صعود ژاپن به لطف کارت زرد کمتر

تیم فوتبال ژاپن با کسب ۴ امتیاز و با وجود شرایط برابر با سنگال تنها به لطف دریافت کارت زرد کمتر به مرحله یک هشتم نهایی جام‌جهانی روسیه صعود کرد.
 

دو دیدار پایانی گروه هشتم جام جهانی ۲۰۱۸ عصر روز پنج‌شنبه بین تیم‌های ژاپن و لهستان و سنگال و کلمبیا برگزار شد.

 
ژاپنی‌ها در حالی در ورزشگاه وولگگراد آرنا به مصاف تیم لهستان رفتند که با کسب یک پیروزی مقابل کلمبیا و تساوی در برابر سنگال تنها به یک تساوی برای صعود نیاز داشتند. تیم لهستان نیز که دو بازی اول خود را واگذار کرده بود، هیچ شانسی برای صعود نداشت.
 
با این وجود تیم لهستان موفق شد در دقیقه ۱۵ نیمه دوم بازی و به دنبال یک ضربه ایستگاهی و تاثیرگذاری بدنارک به گل پیروزی بخش خود در این دیدار دست یابد.
بهت و اندوه یک طرفدار تیم سنگال از حذف ناباورانه این تیمدر دیگر دیدار پایانی این گروه دو تیم سنگال و کلمبیا در ورزشگاه سامارا آرنا رو در روی هم قرار گرفتند. پیش از این دیدار سنگال با کسب چهار امتیاز حساب ویژه‌ای برای صعود از این گروه باز کرده بود. تیم کلمبیا نیز که تنها دارای یک پیروزی مقابل لهستان بود، برای صعود چشم به پیروزی مقابل سنگال دوخته بود.
 
یری مینا، مدافع میانی بلند قامت تیم ملی کلمبیا که پیشتر گل پیروزی بخش این تیم مقابل لهستان را نیز به ثمر رسانده بود، موفق شد در دقیقه ۷۴ بازی و با یک ضربه سر پیروزی را برای تیم خود به ارمغان بیاورد.
 
بدین ترتیب تیم کلمبیا با کسب ۶ امتیاز صدر‌نشین گروه هشتم شد و دو تیم ژاپن و سنگال نیز چهار امتیازی شدند. با وجود برابری مطلق شرایط دو تیم، ژاپن تنها به لطف دریافت کارت زرد کمتر مجوز حضور در دور بعدی جام جهانی روسیه را دریافت کرد.
 
تیم لهستان نیز با کسب ۳ امتیاز قعرنشین این گروه شد.
 
بدین ترتیب تیم فوتبال ژاپن تنها نماینده قاره آسیا و اقیانوسیه در مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی ۲۰۱۸ است و به مصاف تیم اول گروه هفتم رقابت‌ها که یکی از دو تیم انگلیس و بلژیک خواهد بود، می‌رود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۶
oghab - هلسینکی، فنلاند

یکی از زشت ترین جام هایی جهانی است .بدونه ایتالیا و هلند ..
‌پنجشنبه ۷ تیر ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سردار نقدی: آمریکا ۱۲ ناو هواپیمابرش رو هم بیاره هیچ غلطی نمیتونه بکنه، آمریکا تموم شده‌س
  • ترفند قدیمی لشکر بی‌حجابان خامنه‌ای: اینکه موهام بیرونه دلیل نمیشه وطن فروش باشم،جون میدم برای رهبرم
  • این ویدیو هم برای اون متقاضیانی که میخوان با زیردریایی غدیر و پهباد شاهد و قایق تندرو، ناو آبراهام لینکلن رو غرق کنند
  • ویدیوی کتک‌کاری نمایندگان مجلس ترکیه در مراسم سوگند وزیر جدید دادگستری
  • جنگنده فرانسوی داسو با نام «سوپر رافال» رقیبی برای اف-۳۵ آمریکایی
  • شعار مرگ بر خامنه‌‌ای در شبکه استانی؛ صداوسیما از عزل مدیر پخش و برخورد با خاطیان خبر داد
  • ترانه «من بهت بدهکارم خیلی زیاد» از خواننده جوان «علیها» تقدیم به جانباختگان دی ماه خونین
  • شلیک ترامپ و نتانیاهو به قایق نجات خامنه‌ای؛ منطقه آرایش جنگی پیدا کرده
  • تصاویری از حراج یک شاهین کمیاب سفید در عربستان سعودی به قیمت ۳۳ میلیارد تومان
  • حمایت مهدی یراحی از معترضین با ترانه «آشوئیتس»
  • +322شاهزاده رضا پهلوی خطاب به مردم ایران: امید خود را از دست ندهید، ایران را نجات خواهیم داد
  • +232شهبانو فرح پهلوی در مصاحبه با شبکه «آی۲۴ نیوز»: دوران گذار به ندرت ساده است، اما عمیقا امیدوارم
  • +216شاهزاده رضا پهلوی: شامگاه ۲۵ و ۲۶ بهمن با سردادن شعار اتحاد خود را نشان دهید
  • +182رضا پهلوی: آنچه در ایران می‌گذرد یک فرآیند نسل‌کشی است
  • +172پاسخ محترمانه سینا ولی‌الله به سخنان گلشیفته فراهانی در مصاحبه با شبکه فرانسوی
  • +149پرچم شیروخورشیدنشان در دستان هاتف معیل، قهرمان ایرانی هنرهای رزمی ترکیبی؛ «بچه شاه باخت نمی‌دهد»
  • +140برگزاری دادگاه ابراهیم حکمت؛ مردی عراقی تبار که یک زن ایرانی معترض را در لندن به شدت کتک زده بود
  • +140علی کریمی: برای جلوگیری از هرگونه سو‌ء استفاده در مسیر‌های برگزاری مراسم ۲۲ بهمن تردد نکنید
  • +136وقتی فرداد فرحزاد ادعای آرش عزیزی مبنی بر «ترامپ آقای پهلوی رو نپذیرفته» را به چالش کشید
  • +126یک جوان ایرانی از بوشهر بعد از انتشار این ویدیو و دادن پیغام به ترامپ خودکشی کرد