پلیس آمریکا ۱۱ کودک گرسنه را در اردوگاهی دورافتاده نجات داد

این اردوگاه نزدیک آمالیا در جنوب ایالت نیومکزیکو است. پلیس در ایالت نیومکزیکوی آمریکا ۱۱ کودک گرسنه را که در شرایط بسیار بد نگهداری می‌شدند، نجات داد. این کودکان در منطقه‌ای دورافتاده در میانه بیابان نگهداری می‌شدند.
 

به‌گفته پلیس آنها از یکسال تا پانزده سال سن داشتند، بدون کفش بودند و لباس‌های مندرس به تن داشته و "مانند مهاجران جهان سومی" بودند.

 
پنج بزرگسال نیز در این محل بودند که دو نفر از آنها کاملا مسلح بودند.
 
پس از آنکه پلیس پیامی دریافت کرد که می‌گفت "ما گرسنه هستیم به آب و غذا نیاز داریم" این محل را بازرسی کرد.
 
روشن نیست چگونه این افراد به این اردوگاه در آمالیا نزدیک مرز ایالت کلرادو رسیده‌اند.
 
پلیس از این اردوگاه به‌عنوان زیرزمینی کوچک یاد کرده که با پلاستیک پوشانده شده بود؛ بدون آب و برق.
پلیس می‌گوید بچه‌ها در شرایط جهان سومی به سر می‌بردند. جری هاگرف رئیس پلیس بخش تائوس به شبکه ای‌بی‌سی گفت کودکان تشنه، گرسنه و کثیف بودند.
 
او افزود: "آنها پوست و استخوان بودند و دنده‌های قفسه سینه‌هاشان بیرون زده بود، از نظر سلامتی در بدترین وضع و خیلی هراسان بودند."
 
پلیس می‌گوید هیچ آب تازه‌ای در این اردوگاه یافت نمی‌شد و تنها غذای موجود تعدادی سیب‌زمینی و یک جعبه برنج بود.
 
در این عملیات پلیس دو مرد به نام‌های سراج واهاج و لوکان مورتون دستگیر و متهم به بدرفتاری با کودکان شدند.
 
براساس گزارشها سه زن که به نظر مادر بچه‌ها هستند ابتدا بازداشت اما بعدا آزاد شدند.
 
آقای هاگرف به شبکه ای‌بی‌سی گفت به نظر می‌آید زنان و کودکان "شستشوی مغزی شده‌اند و به‌شدت از مردانی که اردوگاه را در کنترل خود داشتند، هراسان بودند."
 
خدمات اجتماعی محلی، این کودکان را تحت نظارت قرار داده است.
متهمان: سراج واهاج و لوکان مورتون. آقای واهاج مظنون به ربودن پسر ۳ ساله خود است. به‌گزارش رسانه‌های آمریکا، آقای واهاج نیز مظنون به ربودن پسر ۳ ساله خود است و پلیس به دنبال او بود اما این پسر درمیان کودکان اردوگاه یافت نشد. جستجو برای یافتن این کودک به دستگیری‌های روز جمعه (۳ اوت) منجر شد.
 
پلیس گفت آنها برای مدتی از وجود اردوگاه آگاه بودند اما منتظر مجوز بازرسی برای ورود بودند چون افرادی که کنترل اردوگاه را داشتند، "به‌احتمال زیاد مسلح بودند و تصور می‌شد از مسلمانان افراطی هستند."
 
وقتی پلیس با آقای واهاج رو درو شد، او به یک تفنگ آ-آر-۱۵ و چهار طپانچه مسلح بود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +281شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +237شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +200پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +163سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +147ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +142فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +111ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +100ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید