سازمان مجاهدین خلق و حزب توده جز خرابکاری در حرکت های اعتراضی مردم چه کرده اند؟

ف. م. سخن
در گذشته، سازمان ها و احزاب سیاسی، اصولی داشتند که کمتر شاهد تخطی از آن بودیم. این اصول آن قدر مهم تلقی می شد که حتی اگر صدها هزار ایرانی، علیه حکومت قیام می کردند، این سازمان ها و احزاب، آن را می توانستند به طور کامل نفی کنند.

چه دوران خوبی بود!

 
مردم کار خود را می کردند و این گونه تشکلات کار خود را! آن ها همیشه خود را برتر از مردم می دانستند. آن ها عقل کل بودند و عقل جمعی مردم را قبول نداشتند.
 
در زندان های زمان شاه، هنگامی که مردم در حال ریشه کن کردن بنیاد حکومت بودند، آقایان مشغول بحث در باره ی اعتبار یا بی اعتباری حرکت مردم بودند و بر سر کلمات و اصطلاحات بحث و جدل می کردند. بعد که سونامی مردم، ایران را زیر امواج مهیب خود برد، این ها مثل از خواب پریدگان، چشم مالیدند و خمینی را که بر این امواج سوار شده بود به عنوان رهبر انقلاب مردمی و ضد امپریالیستی پذیرفتند! به عبارتی آن اصول گرایی یکشبه، تبدیل شد به دنباله روی کورکورانه که عاقبت اش را دیدیم.
 
اکنون، دوباره امواج اعتراضات مردمی در حال اوج گرفتن است ولی پسمانده ی این سازمان ها و احزاب، که دیگر اصل و اصولی برایشان باقی نمانده، در صدد مالِ خود کردن «تمام» حرکت های به وجود آمده در کشور هستند.
 
سازمان مجاهدین خلق و حزب توده، مانند ترمز، در مقابل حرکت مردم عمل می کنند.
 
اولی، فرصت طلبانه، هر حرکت و هر جان باخته در راه آزادی را به نام خود ثبت می کند، و دومی، مردم را از عواقب حرکت شان می ترساند.
 
مجاهدین، که جز رهبر معظمی به نام «مریم رجوی» و مقدار زیادی پول و سرمایه ی به دست آمده از دوران خوش بغداد چیزی برایشان نمانده، هر اتفاقی که در داخل کشور رخ می دهد را به خود منسوب می کنند و با این کار، هم مردم بیزار از مجاهدین را در حرکت شان متزلزل می کنند هم بهانه ای مناسب برای سرکوب به دست حکومت می دهند.
 
حزب توده هم که مانند انسان های آلزایمری تصور می کند شوروی همچنان وجود دارد و جنگ میان امپریالیسم و سوسیالیسم به زودی موجب تسلط کمونیسم بر جهان خواهد شد، به محض آغاز حرکت های مردمی، به یاد امپریالیسم جهان خوار می افتد و همراه با اصلاح طلبان حکومتی، مردم را از فجایع نفوذ غرب و جنگ می ترساند.
 
خوشبختانه صدای این دو گروه، با وجود تمام وسایل ارتباطی مدرن، جز به گوش ما خارج نشینان نمی رسد و مردم و جوانان ایران، بی توجه به یاوه گویی های آن ها کار خود را می کنند، ولی حکومت از سم پاشی های این دو گروه، نهایت استفاده را برای تبلیغات علیه حرکت های مردمی می برد.
 
قصد نصیحت این دو گروه را نداریم چون این ها چنان در پوسته ی سختی به حیات زالووار خود ادامه می دهند که فانکشن های عقل سلیم را کلا از دست داده اند و حرف و سخن بر آن ها تاثیر ندارد.
 
می ماند وظیفه ی نویسندگان آزاد و فرا حزبی و فرا سازمانی که گهگاه عملکرد تخریبگر این دو گروه را یاد آور شوند تا مردم، بر اساس عقل جمعی، راه هایی برای ایزوله کردن و خنثی کردن تشبثات آن ها پیدا کنند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۴
abulolo al majoosi - برنو، چک

به لیست این دو حزب خیانتکار (مریم لچک و ....همسایه شمالى) ایسلامیست هاى شیعه و سنى هم اضاف کنید امثال وهابى طلب. اللهم انى صایم
یکشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۷:۰۲
۵۶
شنبلیله خانم - اسلو ، نروژ

این دو گروه به جز خیانت و جنایت کار دیگری نکردند ننگ به این دو گروه
یکشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۷:۲۳
۶۵
samak - پاریس، فرانسه

شگفت ادبیات سخییفی، کنیه به سخن کرده ایی و گزاف را با یاوه گویی همراه. شما آقا یا خانم ف.م. سخن. شناسنام ات چیست؟ به کجا وصلی ؟ اینکه مجاهدین آبروی اسلاف خود را برده اند در آن تردیدی نیست، وبر آن هر سخن افزوده ایی ناروا. اینکه حزب توده ایران اشتباهات تاکتیکی بزرگی مرتکب شده است نیز نیاز به ادراک سیاسی دارد، که پر حرفانی از راسته آنانی که خود بر خود صفت سخن مینهنند. توانش را ندارند. باری نخواستم با همان ادبیات بنجل خودتان بنویسم. ودر پایان با این بیت شیخ اجل حافظ: . ای مگس حضرت سیمرغ نه جولانگه توست. عرض خود میبری و زحمت ما میداری
یکشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۷:۳۳
۶۵
Gharibeh-Ashena - هانوفر، آلمان

[::samak - پاریس، فرانسه::]. متاسفم که هنوز در خواب هستی و حقیقت را درک نکرده ای. خیانتها و اشتباهات این دو گروه بعد از چهل سال کاملا بر مردم روشن است و خیانت حزب توده در لو دادن گروهای دیگر و کمک به پایداری جمهوری استفراق هنوز از یاد مردم نرفته و در آخر هم خوب مزد خود را از این رژیم گرفتند. تا کی خود و بقیه را گول سیاسی میزنید؟ کسی که تا کنون از خواب بیدار نشده دیگر امیدی بر او نیست.
یکشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۱
۶۷
pirzan e irani - استکهلم، سوئد
همکامنتی های خوب: تعدادی از دوستان عادت دارند که حتما در همه موارد باید اظهار نظر کنند. دقیقا به مانند پول ریز که جرینگ جرینگ میکند ولی اسکناس صدا ندارد . اگر ازشان بپرسید حزب توده چیه, کیه, اصلا بحث خیانت و یا این همه منفی گر ایی بخاطر چیست , پلاتفرمشان چیست, زیر بنایشان چیست, باور بفرمایید اطلاعی ندارند. حال در مورد مجاهدین به گونه ای دیگر است چون اکثرا نسل جدید هستند و اطلاع کما بیشی دارند. ایا ما نباید به فکر بیفتیم که این نویسنده ف. م. سخن. چه کسی هست؟حزب الهی است. چپ است ,راست است , جانی است؟ ایا اکثراین دوستانی که در همه موارد صاحب اندیشه هستند این توان را دارند که در یک بحث زنده مشارکت کنند و با دلیل و مستند تاریخی و منطقی نظرات خود را بیان کنند؟ عزیزان سخن گفتن هنر نیست کما اینکه طوطی هم جار و جنجال سر میدهد. با سپاس
یکشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۵
۳۳
*بی همتا* - برلین، آلمان

دقیقا درست گفتند . مجاهدین خلق . همانا مارکسیسم های اسلامی .بی وطن هستند
یکشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۰
۴۹
kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد

[::samak - پاریس، فرانسه::]. گرامی، کوچک کردن نقش بزرگ حزب توده در حمایت از خمینی و رژیم کثیفش بعنوان اشتباه تاکتیکی بی انصافی و ساده لوحانه است . تمامی داستان بر میگزدد به استراتژی شوروی و تعوری راه رشد غیر سرمایه داری و ، حمایت از جنبش ها و کشور هایی که با رقیب شوروی یعنی آ مریکا زاویه پیدا کرده اند . رک بگویم دستور از بالا بود که حزب توده از خمینی حمایت کند ، رهبر حزب توده در سال ۵۶ یعنی ایرج اسکندری مخالف حمایت بود ، فوری دستور دادند او را برکنار کرده و کیانوری که کاملا حرف شنو شوروی بود سر کار آ مد و فاجعه حمایت را سازماندهی کرد . شیفته گی کیانوری از رژیم آنقدر زیاد بود که حتی وقتی خبر دادند که یورش به این حزب در حال شکل گیری است ، باز باور نمیکرد و خواهان انتقاد سازنده بود ،
یکشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۱
۵۹
man-man - استکهم، سوئد

عده ای هستند که مثل همین samak - پاریس، فرانسه. سرشان را در برف فرو کرده اند و همچنان به مزخرفات مجاهدین گوش کرده و از آخور آنها تغذیه میکنند و همینها هم هستند که به این مطلب که خیلی هم درست است و همچنین به نظرات افرادی که در موافقت با این مطلب نظر داده اند رأی منفی میدهند. نباید اینها را اذیت کرد چون فهمشان در همین اندازه هست و با گذشت سالهای طولانی هنوز نفهمیده اند که مجاهدین هرگز به منافع این مردم فکر نمیکنند ولی همزمان باید مواظب این افراد بود زیرا در زمان پیروزی مردم بر این رژیم همین افراد مدعی انقلابی بودن شده و خواهان سهم میشوند.
یکشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۸
۶۵
samak - پاریس، فرانسه
غریبه آشنا. با درود باز با استعانت از حافظ: ما محرمان خلوت انسیم با یار آشنا سخن آشنا بگو. این کمترین راضی به تاسف آن جناب نبود. هدف من سلب تقصیر از عموم جریانات سیاسی پس از انقلاب نبود و نیست. باز کاوی آنچه بر ما رفت ، تحلیل منصفانه روند کلی حاکم بر جریانات سیاسی چهار دهه گذشته، وظیفه عاجل همه غمخوران ایران و ایران زمین است. واین کار نیاز به زمان و بویژه کار تحقیقی مبتنی بر سیتادهای متقن دارد. استفاده از صفتهای سخیف، همچون خیانت و قس الاهذا ، فاقد ارزش علمی و تاریخی است. با آرزوی آنکه جوانانی چون خود شما بدور از عصبیت به این کار سترگ همت بگمارند.
یکشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۹
۵۳
اتل متل! - اساتیر، اردن
[::samak - پاریس، فرانسه::]. دوست عزیز عرصه سیمرغ. هر چند بنده حضرت سیمرغ را بیشتر میپسندم تا حضرت علی و مَلی و این آبدوغهای ترشیده با نام حضرت. ادبیات قشنگ و سلیسی دارید. زنده باشید. پشت سر چیزی نیست. احزاب ایرانی پیش و پس از انقلاب همه و همه فسیل و نخ نما شده اند. بیچاره جوانان ایدئولوژیک و آرمانگرایی که خودشان را وقف و فدای این دجالها کردند. دنبال کسی نباید رفت. انسان با شناختن خود خدایی خواهد شدکه به کمک خدایان دیگر میشتابد. با مهر.
یکشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۶
۶۰
paydar22 - لاهه، هلند
هر حرکتی که وابست به گرهی و حزب و سازمانی باشد . برای ایران سمی است . و جز خیانت ظلم قارت معنابی ایران و مردم را در سر نمی پرورانند. تنها حکومت سلطنتی بدرد ایران میخورد.
یکشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۴
۴۹
kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد
[::اتل متل! - اساتیر، اردن::]. احزاب چپ ایران با بینش غیر دمکراتیک و اغلب آلوده به اسلام و مذهب به پدیده ها نگاه می‌کردند . در زمان شاه گروهی از همین جوانان آ رمانگرا برای فراگیری جنگ چریکی به کوبا رفتند ، بعد از تمرینات نظامی شب ها کوبایی ها به تفریح و رقص و مشروب خواری و حال کردن مشغول بودند و ایرانیان حیرت زده تو اتاق ها ی خودشان می ماندند ، تحلیل شان این بود که‌ کوبایی ها دارند درجه اعتقاد و انضباط انقلابی ایرانیان را میسنجند . روشنفکر ایرانی تا زمانی که از مذهب فاصله عمیق نگیرد نمیتواند جامعه را تغییر دهد
یکشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۲
۵۷
عمو سعید - لیورپول، انگلستان
مجاهدین ک حزب توده و فدائیان خلق اگر از آخوندها منفور تر نباشند همطراز هم هستند حالا هی بیانه بدهند و فکر کنند که مثل اوایل شورش سال ۱۳۵۷ است که مردم ناگاه بودند و از نظر من خرفت و احمق بودند که گول این مزدوران و جاسوس های روسیه و بلوک شرق را بخورند.مردم ایران مخصوصا نسل جدید به این خائن ها هیچ اعتقادی ندارد و تف به صورت آنه خواهد انداخت.هدف مردم یک جمهوری سکولار است نه مریم رجوی صیغه ای و نه کمونیست های پوسیده شوروی سابق
یکشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۸
۶۵
samak - پاریس، فرانسه
اتل متل - اساتیر . بیت از حافظ ، بر گرفته از نسخه علامه محمد قزوینی و دکتر قاسم غنی است ، در صحت آن تردید نکنید.
یکشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۱
۵۳
اتل متل! - اساتیر، اردن
[::samak - پاریس، فرانسه::]. میدانید چند نسخه از حافظ در ایران نوشته شده؟ ۲۷ نسخه! ۲۷ نسخه! این ملت شاعر زاده است! کار دیگری ندارد. هر چند اصلا بحث ما این نبود. اما حالا که میل دارید به بیت بیشتر دقت کنید. حضرت سیمرغ نه جولانگه توست؟! یعنی چه؟!
یکشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۳
۵۳
اتل متل! - اساتیر، اردن
[::kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد::]. زنده باد. کاملا. کمونیستهای ایران همه قسم حضرت عباس میخوردند! البته بنده به کلمه روشنفکر و خود روشنفکر هیچ باوری ندارم. به این دلیل ساده که فکر هیچگاه نمیتواند روشن باشد. طبیعت فکر بحران، درهم بودن و مغشوش بودن است. درست مثل آب گل آلود. با مهر و دوستی
یکشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۶
۴۹
kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد
[::اتل متل! - اساتیر، اردن::]. در تکمیل حرف شما جامعه ای که آ گاهی در آ ن عمومیت پیدا کرده باشد نیازی به روشنفکر ( به مفهوم کلاسیک آ ن ) و یا حتی قهرمان ندارد . یک نمونه جالب همین فیلم قیصر می‌باشد که خصوصا بخاطر فوت بازیگر برجسته ملک مطیعی در دهن‌ها افتاده است . این فیلم بازتاب سطح فکر جامعه و در عین حال پیغام کارگردان روشنفکر و توانمند اما نادان آ ن به بیننده می‌باشد ، چرا نادان ، بخاطر اینکه در مقابل شرح یک تجاوز به یک دختر جوان و خودکشی قربانی ، پدیده ناموس پرستی ، انتقام ناموسی توسط برادران و گرفتن قانون بدست خویش و دور زدن سیستم قضایی را نه تنها تبلیغ بلکه حماسه ای می‌کند . در صورتی که در یک جامعه مدرن مثل فرانسه ، کارگردان لایق ، قربانی را نه به خودکشی تشویق می‌کند و نه به انتقام شخصی یا فامیلی ، بلکه به کمک گرفتن از قانون و از سیستم روانپزشکی برای باز یافتن انگیزه برای گذر از بحران و حادثه دلخراش می‌باشد . امثال کیمیایی هیچ راه حلی ندارند که هیچ بلکه همان ارزش های سنتی را مقدس می‌کنند . و این درد یک جامعه است .
یکشنبه ۶ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۲
۵۲
majid-kh - اسلو، نروژ
[::kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد::]. کوروش جان در مورد هر دو کامنت و توضیحات کاملا موافقم. مجید.خ رفیق دادوش. البته اگه آدرس اشتباه نداده باشم فراموشم نکردی.
دوشنبه ۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۰:۰۶
۷۰
senator x - تهران، ایران
د رآشوبهای سال 57 بیست و هفت مورد از خیانت حزب منفور توده در طول سلطنت دو پهلوی منتشر شدحربی که خدای او استالین بود ومتاسفانه گروهی روشنفکرنما, سینه زنان حزب کمونیست بودند.صحبت از روشنفکران بمیان آمد و بیاد اعتصابات و اعتراضات دانشجویان دانشگاها در زمان شاه افتادم ,همان تحصیل. کرده هائیکه ملت و مملکت را باین روز سیاه کشانند.
دوشنبه ۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۵:۲۴
۶۵
Gharibeh-Ashena - هانوفر، آلمان
[::samak - پاریس، فرانسه::]. دوست عزیز شما در متن بالای خود اشتباهات مجاهدین را تائید کرده و اشتباهات و همکاری و راه چاره نشان دادن حزب توده را ملتزم تحقیق و بررسی خاص دانسته اید و بطریقی غیر مستقیم از آنان دفاع کرده اید. سازمانی که همیشه از بدو بوجود آمدنش همیشه منفعت اتحاد جماهیر شوروی را در راس سیاست خود داشت و بعد از انقلاب هم چهره خود را نشان داد و در آخر هم کیانوری با قبول دین اسلام سنگ اخر را گذاشت. اگر طرفدار حزب توده هستید که دیگر حرفی نیست و اگر غیر آن است که حاشیه رفتن و از حافظ بیت نوشتن احتیاجی نیست و همانطور که اشتباه و خیانت مجاهدین را قبول کردید حزب توده را هم محکوم کنید. موفق باشید.
‌سه شنبه ۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۴۶
۵۰
ابن ملجم - مونیخ، آلمان
[::*بی همتا* - برلین، آلمان::]. عزیز منافقین و تشکیلات توده(من به اونها مگم تشکیلات،چون هوز جهش فکری برای حزب بودن را نداشته و ندارند) نا ولش هیچ بودند و نه حالا، همشون از زیر عبا و عمامه سر بر اوردند،،بزرگترین تیوریسینهای توده کیانوری و طبری پس انداخته اخوند بودند، اخوندها فکر همه جا را کردند، اگر اسلامیستها میبردند که فبحا اگر نه ،کومونیستها و منافقین هم نوه و نتیجه انها بودند، باند رجوی و کیانوری به این خاطر معروف شدند چون زمانی پا گرفتند که هنوز ملت سوادشون فر حد میرزاها بود و اینها فرنگ رفته بودند، به دو کلمه مر۳۰ اپوسیتوون،ادعای روشنفکری میکردند، به این خاطر بود وقتی بیژن جزنی چند تا ژاندارم بخت برگشته را در سیاهکل کشتند ،فورا اسمشون شد "چه گوارا"براشون حماسه سرایی مکردند، به این خاطره که الان کسی انها را به حساب نمیاره، چون دنیای اینترنت، هم زمین بازی و هم قواعد بازی را از دستشون گرفت. الان کاری که بعضی ها با دوربین مبایلشون میکنند، خیلی با ارزشته از چهار تا کتابی که این کجنها بیرون دادند ،هست.
‌چهارشنبه ۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.