برگزاری کنفرانس ایرانیان آمریکایی در واشنگتن برای حمایت از اعتراض‌های ضدحکومتی مردم ایران

صدای آمریکا : همایش «کنوانسیون آزادی ایران ۲۰۱۸؛ برای دموکراسی و حقوق بشر» با حضور ایرانیان آمریکایی تباری که از اعتراض‌های ضدحکومتی مردم ایران حمایت می‌کنند، برگزار شد.
 

در این همایش که بعدازظهر شنبه ۱۵ اردیبهشت از سوی «سازمان جوامع ایرانیان آمریکا» در واشنگتن دی سی برگزاری شد، رودی جولیانی، شهردار پیشین نیویورک و سیاستمدار جمهوریخواه و بیل ریچاردسون، فرماندار پیشین نیومکزیکو، نماینده پیشین آمریکا در سازمان ملل و سیاستمدار دموکرات، سخنرانی کردند.

 
ضمن اینکه برخی از اعضای مجلس نمایندگان آمریکا از دو حزب دموکرات و جمهوریخواه نیز با ارسال پیام‌هایی به این همایش، از آن حمایت کردند.
 
از جمله الیوت انگل، نماینده دموکرات ایالت نیویورک که در پیام خود اعلام کرد: «آگاه باشید که شما دوستان و حامیانی در کنگره ایالات متحده آمریکا دارید که مایل به کار برای گام نهادن به سوی صلح و ثبات در ایران هستند.
 
تام مک کلینتوک، نماینده جمهوریخواه کالیفرنیا در کنگره نیز در پیام خود به این همایش اعلام کرد: «اعتراض های خیابانی رو به رشد در سراسر ایران تمایل مردم ایران را برای داشتن آزادی و یک دولت باز و دموکراتیک آشکار می‌کند.»
 
بیل ریچاردسون، فرماندار پیشین ایالت نیومکزیکو و نماینده پیشین آمریکا در سازمان ملل در کنوانسیون آزادی ایران ۲۰۱۸؛ برای دموکراسی و حقوق بشر: اعتراضات در ایران برای رهایی از فساد مالی و اداری است، برای حقوق بشر و آزادی است. اعتراضها علیه علیه کلیت نظام است.
 
او همچنین با بیان اینکه مردم ایران خواستار حکومتی دموکراتیک هستند نه ادامه رژیم آخوندی جمهوری اسلامی، گفت که جمهوریخواهان و دموکراتها همه از حامیان اعتراض های مردمی در ایران هستند.
 
رودی جولیانی، شهردار سابق نیویورک و از سیاستمداران جمهوریخواه نیز در سخنرانی خود در این همایش گفت: «من آینده نزدیک را میبینم که چنین کنوانسیونی را در ایران داشته باشیم.»
 
این سیاستمدار نزدیک به رئیس جمهوری آمریکا اضافه کرد: «پرزیدنت ترامپ رویکرد متفاوتی به سوریه، روسیه و تهران دارد. وقتی که مردم ایران به خیابان آمدند، او پشتش را به مردم نکرد و از آنها حمایت کرد.»
 
مریم رجوی، رئیس شورای مقاومت ایران، در پیامی ویدئویی به کنوانسیون گفت: «تجربه سه ساله نشان داد که رژیم آخوندی از برجام سوء استفاده کرده و به جای کمک به بهبود وضع مردم ایران، آنها را سرکوب کرده و برای سوریه هزینه کرده است.»
 
او همچنین گفت که دولت های غربی باید سیاست بدون قید و شرط پایان برنامه موشکی و برنامه هسته‌ای رژیم ایران را پیش ببرند.
 
برگزار کنندگان این کنفرانس هدف از آن را حمایت از اعتراض‌های مردمی برای تحقق ایران دموکراتیک، سکولار و غیراتمی، حمایت از تغییر رژیم و محکومیت تمام اقدامات نقض کننده حقوق بشر از سوی جمهوری اسلامی اعلام کردند.
 
رامش سپهر راد، سخنگوی کنوانسیون آزادی ایران ۲۰۱۸ و عضو هیات مشورتی سازمان جوامع ایرانیان آمریکایی، در گفت و گو با بخش فارسی صدای آمریکا اعلام کرد: «امروز همراه با هزار نماینده جوامع ایرانی از ۴۰ ایالت آمریکا گرد هم آمدیم تا حمایت خود را از اعتراضات مردم ایران در دی ماه گذشته که به اشکال مختلف همچنان ادامه دارد و اعتصاب ها و تجمع ها، اعلام کنیم.»
 
او اضافه کرد که شرکت کنندگان در این کنوانسیون از ایرانی سکولار و غیرهسته‌ای حمایت می‌کنند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۱
ایرانی‌ دبش - تهران، ایران

ایرانی‌ نه وطن فروش بهتر هست اسمشون رو بذاریم یا چاپلوس ترامپ
شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۱:۱۷
۵۶
لشگر ششم ورماخت - دوسلدورف، آلمان

خخخخ واقعا خنده م گرفت اول که تیتر خبر رو خوندم چونکه مطمئنم که نصف بیشتر این شرکت کننده ها ایادیِ جمهوری اسلامی هستن و همگی خیلی راحت به ایران میان و برمیگردن . به این انگل های کثیف تر از آخوند لقبی مناسب تر از سیاسیونِ استفراغی نمیشه نسبت داد
شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +295اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +204ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد