پیروزی و صدرنشینی پرسپولیس و استقلال در لیگ قهرمانان آسیا

 پرسپولیس در ورزشگاه آزادی با یک گل بر السد قطر غلبه کرد  تیم‌های فوتبال استقلال و پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا با غلبه بر رقبای خود، به عنوان صدرنشین راهی دور بعد شدند.
 

پرسپولیس در ورزشگاه آزادی با یک گل بر السد قطر غلبه کرد. استقلال هم توانست با همین نتیجه در کویت مقابل الهلال عربستان پیروز شود.

 
شاگردان وینفرد شفر بدون شکست در مرحله گروهی راهی دور دوم شدند. وریا غفوری روی ارسال جپاروف، زننده تک گل آبی پوشان بود.
 
برای پرسپولیس هم ارسال محمد انصاری با ضربه سر مرتضی پورعلی گنجی مدافع ایرانی السد، وارد دروازه این تیم شد.
 
در ​ترکیب استقلال مهدی رحمتی، خسرو حیدری، پژمان منتظری، آرمین سهرابیان، وریا غفوری، امید نورافکن، فرشید باقری (میلاد زکی‌پور) سرور جپاروف، داریوش شجاعیان، فرشید اسماعیلی (علی قربانی) و تیام (بویان) به میدان رفتند.
 
سرمربی استقلال بعد از کسب پیروزی گفت: قهرمان عربستان را شکست دادیم و بسیار خوشحالم. می‌گفتند این گروه مرگ است و کسی برای ما شانسی قائل نبود ولی ما بدون باخت صعود کردیم.
 
وینفرید شفر گفت: کسانی بودند در تهران که شاید نمی‌خواستند برنده شویم ولی الان دهانشان بسته شده. به رحمتی برای رکوردش تبریک می‌گویم، بیست بازی بدون گل خورده در آسیا.
 
سرمربی آلمانی آبی پوشان درباره تمدید قرارداد گفت: «شایعاتی بود که قیمت دستیارانم بالاست. کسانی که این حرف را می‌زنند درکی از فوتبال ندارند. شاید قبلاً اسم استقلال کمی تاریک شده بود ولی الان آبی آبی است.»
 
در ورزشگاه آزادی برای پرسپولیس مقابل السد، علیرضا بیرانوند، شجاع خلیل‌زاده، سیدجلال حسینی، صادق محرمی، محمد انصاری، حسین ماهینی، کمال کامیابی‌نیا، احمد نوراللهی (گادوین منشا) وحید امیری، سیامک نعمتی (شایان مصلح) و علی علیپور (بشار رسن) به میدان رفتند.
 
برانکو ایوانکوویچ پس از پیروزی در جمع خبرنگاران گفت: این بازی لیگ قهرمانان بود و سطح مسابقه با سایپا و پارس جم فرق دارد. صادق محرمی تا دقیقه ۹۰ استارت می‌زد.
 
سرمربی کروات پرسپولیس درباره حریف احتمالی تیمش در مرحله بعد گفت: کیفیت الاهلی و الجزیره تقریباً یکی است اما الجزیره امارات را ترجیح می‌دهم. به این دلیل که یک بازی در ایران انجام می‌شود اما با الاهلی عربستان باید برای هر دو بازی از ایران خارج شویم.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • حذف خطیب؛ فروپاشی نظام امنیتی و حذف نقطه اتصال دستگاه‌های اطلاعاتی جمهوری اسلامی
  • احتمال حمله زمینی آمریکا به جزیره خارک؛ ترامپ اعزام هزاران نیروی جدید به منطقه را بررسی می‌کند
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +295اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +205ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +189شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +180اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +166نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد