حمل و نقل عمومی در بروکسل در روزهایی با هوای آلوده «رایگان» شد

یورونیوز : شورای شهر بروکسل همچنین اعلام کرد که در روزهایی با هوای آلوده سرعت خودروها باید به حدود یک سوم کاهش یابد و سوزاندن چوب برای شومینه‌ها نیز ممنوع است.
 
شورای شهر بروکسل پس از دو روز بحث و گفتگو سرانجام اعلام کرد که در روزهایی که هوای پایتخت بلژیک آلوده است، استفاده از اتوبوس، تراموا، مترو و سیستم دوچرخه سواری شهری بطور کامل رایگان خواهد بود.
 
این تصمیم با هدف کاهش آلودگی‌های هوا و رعایت دستورالعمل‌های کیفیت هوا، مصوب اتحادیه اروپا اتخاذ شده است.
 
شورای شهر بروکسل همچنین اعلام کرد که در روزهایی با هوای آلوده سرعت خودروها باید به حدود یک سوم کاهش یابد و سوزاندن چوب برای شومینه‌ها نیز ممنوع است.
 
این مصوبه برای کسب تاییدیه‌های قضایی برای مقامات مربوطه فرستاده شده است و انتظار می‌رود تا تابستان ۲۰۱۸ اجرایی شود.
 
بروکسل با بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت، روزانه شاهد حرکت ۳۵۰ هزار خودرو در سطح شهر است و مقامات بروکسل در صدد هستند با کاهش فضا برای رفت و آمد خودروها، تسهیلات بیشتری را برای عابران پیاده و دوچرخه‌سواران فراهم کنند.
 
پاسکان اسمیت، وزیر حمل و نقل در دولت منطقه‌ای بروکسل می‌گوید: «تحقیقات نشان داده است که هرچه فضای بیشتری به خودروها اختصاص بدهید، خودروی بیشتری جذب خواهید کرد. به همین دلیل شهرهایی که تسهیلات بیشتری برای خودروها فراهم کرده‌اند (car-friendly cities) دارای تراکم خودروی بیشتری نیز هستند. باید در شهرها با دادن فضای بیشتر به عابران پیاده و دوچرخه‌سواران، مکان‌هایی را بوجود آورد که مردم بتوانند با یکدیگر ارتباط و دیدار داشته باشند.»
 
قرار است تمام اتوبوس‌های شهری بروکسل تا سال ۲۰۳۰ میلادی برقی شوند.
در این شهر همچنین اپلیکیشن‌هایی برای گوشی‌های تلفن تهیه شده که ساکنان بروکسل با نصب آن می‌توانند هر لحظه از وضعیت آلودگی هوای مناطق مختلف این شهر آگاه شوند.
 
مقامات بروکسل پروژه دیگری را نیز در دست اجرا دارند تا با کاهش شمار خودروها در سطح این شهر، تسهیلات بیشتری را برای امنیت و سلامت کودکان و خانواده ها فراهم آورند (child and family-friendly city).
 
بر اساس این پروژه اگرچه از ورود خودروها به شهر جلوگیری نمی‌شود اما قرار است میان شمار خودروها از یک سو و محیط زیست و سلامت کودکان و خانواده‌ها از سوی دیگر، تعادلی ایجاد شود.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
Dogisgod - مونرال، کانادا
دوچرخه سوار ها جور آدمای از خود راضی رو که نمیخوان از ماشین پیاده شن میکشن، و در ترافیک هم مورد اهانت و خطر قرار میگیرن. هرچه بی فهم تر، ماشین آلوده کننده تر.
شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۰۵
۴۶
ایران سرفرازم آرزوست - ورشو، لهستان
12 سال طول می کشه که اتوبوس ها رو برقی کنن؟؟؟ زحمت می کشن.
شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +292اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +201ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +187شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +179اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد