تحلیل پاسخ سرلشکر سیلمانی به ترامپ توسط یک عضو کمیسیون امنیت ملی

خبرگزاری تسنیم: عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: سرلشکر سلیمانی پیام‌های مهم و سربسته‌ی خطاب به رئیس‌جمهور آمریکا طرح کرد که نزدیکی نیروهای ایرانی به آنها ازجمله آن است.

سید حسین نقوی نماینده مردم ورامین و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم با اشاره به پاسخ سرلشکر قاسم سلیمانی به ترامپ، گفت: آنچه سرلشکر سلیمانی خطاب به رئیس‌جمهور آمریکا، واقعیتی که بود که آمریکایی‌ها باید از آن مطلع می‌شدند.
 
وی با بیان اینکه، آمریکا به‌قدرت، شجاعت و تدبیر و هوشیاری نیروی قدس سپاه آگاه است، تصریح کرد: آمریکایی‌ها می‌دانند که مقابله با نیروی قدس بسیار سخت است و ارتش آمریکا در مواجه با مستشاران نیروی قدس در منطقه همواره مغلوب شده است.
 
نقوی گفت: وقتی آمریکا نمی‌تواند با امکانات و نیروی انسانی بالا در برخی کشورهای منطقه حریف مستشاران و استراتژیست‌های برجسته نیروی قدس شود، پس حتماً در یک نبرد علنی هیچ حرفی برای گفتن نخواهد داشت؛ البته ما از هیچ جنگی استقبال نمی‌کنیم و دکترین ما بر اساس دکترین دفاعی ترسیم‌شده است منتهی درصورتی‌که آمریکایی‌ها بخواهند اقدامی را علیه ملت ایران کلید بزنند طبیعی است که این تمام نیروها اعم از نیروی قدس با تمام توان به داشته‌های آمریکا حمله خواهد کرد و این مهم قابل‌انکار نیست.
 
عضو کمیسیون امنیت ملی تصریح کرد: سرلشکر سلیمانی پیام‌های مهم و سربسته‌ی خطاب به رئیس‌جمهور آمریکا طرح کرد که نزدیکی نیروهای ایرانی به آنها ازجمله آن است لذا انتظار می‌رود رئیس‌جمهور آمریکا پیش از هرگونه اظهارنظر درباره ایران نسبت به پیام‌های فرمانده نیروی قدس سپاه تأمل لازم را داشته باشد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۵
kian1391 - آبادان، ایران

این .... قاتل ....در رو حرف مفت میزنه.تو دم از شهادت میزنی مردتیکه؟؟؟؟!چطور ۴۰سال دم از شهادت زدی و با این همه حضور نگبت بارت توی مناطق جنگی هنوز زنده ای ؟!!!غیر از اینکه توهم مثل اون حسن نصرالله بی همه چیز از دور نشستین و میگین لنگش کن!شما وجودش رو ندارید توی ملاء عام باشید و فقط هارت و پورتید.یه مشت جوون بدبخت و شستسو شده مغزی هستن که تحت تاثیر این اراجیفتون قرار میگیرن.به امید روزی که خبر مرگ تو همه جا به گوش برسه بزدل
جمعه ۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۶:۴۳
۴۷
Herzl - امستردام، هلند

نزدیکی نیروهای ایرانی به آنها ازجمله آن است درست فرمودى نمونش تو سوریه دیدیم اسرائیل هر وقت اراده کرده نیروهاى ایرانى از سپاه پاسداران و سپاه قدس و نوکرانشون زده و آرد کرده و شماها جنازها رو پشت سر هم بى سر و صدا بفرستید ایران کسى نبینه و نه صداى سلیمانى در آمد و نه صداى غیر سلیمانى....
جمعه ۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۶:۵۲
۴۸
hosseinf - رشت، ایران

هر چی گفته راست گفته. آمریکا به همراه عربستان و اسرائیل قدرت ها پوشالی هستند که هیچکدام از پس گروه های مخالف خود تا به حال برنمی نیامده اند.
جمعه ۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۶:۵۳
۳۹
پریستوک - تهران، ایران

پیامی به سردار سلیمانی: روی ما حساب نکن!. ما همه هستیمان را برای جنگ بیفایده بابرادران عراقی شما دادیم برای جنگ با آمریکا از اقای سیف و خانواده نامحترم ، برادران لاریجانی واقعا جانی، خاوری خوش دست، طوسی همه فن حریف، پسر سفیر با عروس لاکچریش، نوه خمینی با لباساس ی برندش، پسرای رهبر موقت با حسابای پروپیمونشون، امامیه کاشانی باکام شیرینش ولشکر بزرگ و کارامد نظام مقدستون استفاده کن.
جمعه ۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۷:۱۵
۳۹
پریستوک - تهران، ایران

آمریکا و قاسم سلیمانی لاف زن به خوبی می دونن که رژیم جعلی جمهوری اسلامی کوچکترین پشتوانه مردمی نداره و کافیه آمریکا چند تا نقطه استراتژیک تو ایران رو بزنه تا مردم بریزن ترتیب رژیم جعلی جمهوری اسلامی رو بدن.
جمعه ۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۷:۱۷
۵۴
ordak - بن، آلمان

این ادمخورها و موزدورانشون فقط میتونند تظاهرات کننده های بیدفاعرا بکشند یا به زندانیها تجاوز کنند،وقت که برسه همشون دوقلو حامله اند!
جمعه ۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۷:۵۰
۵۹
دوستدار - استهکلم، سوئد

ریس جمهور امریکا اگر راست می گوید یک کوچلو از تهدیداتش را بر علیه توانایهای رژیم اخوندی عملی کند انگاه معلوم میشود این قاسم سلیمانیها تا چه حد توانایی روبرو شدن با نیروهای امریکای در منطقه دارند . در حال حاضر فقط تهدید از ترامپ بر علیه ایران میشنویم تمام سران رژیم ثروتها و بچه هایشان را از ایران به خارج از ایران انتقال داده اند. بجای اینکه خامنه ای بیاید و جواب ترامپ را بدهد یک فرمانده مزدور سپاه جعلی را اورده اند که به تهدیدات ترامپ جواب دهد. از هرچه بگذریم سخن دوست خوشتر است , همه خبر داریم که دولت کره شمالی و امریکا تا اخرین دقایق اعلام مذاکره هم دیگر را تهدید میکردن, بدونه هیچ شک و تردیدی در حال حاضر هیئتهای از طرف خامنه ای و ترامپ مخفیانه و بدونه سروصدا در حال مذاکره هستند و این تهدیدات قاسم سلیمانیها و ترامپها برعلیه هم دارند سر مردم را گرم نگاه میدارند تا اینکه مذاکرات مخفی امریکا و ایران بخوبی پیش برود و بعداز مدتی اشکار میشود که ایا رژیم اخوندی و رژیم ترامپ به نتیجه ای رسیدن یا خیر.
جمعه ۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۵
۳۶
پاینده باد سلسله پهلوی - تهران، ایران

مثل رهبر احمقش اراجیف زیاد میگه
جمعه ۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۲
۵۶
oghab - هلسینکی، فنلاند

[::پریستوک - تهران، ایران::]. یکی تو همه هستی و تو تو جنگ با عراق دادی یکی ساس مانکن😃😃😃😃
جمعه ۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۸
۳۹
پریستوک - تهران، ایران

[::oghab - هلسینکی، فنلاند::]. من که اون موقع نوزاد بودم ولی همه می دونیم تو واقعا تو حوزه علمیه ...
جمعه ۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۶
۴۶
amirgheryou - تهران، ایران
[::پریستوک - تهران، ایران::]. یعنی میگی این کرکس عقابنما در حوزه علمیه جانباز شده؟ دوستان ..... چند درصد جانبازی حساب میشه؟
جمعه ۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۴
۳۹
پریستوک - تهران، ایران
[::amirgheryou - تهران، ایران::]. امیر جان تو حوزه علیمه این اتفاق واسش افتاده و اون کسی هم که این بلا رو سرش آورده دروغگوی بهش گفته اسم من ترامپ هست که بنده خدا انقد عقده ترامپ رو داره.
جمعه ۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۰
۴۶
amirgheryou - تهران، ایران
[::پریستوک - تهران، ایران::]. خخخ. خوب اون ترامپی که من میشناسم اگه حوزه علمیه بود کاری میکرد که آخوندا این کارا یادشون بره و از حوزه فرار کنن برگردن سر زمینهاشون کشاورزی کنن یا چوپانی کنن و یا اگه بیکار و علاف بودن و صدقه میخوردن همون کار رو ترجیح بدن. (البته قصد توهین به مشاغل کشاورزی و چوپانی ندارم چون خداییش تو این زمونه هم شغل بردرآمدی به حساب میاد هم فانه و از گیرودارهای مزخرف شهری به دوره).
جمعه ۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +292اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +201ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +187شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +179اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد