سرنخ قتل پسر افغان در خاطرات سارق حرفه ای

بیان خاطرات سارق حرفه‌ای برای دوستانش در قهوه خانه پای او را به دادسرای جنایی کشاند.این در حالی است که چهره این پسر شباهت زیادی با تصویر چهره نگاری یک قاتل فراری دارد.

به گزارش خبرنگار جنایی «ایران»، ساعت 12:50 دقیقه بامداد 7 شهریور سال 93، مرگ مشکوک پسری افغان به نام «حفیظ» در یکی از بیمارستان‌های پایتخت از سوی مأموران کلانتری 117 جوادیه به بازپرس کشیک قتل و تیم تحقیق اعلام شد.با آغاز بررسی‌ها مشخص شد «حفیظ» که از ناحیه دست بشدت مصدوم شده با خونریزی شدید توسط دو دوستش به بیمارستان انتقال یافته بود.یکی از همراهان او به مأموران تحقیق گفت: ساعت 23:30 ششم شهریور با مقتول و یکی از دوستانم برای تفریح به پارک رفتیم. داخل پارک بعثت نشسته بودیم که شش پسر جوان سوار بر سه موتورسیکلت به سمت ما آمدند. ما فرار کردیم اما آنها به حفیظ رسیدند و ضربه‌ای با قمه به دست او زدند و گوشی تلفن همراهش را سرقت کردند. بلافاصله اورا به بیمارستان رساندیم ولی او لحظاتی بعد جان باخت. من چهره آن موتورسوار را کامل یادم است و می‌توانم او را شناسایی کنم.

سه سال تحقیق با تصویر چهره نگاری شده

با توجه به اظهارات مرد افغان؛ تحقیقات برای شناسایی و دستگیری سارقان موتورسوار آغاز شد. در نخستین گام، کارآگاهان به چهره نگاری از عامل این جنایت پرداختند. با اطلاعاتی که دوستان مقتول داشتند چهره عامل جنایت به دست آمد. مأموران پس از تطبیق چهره به دست آمده با آلبوم متهمان سابقه دار، هویت قاتل را به نام «بهنام» 22 ساله شناسایی کردند و مشخص شد متهم چندی قبل از این جنایت از زندان آزاد شده بود.
سرنخ طلایی
از آنجایی که بهنام مجهول المکان بود، دستگیری پسر جوان با مشکل همراه شد. اما در شرایطی که به نظر می‌رسید پرونده به بن‌بست رسیده است، مأموران در یکی از قهوه خانه‌ها سرنخی طلایی به دست آوردند. پسر جوانی در یکی از قهوه خانه‌های پایتخت برای دوستانش تعریف کرده بود که چند سال قبل با قمه به دست مرد افغانی زده ضربه زده و گوشی او را به سرقت برده است.با این سرنخ تیم تحقیق روانه قهوه خانه شدند و با کمین چند روزه در محل 20 فروردین پسر جوان را غافلگیرکرده و به دام انداختند.
اصرار متهم بر بیگناهی
صبح روز گذشته پسر جوان برای تحقیقات به دادسرای امور جنایی تهران منتقل شد. اما با انکار این جنایت مدعی شد که در زمان قتل زندان بوده است. این درحالی است که پسر جوان در مواجهه با شاهدان جنایت، از سوی آنها شناسایی شد. با این شرایط بازپرس جنایی دستور تحقیقات برای تعیین صحت ادعای متهم درباره محکومیت زندانش را صادر کرد.
بهنام، پسر 25 ساله با تحصیلات دوره راهنمایی، قدی حدود 180 و موهایی که رو به بالا شانه شده است به شرح زندگی‌اش پرداخت.
دفعه اول به چه جرمی بازداشت شدی؟
من و سه نفر از دوستانم کیف قاپی می‌کردیم. البته مدت زمانی که این کار را انجام دادیم 20 روز بیشتر نبود و خیلی زود من دستگیر شدم.
چه مدت زندان بودی؟
دو سالی می‌شد. بعد از پرداخت رد مال که 40 میلیون تومان بود، از زندان آزاد شدم.
در رابطه با قتل مرد افغان بگو!
من جنایتی مرتکب نشده ام. آن زمان که این حادثه رخ داد زندان بودم. بعد از آزادی هم توبه کردم و دیگر دزدی نکردم.
الان چه کار می‌کنی؟
در مغازه دوچرخه فروشی که برای دوست برادرم است کار می‌کنم.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۳۱
Lavashak22 - کپنهاک ، دانمارک

این بی‌شرفا مال طرفو ازش می‌گیرند موقع رفتن هم تا با قمه نزنن دلشون خنک نمیشه! خیلی بی‌رحم هستند ؟ بعد از هزار بار دزدی و بدبخت کردن مردم یه بار دستگیر میشن میرن زندان یه مدتی بعد وحشی‌تر و درنده‌تر ول میشن تو اجتماع!
‌چهارشنبه ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۹
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +281شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +237شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +200پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +163سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +147ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +142فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +111ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +100ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید