عباس عطار، عکاس ایرانی درگذشت

عباس عطار در ۹ ژوئن سال ۱۹۸۸ در الجزایر.عباس عطار، عکاس سرشناس ایرانی و عضو تاثیرگذار آژانس عکاسی مگنوم در سن ۷۴ سالگی درگذشت.
 

رئیس آژانس مگنوم درگذشت عباس عطار را تسلیت گفته و نوشته او یکی از ستون‌های مگنوم بود که برای بسیاری از عکاسان این آژانس دوست و مربی بود.

 
آقای عطار که با اسم کوچکش، عباس، شناخته می‌شد، در پاریس زندگی می‌کرد و از بسیاری از رویدادهای مهم جهان از جمله انقلاب ایران، جنگ ویتنام، عکاسی کرد.
 
مگنوم او را یک "شهروند واقعی جهان" خوانده که جنگ‌ها، بلایا، انقلاب‌ها و لحظات شگفت‌انگیز آن را ثبت کرده است.
 
عباس عطار در سال ۱۹۸۱ به آژانس عکس مگنوم پیوست. او پیش از آن با آژانس فرانسوی سیپا و گاما کار کرده بود.
 
بعد از عکاسی از وقایع انقلاب اسلامی ایران، عباس عطار ۱۷ سال در کشورهای مختلف از مکزیک تا ویتنام، ایرلند شمالی، کوبا، آفریقای شمالی و خاورمیانه عکاسی کرد.
 
در مصاحبه‌ای با بی‌بی‌سی درباره عکاسی از انقلاب ایران، عباس عطار گفته بود "وقتی عکاسی می‌کردم می‌دانستم که تنها یک بار در عمرم درگیر اتفاقاتی که عکاسی می‌کردم هم خواهم بود." او خود را "مورخ حال" می‌نامید.
 
علاقه او به عکاسی درباره مذهب بعد از انقلاب ایران شکل گرفت. کتاب عکس‌هایش به نام"الله اکبر: سفری در اسلام ستیزه‌جو" بعد از حوادث یازده سپتامبر مورد توجه قرار گرفت.
 
کتاب دیگرش، چهره‌های مسیحیت در سال ۲۰۰۰ منتشر شد و تجسسی در مسیحیت به عنوان پدیده‌ای سیاسی‌‌، آیینی و معنوی بود.
 
از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۰ عباس عطار به کشورهای بودایی سفر کرد و با همان نگاه مشکوک به مذهب، عکاسی کرد.
 
سه سال بعد او پروژه مشابهی را درباره هندوها اجرا کرد. نقطه اوج کارهای عکاسی عباس درباره مذهب بودایی، کتاب او به نام "خدایی که من دیدم" است که در سال ۲۰۱۶ منتشر شد.
 
در سال‌های گذشته تا پیش از مرگش عباس مشغول عکاسی درباره یهودیت بود.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +319نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +238سردار نائینی، سخنگوی سپاه و اسماعیل احمدی، معاون رییس سازمان بسیج، کشته شدند
  • +229پیام نوروزی یاسمین پهلوی: نوروز را به نام جاویدنامان میهن گرامی می‌داریم
  • +199اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +164پیام نوروزی شاهزاده رضا پهلوی: در سال پیش رو، رژیم ضحاکی را برای همیشه در خاک خواهیم کرد
  • +160نتانیاهو از تلاش شاهزاده رضا پهلوی برای تشکیل دولت انتقالی حمایت کرد: نیرویی مثبت برای آینده ایران است
  • +150شاهزاده رضا پهلوی:ایران، جمهوری اسلامی نیست، به زیرساخت‌ها حمله نکنید رژیم ایران را هدف بگیرید
  • +125شاهزاده رضا پهلوی: در آخرین پنجشنبه سال، بر مزار همه قهرمانان راه آزادی ایران حاضر شوید
  • +120دختر علی لاریجانی در دو پرده؛ در آمریکا و در ایران بعد از کشته شدن پدرش
  • +115مسخره کردن پیام تبریک عید فطر پزشکیان به کشورهای همسایه توسط یک عضو برجسته خاندان سعودی