قتل بخاطر بوق زدن!

مرد جوانی که در جریان درگیری به‌خاطر بوق خودرو دست به جنایت زده و از محل متواری شده بود، دستگیر شد.
به گزارش خبرنگار جنایی «ایران»، ساعت ۲۲:۳۰ نهم فروردین، مأموران کلانتری 211 قلعه نو در جریان مرگ پسر 22 ساله‌ای که مجروح به بیمارستان انتقال یافته بود، قرار گرفتند. به‌دنبال اعلام این خبر تحقیقات آغاز و در بررسی‌های صورت گرفته مشخص شد مقتول به‌همراه دوستانش از ورامین راهی تهران بود و برای صرف شام به رستورانی در کنار جاده رفته بود. اما در بازگشت از رستوران، راننده پژو 405 که در حال عبور از آنجا بود برای آنها بوق زده و همین مسأله باعث درگیری بین آنها و جنایت شده بود. بررسی‌ها نشان داد قاتل پس از وقوع جنایت، با رها کردن خودرو و همراهش از محل متواری شده بود. به این ترتیب پلیس با راهنمایی دیگر سرنشین خودروی قاتل فراری، هویت متهم 33 ساله را شناسایی و کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی پایتخت متهم جوان را ساعت 5 عصر 14 فروردین دستگیر کردند.

متهم در تحقیقات گفت: به همراه یکی از بستگان نزدیک خود، با ماشین در جاده ورامین در حال عبور از خیابان بودیم. همزمان مقتول نیز به همراه چند نفر دیگر از عرض خیابان عبور می‌کردند. نحوه عبور آنها از عرض خیابان به گونه‌ای بود که در مسیر ما بودند. به همین خاطر من برای آنها بوق زدم؛ همین موضوع باعث درگیری لفظی ما شد و زمانیکه آنها شروع به فحاشی کردند، ما از ماشین پیاده شدیم. چون تعداد آنها بیشتر بود ما کتک خوردیم و همین مسأله باعث شد تا دست به چاقو شوم.

سرهنگ کارآگاه حمید مکرم، معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اعلام این خبر گفت: با اعتراف متهم به ارتکاب جنایت و دیگر شواهد و دلایل به‌دست آمده از شاهدان در صحنه جنایت، قرار بازداشت موقت برای متهم از سوی بازپرس شعبه چهارم دادسرای شهرری صادر شد.
رأی دهید
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +281شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +237شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +200پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +163سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +147ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +142فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +111ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +100ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید