تهیه فیلم سیاه برای تفریح و سرگرمی

پسر شرور که برای تفریح و سرگرمی ازیک زن مطلقه فیلم سیاه تهیه کرده تا از او اخاذی کند، بازداشت شد.به گزارش خبرنگار جنایی «ایران»، این پرونده با شکایت زنی جوان به پلیس در دستور کار قرار گرفت. او گفت: چند سال قبل از شوهرم جدا شدم و به تنهایی زندگی می‌کردم. 6 ماه قبل در یک گروه تلگرامی با پسر جوانی به نام آرش آشنا شدم. مدتی از ارتباط ما در فضای مجازی گذشته بود که ابراز علاقه کرد و از من خواست بیشتر باهم آشنا شویم. او مرا چندین بار به خانه‌اش دعوت کرد و من غافل از نقشه‌ای که او در سر دارد به خانه او رفت و آمد می‌کردم. اما آرش از اطمینان من سوء استفاده کرد و بدون آنکه متوجه شوم از من فیلم تهیه کرده بود.

اوادامه داد: مدتی از این دوستی گذشته بود که تماس‌های تهدید‌آمیز آرش شروع شد. زمانی که یکی از فیلم‌ها را برایم فرستاد شوکه شدم. نمی‌دانستم چکار باید کنم. اگر او فیلم‌های مرا در فضای مجازی منتشر می‌کرد زندگی‌ام نابود می شد.

به آرش التماس کردم که این کار را نکند و او در ازای این کار از من پول خواست. دفعات اول با چند میلیون تومان راضی می‌شد اما این اواخر مبالغ به قدری بالا رفت که مجبور شدم خودروام را بفروشم و به آرش پول بدهم. اما او دست بردار نبود، آنقدر مرا تهدید کرد و از من پول خواست که تصمیم گرفتم از پلیس کمک بخواهم.

با شکایت زن جوان، کارآگاهان اداره شانزدهم پلیس آگاهی پایتخت وارد عمل شده و پسر جوان دستگیر شد. در حالی که در بازرسی از خانه پسر جوان فیلم‌های سیاهی که او گرفته بود، کشف شد،آرش به اخاذی اززن جوان اعتراف کرد.

او گفت: این کار را فقط برای هیجان و سرگرمی و البته رسیدن به پول انجام دادم و واقعاً قصدم انتشار این فیلم‌ها در فضای مجازی نبود.

با اعتراف پسرجوان، اوبا قرار بازداشت موقت روانه بازداشتگاه شد و بررسی‌ها در این خصوص ادامه دارد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۲
paydar22 - لاهه، هلند
انشالا یک حبس ابد بهش بدند. و امیدوارم زنان ودختران ایرانی قبل از سو استفاده شدن با مشاوران مشکل خود را در میان بگذارند
شنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +278شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +235شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +195پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +158سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +144ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +140فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +112کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +109ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +99ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید