بانک سوئیسی نقل و انتقالات مالی با ایران را متوقف کرد

 بانک « بی سی پی» سوئیس می گوید، از سه هفته پیش تمامی نقل و انتقالات جدید مالی با ایران را متوقف کرده است. بانک « بی سی پی» سوئیس می گوید که در پی خروج آمریکا از توافق هسته ای با ایران، برجام، نقل و انتقالات جدید مالی با ایران را قطع کرده و در حال کاهش چشمگیر فعالیتهای مرتبط با ایران است.
 

این بانک سوئیسی سه شنبه ۸ خرداد ماه به خبرگزاری رویترز گفته است که از ۸ مه (سه هفته پیش، همزمان با اعلام خروج دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا از برجام) تمامی نقل و انتقالات جدید مالی با ایران را متوقف کرده و آغاز به کاهش چشمگیر روابط با ایران در چهارچوب بیانیه دفتر کنترل سرمایه های خارجی آمریکا کرده است.

 
تحریمهای آمریکا قرار است ۱۸۰ روز بعد از اعلام خروج این کشور از برجام عملیاتی شود، موضوعی که باعث شده است چندین شرکت اروپایی از جمله توتال فرانسه اعلام کنند که قادر به ادامه کار با ایران نیستند.
 
رویترز می نویسد که بانک «بی سی پی» که از سال ۱۹۶۳ فعالیت می کند یکی از بازیگرهای فعال در زمینه نقل و انتقال مالی روابط تجاری و مالی با ایران بوده است.
 
این گزارش نمی گوید که آیا بانک یاد شده تنها در چهارچوب روابط تجاری ایران و سوئیس فعال بوده، یا فعالیتهای بازرگانی ایران در دیگر کشورهای اروپایی را نیز پوشش می داده است، اما بر اساس گزارش رسمی سازمان تجارت ایران، سوئیس در سال گذشته بزگترین صادرکننده کالا به ایران در میان کشورهای اروپایی بعد از آلمان بوده است.
 
ارزش صادرات این کشور به ایران در سال گذشته خورشیدی ۸۲ درصد افزایش یافته و به ۲ میلیارد و ۱۵۸ میلیون دلار رسید.
 
اعلام توقف همکاری بانک سوئیسی با ایران در حالی است که بانک تعاونی مرکزی آلمان (دی‌زد بانک)، دومین بانک این کشور از نظر میزان دارایی۲۹ اردیبهشت ماه اعلام کرد که همکاری با ایران را متوقف می کند.
 
آلمان سال گذشته صادرات به ایران را ۲۲ درصد افزایش داده و به ۳ میلیارد و ۸۳ میلیون دلار رساند. این کشور پنجمین صادرکننده بزرگ کالا به ایران بعد از چین،امارات، کره جنوبی و ترکیه است.
 
البته هفته گذشته رسانه‌های آلمانی گزارش دادند که که شش بانک کوچک در جنوب این کشور با وجود تحریم‌های آمریکا علیه تهران، به مبادلات مالی مرتبط با ایران ادامه می‌دهند.
 
به غیر از «دی‌زد بانک»، در هفته‌های اخیر عمده‌ترین بانک‌های آلمانی، مانند «دویچه بانک» و «کومرس بانک» به طور تلویحی یا صراحتاً از توقف تراکنش‌های مالی خود با ایران خبر داده‌اند.
 
ایران می گوید که در صورت عدم برآورده شدن منافع این کشور از برجام توسط اروپا، از توافق هسته ای خارج خواهد شد.
 
سه کشور اروپایی فرانسه، آلمان و بریتانیا که در توافق هسته ای دخیل بوده اند، می گویند که در تلاش هستند که برجام را حفظ کنند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۶
hamid411 - لس آنجلس، ایالات متحده امریکا

گفتن فعلا متوقف هست تا یه سری گاوصندوق جدید بسازیم. فعلا بانک ها از پول های دزدی پره دیگه جا نداره.
‌سه شنبه ۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +295اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +205ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +181اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد