وکیل دادگستری: احضار خانمی که ادمین کانال آشپزی است!

 وکیل یکی از ادمین‌های کانال‌های تلگرامی در اصفهان گفت: با توجه به نظریه شماره مشورتی شماره ۳۶۷ مورخ ۱۳۹۱/۲/۲۵ اداره حقوقی قوه قضائیه صراحتا عنوان شده استفاده از فیلترشکن جرم نیست. بنابراین موجب حیرت است مقامات قضایی با علم بر این مساله صرفا در یک استان خلاف این امر عمل و ادمین‌ها را احضار کرده‌اند.اعتمادآنلاین| پیام درفشان، وکیل دادگستری از احضار تعدادی از ادمین‌های کانال‌های تلگرامی به مجمتع قضایی شهر اصفهان خبر داد.
 

این وکیل دادگستری که وکالت یکی از ادمین‌های احضار شده را برعهده دارد، به «اعتمادآنلاین» گفت:

 
از شورای عالی فضای مجازی در یک مقطعی تاکید می‌کردند که بیایید کانال‌های خود را ثبت کنید و ما از شما حمایت می‌کنیم. این افراد هم براساس اعتمادی که در آن زمان به دولت تدبیر و امید داشتند، رفتند و اطلاعات شخصی خود را ثبت کردند. اتفاقا وزیر ارشاد در آن زمان از عملکرد این ادمین‌ها که تلاش داشتند براساس قانون یک کسب و کار راه‌اندازی کنند، استقبال و از ادمین‌های کانال‌های تلگرامی در جلسه‌ای تقدیر کردند.
 
این وکیل دادگستری در ادامه افزود: حتی حمایت‌ها در آن زمان به حدی بود که گفتند به عنوان یک کسب و کار ثبت شده به شما وام می‌دهیم و به دلیل کار فرهنگی که انجام می‌دادند از آنها تشکر ‌کردند.
 
درفشان ادامه داد: اما الان به نظر می‌رسد افرادی که در آن زمان شهروندان قانون‌مدار بودند و کانال خود را ثبت کرده‌اند در حال قربانی شدن هستند.
 
وکیل یکی از ادمین‌های کانال‌های تلگرامی در اصفهان با اشاره به پیامی که چند ماه پیش برای ادمین‌ها ارسال شده است، گفت: یک روز پیام از نهادهای امنیتی می‌آید که فعالیت در تلگرام جرم است و با شما برخورد می‌شود. روز دیگر تماس می‌گیرند و احضاریه می‌فرستند و ادمین‌ها را به مجتمع قضایی اصفهان فرا می‌خوانند.
 
درفشان در ادامه بیان کرد: چهارشنبه گذشته تماس گرفتند و این خانم را به مجتمع قضایی اصفهان احضار کرده‌اند. در ادامه پیگیری‌ها متوجه شدیم که زنان دیگری که کانال‌های شیرینی‌پذیری، کیک‌پزی یا موضوعات مربوط به هنر و زنان دارند، هم احضار شده‌اند.
 
این وکیل دادگستری در ادامه تاکید کرد: این کانال‌هایی که ادمین‌های آنها به مجتمع قضایی اصفهان احضار شده‌اند، کاملا محتوایی با مفاهیم خانواده و روز دارند و به مباحث سیاسی ارتباطی ندارند، حتی فعالیت مدنی هم ندارند و تنها کار فرهنگی و آموزشی انجام می‌دهند.
 
درفشان درباره افرادی که براساس پیگیری‌ها احضار شده‌اند، گفت: موکل من با افراد زیادی ارتباط ندارد و تنها با ۹ نفر از زنانی که محتوای کانال آنها هم مانند خود اوست مرتبط است و گفته می‌شود از روز سه‌شنبه احضاریه‌هایی برای آنها فرستاده‌اند.
 
این وکیل دادگستری در ادامه با بیان اینکه با موکل من به دلیل اینکه آدرسش تغییر کرده بود، تلفنی صحبت کردند، توضیح داد: به موکلم گفته‌اند که برای ارائه توضیحاتی به آدرسی که اعلام کرده‌اند مراجعه کند. ایشان پرسیده‌اند مشکلی هست یا شاکی داشته‌ام؛ به او گفته‌اند حکم دادستان است باید به اینجا بیایید تا بیشتر صحبت کنیم.
 
او درباره تعداد ادمین‌هایی که به مجتمع قضایی رفته‌اند، گفت: همسر یکی از این زنان روز شنبه به محل احضاریه رفته‌اند، به او گفته‌اند که استفاده از فیلترشکن جرم است و همسرتان چرا در حال فعالیت در تلگرام است. باید به اینجا بیایند و تهعد بدهند که در تلگرام فعالیت نکنند.
 
این وکیل دادگستری ادامه داد: همسرشان گفته‌اند که ایشان مسافرت هستند، آنها گفته‌اند که حتما باید خودشان حضور پیدا کنند و تعهد بدهند که در تلگرام کار نکنند و فعالیت خود را به پیام‌رسان سروش ببرند و اگر نیایند حکم جلب برایشان صادر می‌کنیم.
 
درفشان در ادامه توضیح داد: همسر ایشان گفته‌اند که همسرم از فیلترشکن استفاده نمی‌کند و تلگرام در آپدیت جدید بدون فیلترشکن بالا می‌آید. آن مامور هم به او گفته است که من مامور و معذورم و صرفا باید موضوع را پیگیری کنم و حکم از بالا آمده است. این اتفاق در حالی رخ داده که بعضی کانال‌ها به دلیل نوع محتوای کانال مانند موزیک و رقص هیچ‌گاه کانال خود را ثبت نکرده‌اند و الان هم حاشیه امنیت دارند چون دولت اطلاعات و آدرس آنها را ندارد، اما این افراد که براساس قانون عمل کرده‌اند، الان در فشار قرار گرفته‌اند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۶
همساده - یونان، یونان
یکی ترامپ دهن شماها را سرویس کرده یکی هم تلگرام
دوشنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۳
۳۶
همساده - یونان، یونان

یکی ترامپ دهن شماها را سرویس کرده یکی هم تلگرام
دوشنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۴
۶۶
mehdi sadigh-Germany - دوسلدورف، آلمان

اینا حتی به آشپزی هم گیر میدن، وزارت اطلاعات،بیا بینیم خانم چرا خیار را با دست چپ گرفته بودی و زیاد فشارش میدادی از کی دستور می گیری از اسرائیل یا آمریکا
دوشنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۷ - ۲۱:۱۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وزیر جنگ آمریکا: امروز بزرگ‌ترین حمله به ایران انجام می‌شود/ فرماندهی سپاه و بسیج امروز شغل موقت است
  • آمادگی فرانسه، بریتانیا، آلمان، ایتالیا، هلند و ژاپن برای مشارکت در تامین امنیت کشتیرانی در تنگه هرمز
  • «این تصویر فقط انگشترِ علی لاریجانی نیست» / «موشک‌های ایرانی کیروش را فراری دادند!»
  • علی مطهری: دشمن رهبر ما را کشت اما هنوز تنبیه نشده
  • یگان سی‌ویکم تفنگداران دریایی آمریکا راهی خلیج فارس شد
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +297اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +207ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +181اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +167نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +149نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است