تهیه فیلم سیاه برای تفریح و سرگرمی

پسر شرور که برای تفریح و سرگرمی ازیک زن مطلقه فیلم سیاه تهیه کرده تا از او اخاذی کند، بازداشت شد.به گزارش خبرنگار جنایی «ایران»، این پرونده با شکایت زنی جوان به پلیس در دستور کار قرار گرفت. او گفت: چند سال قبل از شوهرم جدا شدم و به تنهایی زندگی می‌کردم. 6 ماه قبل در یک گروه تلگرامی با پسر جوانی به نام آرش آشنا شدم. مدتی از ارتباط ما در فضای مجازی گذشته بود که ابراز علاقه کرد و از من خواست بیشتر باهم آشنا شویم. او مرا چندین بار به خانه‌اش دعوت کرد و من غافل از نقشه‌ای که او در سر دارد به خانه او رفت و آمد می‌کردم. اما آرش از اطمینان من سوء استفاده کرد و بدون آنکه متوجه شوم از من فیلم تهیه کرده بود.

اوادامه داد: مدتی از این دوستی گذشته بود که تماس‌های تهدید‌آمیز آرش شروع شد. زمانی که یکی از فیلم‌ها را برایم فرستاد شوکه شدم. نمی‌دانستم چکار باید کنم. اگر او فیلم‌های مرا در فضای مجازی منتشر می‌کرد زندگی‌ام نابود می شد.

به آرش التماس کردم که این کار را نکند و او در ازای این کار از من پول خواست. دفعات اول با چند میلیون تومان راضی می‌شد اما این اواخر مبالغ به قدری بالا رفت که مجبور شدم خودروام را بفروشم و به آرش پول بدهم. اما او دست بردار نبود، آنقدر مرا تهدید کرد و از من پول خواست که تصمیم گرفتم از پلیس کمک بخواهم.

با شکایت زن جوان، کارآگاهان اداره شانزدهم پلیس آگاهی پایتخت وارد عمل شده و پسر جوان دستگیر شد. در حالی که در بازرسی از خانه پسر جوان فیلم‌های سیاهی که او گرفته بود، کشف شد،آرش به اخاذی اززن جوان اعتراف کرد.

او گفت: این کار را فقط برای هیجان و سرگرمی و البته رسیدن به پول انجام دادم و واقعاً قصدم انتشار این فیلم‌ها در فضای مجازی نبود.

با اعتراف پسرجوان، اوبا قرار بازداشت موقت روانه بازداشتگاه شد و بررسی‌ها در این خصوص ادامه دارد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۲
paydar22 - لاهه، هلند
انشالا یک حبس ابد بهش بدند. و امیدوارم زنان ودختران ایرانی قبل از سو استفاده شدن با مشاوران مشکل خود را در میان بگذارند
شنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +253تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +235ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +229شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +214شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +173وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +168نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +158ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +136فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی