بیل کلینتون: به مونیکا لوینسکی عذرخواهی بدهکار نیستم

بیل کلینتون، رئیس جمهوری سابق ایالات متحده می‌گوید که به مونیکا لوینسکی، کارآموز کاخ سفید که با وی رابطه داشت عذرخواهی بدهکار نیست.
 

رئیس جمهوری سابق ایالات متحده در مصاحبه با شبکه خبری ان‌بی‌‌سی در پیوند با انتقاداتی که در راستای جنبش #MeToo از وی شده بود، از عدم استعفا و ماندن خود در کاخ سفید دفاع کرد.

 
آقای کلینتون در این مصاحبه با دفاع از تصمیم خود برای استعفا ندادن در آن زمان، این تصمیم را «دفاع خود از قانون اساسی» خواند.
 
وی درباره اتهامات سوء رفتار جنسی مطرح شده علیه دونالد ترامپ گفت: «بسیاری از حقایق به راحتی برای ساختن یک داستان حذف شده است. من فکر می‌کنم که دلیل این موضوع این است که آنها (مطرح کنندگان اتهامات) از این که این همه اتهامات جدی (سیاسی) علیه مستاجر کنونی کاخ سفید (دونالد ترامپ) مطرح است اما رای دهندگان او اهمیتی نمی‌دهند دچار استیصال شده‌اند.»
بیل کلینتون در پاسخ به اینکه آیا به مونیکا لوینسکی عذرخواهی بدهکار است، گفت: «خیر. عذرخواهی بدهکار نیستم. من با خود او هیچ گاه حرف نزدم اما بارها به صورت عمومی عذرخواهی کردم. این خیلی فرق می‌کند. طلب بخشش من عمومی بود.»
 
لوینسکی اوایل سال جاری میلادی در مقاله‌ای اعلام کرد که از وی درباره حواشی رابطه‌اش با بیل کلینتون سوال می‌شد. موضوعاتی که نقش حیاتی در استیضاح چهل و دومین رئیس جمهوری ایالات متحده داشته است.
 
او در این مقاله بر سوءاستفاده از قدرت در این رابطه اشاره کرده و گفته بود:‌ «اکنون در ۴۴ سالگی در آغاز فهم این موضوع هستم که چقدر میان قدرت یک رئیس جمهور و کارآموز کاخ سفید تفاوت هست. حتی دارم این را در نظر می‌گیرم که در چنین مواردی موضوع رضایت داشتن می‌تواند مانند تسلیم شدن باشد.»
 
کلینتون در سال ۱۹۹۸ طی مراسم دعای روز یکشنبه اذعان داشت که گناه کرده است. وی در مصاحبه روز دوشنبه با شبکه ان‌بی‌سی گفت که این اتفاق ۲۰ سال پیش روی داد و همان زمان هم دو سوم مردم آمریکا با او بودند.
 
رسوایی جنسی بیل کلینتون با مونیکا لوینسکی، کارآموز کاخ سفید علاوه بر ایجاد جنجال سیاسی و شهرت جهانی که پیدا کرد، به گفته خانم لوینسکی، زندگی شخصی وی را زیر ذره‌بین قرار داد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
شب تاب - یوکوهاما، ژاپن

یه بده بستونى با توافق طرفین بود ، تموم شد و رفت ! چه عذرى خواهى !؟
‌سه شنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۹
۵۶
oghab - هلسینکی، فنلاند

مونیکا باید معذرت بخواهد که این بدبخت را روسوا کرد.این مردک معدرت بخواد که چی بگه معذرت میخوام اونجام تو دهنت رفت😃😃😃😃
‌سه شنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۶
۵۱
kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد

در تاریخ مدرن آ مریکا چند نفر سعی کردند از داخل یا خارج کاخ سفید با لابی پنهانی قدرت سیاسی که دست یهودیان ، و جنگ طلبان و تولید کننده گان اسلحه هستند مقابله و یا نافرمانی کنند . همه را به یک حوری از میدان خارج کردند ، اولین جان اف کندی بود ، که بطور مهندسی هم خودش و هم قاتلش را حذف کردند ، بعد برادر ش رابرت را ترور کردند . در سیاه ها لوتر و مالک ایکس خواستند عرض اندام کنند ، هر دو را زدند ، بعدش کلینتون بود که از جوانی مخالف جنگ بود ، بعد از این رسوایی که حتی لباس آلوده به اسپرم لویسنکی که هیچ جای انکار را نمیگزاشت در دست داشتند ، زبان کلینتون را کاملا بریدند ، تمام قدرت را تحویل لابی داد و خود مثل عروسک خیمه شب بازی شد ، جالب اینجاست که اکثر وزرای امور خارجه آ مریکا یهودی از آب در می آ یند ، از کسینجر ، برژنسکی ، مادلین ال برایت ( توجه هیچکدام متولد آ مریکا هم نیستند ) و یا مامور سیا ) پومپعو ، و یا با گذشته نظامی و جنگ طلب .
‌سه شنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۰
۵۶
oghab - هلسینکی، فنلاند
[::kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد::]. دقیقا دوست عزیز ..الان ایرانی هوشمند طرفدار تراعنپ میان و نطر میدن
‌سه شنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۷
۳۵
boysboys - مونیخ، آلمان

مگه به زور تجاوز کرده بوده که عذر خواهی کنه؟. اون زنیکه تنش میخاریده و لنگاشو بالا داده به میل خودش،اونم ۱۰۰ سال پیش،تموم شد و رفت،خود زن کلینتون، هیلاری گفته بود این موضوع رو بخشیده و براش تموم شدست،بیل و این زنه همکه حالشون رو کردن تموم شد رفت،حالا عذرخواهی دیگه چه صیغه ایه؟ یه مشت فمنیست و زن پررو این تفکرات رو سعی میکردن جا بندازن که هر زنی لنگاش رفت هوا بعد بیاد سو استفاده بخواد بکنه،خوشبختانه با اومدن ترامپ این طرز فکر فمنیستی که از اروپای شل و ول شروع شده بود نابود داره میشه و زنها به جایگاه اصلی خودشون برگردونده شدن.
‌سه شنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +292اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +200ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +187شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +179اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد