دومین سفارتخانه در بیت‌المقدس افتتاح شد

جیمی مورالس رییس جمهوری گواتمالا در کنفرانس سیاست‌گذاری سالانه ایپک و عده داده بود که سفارتخانه کشورش را به بیت‌المقدس منتقل می‌کند.  در حالی که هنوز واکنش‌ها و انتقادات به خشونت‌های غزه در پی گشایش سفارت آمریکا در بیت‌المقدس ادامه دارد گواتمالا نیز سفارتخانه خود را به بیت‌المقدس انتقال داده است.
 
جیمی مورالس رییس جمهوری گواتمالا شخصا با حضور در بیت‌المقدس با بریدن روبان مخصوص این سفارتخانه را رسما افتتاح کرد.
 

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسراییل نیز در این مراسم حضور داشت و از این اقدام گواتمالا تقدیر کرد.

 
گواتمالا پس از آمریکا دومین کشوریست که حاضر شده است علیرغم اعتراضات و هشدارها به تبعات به رسمیت شناختن بیت‌المقدس به عنوان پایتخت اسراییل سفارت خود را نیز به این شهر منتقل کند.
 
جیمی مورالس در چهارم ماه مارس امسال با حضور در کنفرانس سیاست‌گذاری سالانه روابط عمومی یهودیان آمریکا، ایپک، وعده داده بود که سفارت کشورش را به بیت‌المقدس منتقل می‌کند.
 
برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که پاراگوئه، هندوراس و جمهوری چک نیز در صف انتقال سفارت خود به این شهر هستند. اخیرا کنگره ملی هندوراس از دولت این کشور خواسته بود سفارت خود را به بیت‌المقدس منتقل کند.
 
این درحالی‌است که محمود عباس رهبر تشکیلات فلسطینی در سفر روز دوشنبه خود به ونزوئلا از کشورهای آمریکای لاتین خواسته بود سفارت‌خانه‌های خود را در تل‌آویو نگهدارند.
 
در سال ۱۹۴۸ میلادی در پی تصویب طرح سازمان ملل متحد برای تقسیم فلسطین، گواتمالا اولین کشور آمریکای لاتین بود که اسراییل را به رسمیت شناخت.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۵
iran4ever - لندن، انگلستان

عجب کشور مهمی. اینها هم از مموتی یاد گرفتن که میرفت سراغ جیبوتی که آخره سر هم بهش تر زد. اینها هم واسه نتانیاهو کیسه دوختند:)
‌چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۱:۳۵
۴۶
مهرداد2538 - تهران، ایران
اینجا دیگه نتانیاهو به این کشورها نمیگه: کوتوله های سیاسی دنیا هم آدم شدند!
‌پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۳
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.