آن‌ها مراجعه کرده و طی این مدت جهت خرید ملک با آن‌ها در ارتباط بودم نیز متواری شدند.
 
با آغاز تحقیقات پلیسی، کارآگاهان اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ با انجام اقدامات ویژه پلیسی موفق به شناسایی دستگیری سه مشاور املاک شده شده؛ در ادامه با شناسایی هویت واقعی «سعید» به نام «بهروز.ش» در خیابان پیروزی واقع در یک مغازه جگرکی (جگرفروشی)، او نیز دستگیر و به اداره چهاردهم پلیس آگاهی تهران بزرگ منتقل شد.
 
بهروز (سعید) پس از دستگیری صراحتا به کلاهبرداری از مالباخته اعتراف کرد و گفت:«جعل اسناد توسط شخصی به نام هادی انجام شده است» که با شناسایی مخفیگاه «هادی» در حوالی میدان حق شناس، وی هنگام دستگیری خودش را از طبقه سوم به داخل حیاط منزل پرتاب کرد که بلافاصله به بیمارستان منتقل و تحت اقدامات درمانی قرار گرفت؛ پس از انتقال به اداره چهاردهم پلیس آگاهی منتقل و صراحتا به جعل اسناد و املاک و مشارکت در کلاهبرداری اعتراف کرد.
 
معاون مبارزه با جعل وکلاهبرداری پلیس آگاهی تهران بزرگ با اعلام این خبر، افزود: متهمین پرونده پس از آنجام تحقیقات و تکمیل پرونده، با صدور قرار قانونی چند میلیارد تومانی از سوی بازپرس محترم پرونده روانه زندان شدند.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +281شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +237شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +200پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +163سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +147ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +142فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +111ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +100ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید