تزریق خون اشتباه، زن بیمار را به کام مرگ کشاند

 زن جوان که برای درمان دیسک کمر در یکی از بیمارستان‌های شهر ساری تحت عمل جراحی قرار گرفته بود، به‌خاطر تزریق اشتباه خون جان باخت.این حادثه روز 19 فروردین در حالی رخ داد که این زن 44 ساله با پای خود به بیمارستان رفت و غیر از درد کمر هیچ مشکل دیگری نداشت، اما اشتباه کادر پزشکی  هنگام عمل جراحی مرگ وی را رقم زد.
بر اساس اطلاعات و محتویات پرونده پزشکی این بیمار، وی هنگام عمل جراحی به تزریق خون نیاز پیدا کرد اما به اشتباه خون غیر هم گروه به وی تزریق شد و بر اثر این اتفاق ناگهان حال زن میانسال دگرگون شد. همین موضوع باعث شد بیمار دچار خونریزی شدید شده و ساعتی بعد دچار ایست قلبی شود و تلاش پزشکان برای نجات وی بی‌نتیجه ماند.با اعلام موضوع به خانواده این زن، همسرش با انتخاب وکیل و مراجعه به دادسرای شهرستان ساری از کادر پزشکی بیمارستان به اتهام قصور پزشکی منجر به فوت شکایت کرد و با دستور مقام قضایی ،جسد برای تعیین علت اصلی مرگ و تحقیقات بیشتر در اختیار پزشکی قانونی قرار گرفت. در حال حاضر تحقیقات از سوی کلانتری آغاز شده و نامه‌ای نیز به نظام پزشکی ارسال شده تا میزان درصد قصور کادر بیمارستان در این حادثه تلخ  مشخص شود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۰
kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد
پس این عرب ها حق دارند ، با خرج مردم ایران از فلسطین و لبنان میان ایران و با وقاحت میگه خون شیعه ایرانی در رابطه با جراحی نمیخواهند ،
شنبه ۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۱
۴۵
aashena - اتاوا، کانادا
باور کنید همش هم تقصیر دولت نیست مردم ایران بی توجه شدند و برای شغلشون و مسئولیتهاشون ارش قائل نیستند و هیچکاری را درست انجام نمیدهند یکم به خودتون بیایید!
یکشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۰۳:۰۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • رئیس موساد: تروریست‌ها و فرستندگان ایرانی‌شان را پیدا می‌کنیم و به حسابشان می‌رسیم
  • کارشناس صداوسیما: با توجه به گرانی برنج مردم میتوانند به جای آن جو بخورند
  • ویدیوی دلخراش درگیری جسورانه زوج پیر یهودی با مهاجمان سیدنی و کشته شدن توسط آنها
  • جزایر سه‌گانه؛ آیا چین شیوخ امارات را به روحانیون ایران ترجیح می‌دهد؟ اعداد با شما سخن می‌گویند
  • مدیرعامل ایران‌ایر: ۱۵ میلیون دلار به فرودگاه‌های استانبول، نجف، دبی، جده و مدینه بدهکاریم
  • دوران محمدرضا شاهی؛ ۲۵ آذر؛ روز مادران ایران (صد سال پهلوی؛ ۱۳۰۴ تا ۱۴۰۴) - بخش شصت و پنجم
  • گسترش قوانین شهروندی کانادا؛ کودکان مهاجران کانادایی متولد شده در خارج امکان دریافت شهروندی می‌یابند
  • تصاویر؛ وضعیت ابر ویلای معروف جاده چالوس بعد از اجرای حکم تخریب
  • ترامپ شهروندان هفت کشور دیگر را به فهرست «منع کامل سفر به آمریکا» افزود
  • یورش کماندوهای آمریکایی به کشتی عازم ایران؛ آیا واشنگتن می‌خواهد چین و جامعه بین‌الملل را محک بزند؟