سناریوی زن شیاد برای اخاذی از مرد شهرستانی

یک زن که با همدستی دو مرد قصد اخاذی از یک مرد شهرستانی را داشتند با شکایت وی راهی دادسرا شدند.چند روز قبل مرد جوانی در حالی که همراه دو مرد دیگر به سمت یک دستگاه عابر بانک می‌رفت ناگهان شروع به داد و فریاد کرد و از مردم کمک خواست. وی به رهگذران گفت آن دو مرد قصد دارند حساب بانکی‌اش را خالی کنند. بدین ترتیب با کمک مردم و حضور مأموران پلیس، آنها دستگیر شده و به کلانتری منتقل شدند.

مرد جوان در بیان شکایت خود گفت: من در شهرستان زندگی می‌کنم چندی قبل در شبکه اینستاگرام با زن جوانی آشنا شدم و او از من دعوت کرد به تهران بیایم وقتی به خانه‌اش رفتم ناگهان دیدم دو مرد دیگر هم در خانه هستند آنها مرا به بهانه اینکه مزاحم این زن شده‌ام به باد کتک گرفتند و بعد هم از من فیلمبرداری کرده و مجبورم کردند کارت عابر بانکم را به آنها بدهم، این کار را کردم اما رمز ورودش را اشتباه گفتم. دقایقی بعد آن دو مرد به خانه برگشتند و در حالی که خیلی عصبانی بودند مرا با خود بردند تا حسابم را خالی کنند. من هم در خیابان از مردم تقاضای کمک کردم تا از دست آن دو مرد نجاتم دهند.

بدین ترتیب دستور دستگیری زن جوان نیز صادر شد. صبح دیروز هر سه متهم به شعبه دوم دادسرای ناحیه 34 تهران منتقل شده و به دفاع از خود پرداختند.

زن جوان به بازپرس گفت: من شوهر دارم اما این مرد مزاحم من بود، او با نام جعلی یک زن خودش را در اینستاگرام معرفی کرده بود. من به او اعتماد کردم و عکس های شخصی‌ام را برایش فرستادم اما بعد از مدتی فهمیدم او مرد است و قصد دارد با همان عکس‌ها از من اخاذی کند به همین خاطر او را به تهران کشاندم تا تنبیهش کنم.دو متهم مرد نیز ضمن تأیید اظهارات این زن گفتند که فقط قصد داشتند این مرد شهرستانی را تنبیه کنند. این در حالی است که آنها هیچ نسبت قانونی با زن نداشته و میوه فروش محل هستند.

اما بازپرس پرونده پس از شنیدن اظهارات متهمان هر سه نفر را بازداشت کرد و با این فرضیه که متهمان با این شگرد از افراد دیگری نیز اخاذی کرده باشند آنها را برای تحقیقات بیشتر در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار داد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +253تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +236ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +229شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +214شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +173وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +168نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +158ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +136فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی