اسید پاشی به زن جوان در «خوش ییلاق»

 کارآگاهان پلیس استان گلستان درتعقیب دو مرد ناشناس هستند که دراقدامی هولناک به‌صورت یک زن در گردنه‌های «خوش ییلاق» اسید پاشیده وگریخته‌اند. به‌ گزارش خبرنگارحوادث «ایران»، این واقعه روز پنجشنبه 17 اسفند در گردنه خوش ییلاق جاده شاهرود به آزاد شهر در استان گلستان رخ داد.دراین ماجرای هولناک دو مرد ناشناس به روی زن جوانی اسید پاشیدند. این درحالی بود که هنگام اسید پاشی کنترل خودروی آنها از دست‌شان خارج شد و‌ به دره سقوط کرد.
 زن جوان که از شدت اسید پاشی تمام اعضای بدنش سوخته بود، دقایقی بعد با اورژانس و پلیس تماس گرفت و از امدادگران کمک خواست. پس از انتقال زن جوان به بیمارستان، تیمی از پزشکان عملیات درمانی وی را آغاز کردند.هنوز از سرنوشت دو مرد اسید پاش و انگیزه این اقدام هولناک آنها اطلاعی دردست نیست.

معاون فرماندار شهرستان آزادشهرنیز درباره جزئیات این واقعه گفت: «ساعت 4 عصر پنجشنبه یک دستگاه خودروی پژو 206 که راننده آن خانم جوانی بود در محور «خوش ییلاق» هدف حمله اسیدپاشی از سوی شخص ناشناسی قرار گرفت.

براساس گزارش رسیده، سرنشینان یک خودروی سواری پژو که در تعقیب بانوی جوان بودند، پس از ایجاد یک تصادف ساختگی، خودروی 206 این زن را متوقف کردند و پس از آن روی او اسید پاشیدند و سپس پا به فرار گذاشتند.با اعلام این حادثه، نیروهای امدادی بسرعت راهی محل شده و زن جوان را به‌دلیل سوختگی 40 درصدی به بیمارستان شهید مطهری گنبدکاووس انتقال دادند.وی خاطرنشان کرد: وضعیت عمومی مصدوم در حال حاضر پایدار گزارش شده است و تحقیقات تخصصی برای دستگیری عامل یا عاملان اسید پاشی و روشن شدن انگیزه این سوءقصد از سوی نیروی انتظامی در حال انجام است.
شهرستان آزادشهر با 85 هزارنفر جمعیت، در شرق استان گلستان قرار دارد و محور خوش ییلاق، مسیر اتصال استان گلستان به سمنان از طریق آزادشهر - شاهرود است.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۵
Pezhman - وین، اتریش
باید از کارشناسان و روانشناسان برای حل این اسید پاشیها استفاده نمود. راهکارهای کوتاه مدت مانند مجازات مقابله به مثل شاید موقتاً خوب باشند ولی باید کاری کرد که فرهنگ اسیدپاشی در ایران و منطقه مانند اروپا و سایر نقاط جهان برچیده شود و دیگر این عمل غیرانسانی علیه زنان بکارگرفته نشود. اما موقتاً میتوان با اعدام و یا عقیم کردن این دوجوان ترس را در دل جوانانی که چنین انگیره ای دارند انداخت تا جرات پاشیدن اسید به صورت دختران و زنان از جامعه موقتاً برچیده شود
شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +253تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +235ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +229شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +214شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +173وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +168نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +158ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +136فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی