خبرنگار روس بعد از سقوط مرموز از آپارتمانش جان داد

ماکسیم برادین دو روز قبل از این که از طبقه پنجم پایین بیفتد با دوستش تماس گرفته بود  یک خبرنگار تحقیقی روس که از آپارتمانش در طبقه پنجم یک ساختمان سقوط کرده بود، در بیمارستان جان داد. ماکسیم برادین که در شهر یکاترینبورگ روسیه زندگی می‌کند، اخیرا درباره کشته شدن سربازان اجیر در سوریه می‌نوشت.
 

همسایه‌های آقای برادین او را با حال وخیم در پایین ساختمان پیدا کردند و به بیمارستان منتقل کردند که در آنجا جان خود را از دست داد.

 
مقام‌های محلی می‌گویند از او یادداشت خودکشی پیدا نکرده‌اند اما گفته‌اند به نظر نمی‌آید که این رویداد ماهیتی جنایی داشته باشد.
 
با این حال یکی از دوستان آقای برادین گفته است که ماکسیم به او گفته بود آپارتمانش یک روز قبل از این رویداد از سوی افراد امنیتی محاصره شده است.
 
ویاچسلاو باشکوف می‌گوید ماکسیم برادین "خبرنگاری صادق و دارای ضوابط" بود. او می‌گوید که آقای برادین روز ۱۱ آوریل، ساعت پنج صبح با او تماس گرفته و گفته بود که فردی با اسلحه را در بالکن خانه‌اش‌ و افرادی نقاب‌دار و با استتار را در حال پایین شدن از راه‌پله‌ها دیده است.
 
او گفت که دوستش به دنبال وکیل می‌گشت. آقای باشکوف می‌گوید که ماکسیم برادین بعدتر به او زنگ زد و گفت که تصور او نادرست بوده و افراد امنیتی در حال اجرای نوعی از تمرینات بوده‌اند.
 
مسئولان گفته‌اند بعد از این که آقای برادین از آپارتمانش سقوط کرده، در خانه‌اش از داخل بسته بوده که نشان می‌دهد هیچ کس وارد آپارتمان یا از آن خارج نشده است.
 
سردبیر روزنامه "نووی دن" که آقای برادین در آن کار می‌کرد گفته است دلیلی وجود نداشت که او خودش را بکشد.
آنا پولیتکاوسکیا در گزارش‌هایش از رئیس‌جمهور پوتین به شدت انتقاد می‌کرد سربازان اجیر روسیه در سوریه
در چند هفته اخیر این خبرنگار درباره سربازان اجیر روسیه که با نام "گروه واگنر" شناخته می‌شوند می‌نوشت. بنا به گزارش‌ها گروهی از این سربازان در هفتم فوریه در درگیری با نیروهای آمریکایی کشته شدند.
 
هفته گذشته، مایک پمپئو، رئیس سیا و نامزد دونالد ترامپ برای پست وزارت خارجه گفت که "چند صد" نفر از سربازان اجیر روسیه در استان دیرالزور سوریه کشته شده‌اند. این سربازان اجیر ظاهرا برای حمله به مرکز نیروهای دمکراتیک سوریه که متحد آمریکاست با نیروهای حامی دولت سوریه یک‌جا شده بودند.
 
چند هفته بعد از آن روسیه تأیید کرد که ده‌ها نفر از شهروندان روسیه در جنگ سوریه کشته یا زخمی شده‌اند، اما تأکید کرد که آنها سربازان ارتش نبوده‌اند.
 
در ماه گذشته میلادی آقای برادین جزئیاتی درباره چند نفر از سربازان اجیر کشته‌شده افشا کرده بود.
 
او همچنین درباره رسوایی‌های سیاسی گزارش‌های تحقیقی تهیه می‌کرد.
 
در سال‌های اخیر چندین خبرنگار در روسیه مورد حمله و آزار و اذیت قرار گرفته‌اند.
 
بیشتر رسانه‌ها در این کشور را دولت کنترل می‌کند. در رده‌بندی نهاد فریدم هاوس، روسیه در میان صد کشور از نظر آزادی رسانه‌ها جایگاه هشتاد و سوم را دارد.
 
در سال ۲۰۰۶ آنا پولیتکاوسکیا یکی از خبرنگاران تحقیقی مطرح روسیه، در داخل آسانسور ساختمانی که در آن زندگی می‌کرد، با ضرب گلوله کشته شد. او مواردی از نقض حقوق بشر از سوی روسیه در چچن را افشا کرده بود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۲
karaji - کرج ، ایران
ما هم نویسنده ها و دگر اندیشهای کشورمون رو از ته دره پیدا کردیم چقدر تصادفی شبیه همند ایران و روس کثیف !!!
‌سه شنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۷:۳۲
۴۷
مهرداد2538 - تهران، ایران
این هم حکایت شیمیایی زدنتان در سوریه است. غربی ها همیشه دوستان منتقد دشمن خود را می کشند که بعد، اتهامات متوجه دشمن گردد. مثل کاری که با قاضی پروندهء آمیا در مورد ایران کردند. یا همون فیلم 11 سپتامبرشون. پس فردا هم حتماً سه چهار تا از این رفقای هیلاری کلینتون را اجیر می کنند که بگویند پوتین در فلان سفرش به ما تجاوز کرده. جمع کنید بابا این بساط قدیمی را.
‌سه شنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۴
۷۸
hassan5 - تهران، ایران
خبرنگاران غیر وابسطه در کشورهای دیکتاتوری همیشه تحت فشارهستند.
‌سه شنبه ۲۸ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +294اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +203ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +188شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد