کارلس پوجدمون، رهبر سابق کاتالونیا دستگیر شد

کارلس پوجدمون رهبر سابق کاتولونیا در آلمان دستگیر شده است.
 

ژائومه آلونسو کوئه‌ویاس، وکیل آقای پوجدمون، در توئیتر نوشت که او قصد داشت از دانمارک وارد آلمان شود تا از آنجا به بلژیک برود و حین عبور از مرز دستگیر شده است.

 
آقای پوجدمون از حدود پنج ماه پیش، بعد از همه‌پرسی استقلال کاتولونیا، در بلژیک زندگی می کند.
 
دولت اسپانیا این همه پرسی را بر خلاف قانون اساسی این کشور دانست و دستور بازداشت عده ای از اعضای ارشد دولت سابق کاتولونیا از جمله کارلس پوجدمون را صادر کرد. اخیرا حکم بازداشت اروپایی او نیز صادر شد.
 
پس از همه پرسی، دولت مرکزی در مادرید دولت محلی کاتالونیا را برکنار کرد، اداره این ایالت را مستقیما به دست گرفت، و برای تعیین دولت جدید انتخابات برگزار کرد، اما احزاب استقال طلب با اکثریتی کوچک دوباره انتخاب شدند.
 
دولت اسپانیا سپس اعلام کرد که اجازه نمی‌دهد که آقای پوجدمون از تبعید خودخوانده در بلژیک ریاست دولت جدید کاتالونیا را به عهده بگیرد و او باید به کشور برگردد.
 
اوضاع در کاتالونیا متشنج است و جدایی طلبان پس از اینکه نامزد پیشنهادی شان برای ریاست دولت دستگیر شد قصد دارند برای دولت کاتولونیا رییس تازه‌ای معرفی نکنند.
 
جوردی تورول دو روز پیش همراه پنج رهبر دیگر جدایی‌طلبان دستگیر شدند که باعث اعتراض و درگیری معترضان با پلیس در بارسلونا شد.
 
در همان روز، دیوان عالی اسپانیا حکم کرد که ۲۵ رهبر جدایی طلبان باید به اتهام شورش، اختلاس و نافرمانی از دولت محاکمه شوند و آقای تورول یکی از پنج نفری بود که بعد از این حکم بازداشت شدند.
 
اکنون این حکم بزرگترین مانع پیش روی استقلال طلبان کاتالان است و تقریبا تمام رهبران این جنبش با یک نبرد قضایی جدی مواجه هستند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۷
karkas - اصفهان، ایران
تروریست های کوتوله و دمکرات توجه داشته باشند! این ها اسلحه دست نگرفتند و این عاقبت شون هست! حالا شما ها که سرباز سر مرز می کشید بدونید که آخر عاقبتی ندارید، تا دیر نشده به آغوش وطن بازگردید
یکشنبه ۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۵
۴۶
باباجان - لندن، انگلستان
عجب دنیای مافیایی هست این بدبخت رهبر مدنی ملت بزرگ کاتالان هست که تا حالا کاتالان ها یک سرباز را هم نکشتند آنوقت رهبر گروهک تروریستی کردی که هزاران سرباز را کشته اند در اروپا ولو می گردد و کسی جلو او را نمی گیرد ! پس منطقه کاتالان با ان مردم متمدن نفت ندارند که صاحب ندارند ولی جایی که نفت هست تروریست هم محترم هست !
یکشنبه ۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۲
۵۲
Elfar - اورنج کانتی، ایالات متحده امریکا
اینهایى که تحمل راى واقعى و بدون دستکاری شده جدایى طلبان در اتحادیه اروپا را تحمل کنند، خیلى راحت براى کرد و اذری ها ساز جدایى و حمایت میکنند. اینها لاشخورانى بیش نیستند و با پیمان گوادلوفِ ، کشور پادشاهى با عظمت ایران را بدست غارتگران اسلامى دادند.
یکشنبه ۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۶
۱۰۹
vikingoslo - اسلو ، نروژ
اینا دیگه کی اند !!؟ این اقا اصن حالش خوب نیست . اینا میخان استان های به درد بخور و پولدار اسپانیا رو جدا کنن و مثلا کشور درست کنن .
یکشنبه ۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۴
۴۷
تو خوبی بابا - ویاندن، بلژیک
من جدن تعجب میکنم که اینهمه مردم ما بدون اطلاع صحیح، موثق و قابل اعتمادی از یک مطلب، اینهمه در مورد آن نظر های آب دوغی و کشکی هوا میکنند.خاله کرکس چه عاقبتی؟! ایشان دو روز دیگر بیرون است. اینجا اتحادیه اروپاست! حکم دادگاه برای ایشان صادر شده. بابا جان دوست عزیز این آقا به قانون اساسی کشور بی اعتنایی کرده و منابع مالی مشکوکی داشته. باید برود جواب دهد. هر چند مافیایی بودن دنیا را درست گفته اید. Elfar جان گوادالوپ عزیزم. آنهم پیمانی در کار نبود. نشست ساده ایی بود که همه در برداشتن شاه هم رای شدند. ما هم به بازی آنها تن دادیم. مقصر اصلی ما بودیم. نه؟ با دوستی.
یکشنبه ۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۴
۵۸
شنبلیله خانم - اسلو ، نروژ
ولی جلادان جمهوری اسلامی مثل اون شاهرودی که در آلمان بود نه تنها به خواست ملت توجه نکردند در باره دستگیری بلکه با اسکورت هم روانه فرودگاه کردند
یکشنبه ۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۱۸:۵۲
۵۲
Elfar - اورنج کانتی، ایالات متحده امریکا
[::تو خوبی بابا - ویاندن، بلژیک::]. بله گوادالوپ ، وقتى پ را روی صفحه تایپ میکنی از روی ب باید بری به پ که اشتباه انجا صورت گرفته ، منظور هم پیمان شدن بزرگان بود، یکم به اعصابت مسلط باش عزیزکم، اهسته ، همه ما از اینکه با وجود این لاشخوران از کشور بیرون هستیم، ناراحتیم.
یکشنبه ۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۰:۵۳
۴۷
تو خوبی بابا - ویاندن، بلژیک
[::Elfar - اورنج کانتی، ایالات متحده امریکا: قصد و غرضی در میان نبود دوست عزیز. عذر میخوام اگه باعث چنین تصوری شدم. با مهر.
یکشنبه ۵ فروردین ۱۳۹۷ - ۲۱:۱۷
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +292اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +201ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +187شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +179اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد