ناسا برای پرتاب جدیدترین ماهواره خود با هدف «کشف کائنات ناشناخته» آماده می‌شود

 مراحل کار بر روی ماهوره تس (TESS)، جدیدترین پروژه تحقیقاتی ناسا - ۲۸ مارس ۲۰۱۸ ناسا برای پرتاب جدیدترین ماهواره خود، که هدف اصلی آن یافتن سیاره‌هایی است که مانند زمین به دور خورشید خود می‌گردند و قابلیت حیات در آنها وجود دارد، آماده می شود.
 

آخرین مراحل آزمایش جدیدترین ماهواره سازمان هوافضانوردی ایالات متحده، ناسا، در حال انجام است. انتظار می رود این ماهواره به نام «تِس» (TESS) در ۱۶ آوریل (۲۷ فروردین) با موشک فالکون‌۹ شرکت فضایی «اسپیس اکس» از پایگاه نیروی هوایی کیپ کاناورال فلوریدا به فضا پرتاب شده و عازم ماورای منظومه شمسی شود.

 
این پروژه ای است که با همکاری دانشمندان ناسا و انستیتوی تکنولوژی ماساچوستز (ام آی تی) مسیر می‌شود.
 
سارا سیگر از انستیتوی تکنولوژی ماساچوستز می گوید این ماهواره صدها هزار تا میلیون‌ها ستاره را برای یافتن سیاراتی که به دور آنها می‌گردند بررسی خواهد کرد.
 
تس، آسمان را به مناطق مختلف تقسیم کرده و هر بخش را به مدت ۲۷ روز زیر نظر خواهد گرفت و سپس عازم منطقه بعدی می‌شود.
 
هدف عمده این ماموریت یافتن سیاراتی است که قابلیت حیات در آن وجود داشته باشد. سیاراتی که نه خیلی گرم یا سرد باشند و در نتیجه احتمال وجود آب در آن برود.
 
به گفته سارا سیگر «ما سپس می‌توانیم با این اطلاعات اندازه گیری هایی را انجام دهیم؛ مانند جرم سیاره. مطالعه اتمسفر آن و جستجو برای چیزهایی مانند بخار آب و حتی علائمی از حضور حیات.»
 
این ماهواره با کمک گرفتن از جاذبه ماه در مداری دور از زمین، ولی نزدیک به منظومه شمسی، قرار خواهد گرفت. ماهواره مجهز به چهار دوربین است که قابلیت مشاهده ۸۵ درصد تمامی آسمان را دارد.
 
این ماموریت دو ساله، اولین ماموریت علمی مشترک سازمان هوا فضانوردی ایالات متحده و شرکت خصوصی اسپیس اکس است.
 
دانشمندان امیدوارند بتوانند در آینده ربات‌هایی را برای اکتشافات بیشتر به سیاره‌های دور بفرستند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۸
scandal - برلین، آلمان
بگفته ما: آب در کوزه و ما تشنه لبان می گردیم، یار در خانه و ما گرد جهان می گردیم و بگفته ۲ پژوهشگر بنام Gabriel de la Torre و Manuel García که طبق نظریه "Inattentional blindness" ما به جزئیات توجه نداریم و یا اینکه "آنان" قصد پیدا و هویدا شدن توسط آدمی را ندارند، زیرا احتمال اینکه آنان پیش ما هستند ولی ما قدرت دیدن و درک کردن آنها را نداریم بسیار زیاد است!
شنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۰۷:۴۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.