شیاطین سرخ یا سفیدپوشان انگلستان؛ هرآنچه باید درباره بازی امشب بدانیم

شیاطین سرخ یا سفیدپوشان انگلستان، کدامیک از این دو تیم امشب می‌توانند در ورزشگاه سن پترزبورگ روسیه بدرخشند و عنوان سومی جام جهانی ۲۰۱۸ را ازآن خود کنند؟
دقیقا دو هفته پیش این دو تیم در مرحله نخست جام جهانی به مصاف هم رفتند. در آن بازی سرگروه شدن چندان هیچ تیمی جذاب نبود چرا که تیم اول گروه باید با برزیل مدعی روبرو می‌شد. به همین دلیل در یک بازی نه چندان دلچسب بلژیک یک بر صفر انگلستان را شکست داد تا به عنوان تیم اول به مرحله یک هشتم نهایی صعود کند.

 

اما اکنون شرایط فرق می‌کند، این بار انگلستان با تمام قوا به زمین می‌رود تا شاید بتواند تیم قدرتمند و جوان بلژیک را شکست دهد و افتخاری دیگر به ویترین افتخاراتش اضافه کند.
بلژیکی‌ها نیز پس از شکست ناامیدانه در مقابل فرانسه فینالیست قصد دارند با قدرت به مصاف انگلیسی‌ها بروند تا شاید باز هم دل هوادارانشان را به دست بیاورند.
 
هیچکدام از دو تیم تا کنون نتوانسته‌اند عنوان سومی جام جهانی را به دست آورند. انگلستان در سال ۱۹۹۰ نیز به رده بندی راه یافت اما با شکست دو بر یک در مقابل ایتالیای میربان دست خالی به خانه بازگشت. بلژیک هم در سال ۱۹۸۶ در مصاف با فرانسه در یک بازی پرگل با نتیجه ۴ بر ۲ به شکست در مقابل خروس‌های فرانسوی تن داد.
 
به هر روی این جام جهانی نخستین مقام سومی را برای یکی از دو تیم به ارمغان خواهد داشت.
۲، ۳، ۶: اعدادی که باید به خاطر بسپاریم
 
۲: این برای نخستین بار از سال ۲۰۰۲ است که دو تیم همگروه مرحله مقدماتی بار دیگر در همان تورنمنت با یکدیگر رقابت می‌کنند. پیش از این در سال ۲۰۰۲ ترکیه و برزیل یک بار در مرحله نخست و بار دیگر در رده بندی به مصاف هم رفتند.
 
۳: از جام جهانی ۱۹۷۸ تا کنون تمام بازی‌های رده بندی پرگل بوده و حداقل ۳ گل میان دو طرف رد و بدل شده، آخرین بازی کم گل در سال ۱۹۷۴ میان لهستان و برزیل برگزار شد که زردپوشان آمریکا جنوبی با تنها یک گل، بازی را به سود خود تمام کردند.
 
۶: این تعداد گل‌های هری کین، بهترن گلزن این دوره جام جهانی فوتبال است. آیا بازیکن تاتنهام می‌تواند در مصاف با بلژیک تعداد گل‌های خود را افزایش دهد؟
 
از سال ۱۹۷۴ تا کنون فقط یک بار آن هم در جام جهانی ۲۰۰۲ یک بازیکن توانسته در این تورنومنت بیش از ۶ گل به نام خود ثبت کند. در آن سال رونالدو توانست مجموعا هشت گل به ثمر برساند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
دژمن الله - روسیه، روسیه

انگلیس - دولت ضد ایرانی و ضد اریایی آخوندساز آخوند پرور - در برابر کرواسی سقط شد، در برابر بلژیک هم سقط می شه!
شنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سردار نقدی: آمریکا ۱۲ ناو هواپیمابرش رو هم بیاره هیچ غلطی نمیتونه بکنه، آمریکا تموم شده‌س
  • ترفند قدیمی لشکر بی‌حجابان خامنه‌ای: اینکه موهام بیرونه دلیل نمیشه وطن فروش باشم،جون میدم برای رهبرم
  • این ویدیو هم برای اون متقاضیانی که میخوان با زیردریایی غدیر و پهباد شاهد و قایق تندرو، ناو آبراهام لینکلن رو غرق کنند
  • ویدیوی کتک‌کاری نمایندگان مجلس ترکیه در مراسم سوگند وزیر جدید دادگستری
  • جنگنده فرانسوی داسو با نام «سوپر رافال» رقیبی برای اف-۳۵ آمریکایی
  • شعار مرگ بر خامنه‌‌ای در شبکه استانی؛ صداوسیما از عزل مدیر پخش و برخورد با خاطیان خبر داد
  • ترانه «من بهت بدهکارم خیلی زیاد» از خواننده جوان «علیها» تقدیم به جانباختگان دی ماه خونین
  • شلیک ترامپ و نتانیاهو به قایق نجات خامنه‌ای؛ منطقه آرایش جنگی پیدا کرده
  • تصاویری از حراج یک شاهین کمیاب سفید در عربستان سعودی به قیمت ۳۳ میلیارد تومان
  • حمایت مهدی یراحی از معترضین با ترانه «آشوئیتس»
  • +318شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +230شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +203شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +178رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +171پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +148پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +139علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +135وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +126یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد