دولت: بازار ارز آرام است | دادستان: ۱۳۰۰ حساب مسدود شد| مردم در صف دلار

در ادامه تلاش دولت ایران برای آرام سازی بازار ارز پس از حدود یک ماه افزایش شدید نرخ دلار، دادستان تهران اعلام کرد که ۱۳۰۰ حساب بانکی مربوط به «اخلالگران بازار ارز» مسدود شده است. این در حالی است که مردم نگران در صف های طولانی مقابل صرافی ها امیدوار به خرید ارز هستند.
 

عباس جعفری دولت آبادی روز سه‌شنبه ۸ اسفند به خبرگزاری ایرنا گفت که تا کنون ۲۷ نفر از «اخلالگران بازار ارز» از سوی وزارت اطلاعات و نیروی انتظامی به دستگاه قضایی معرفی شده اند. او اضافه کرد که در برخورد با فعالان بازار ارز، ۱۳۰۰ حساب بانکی مسدود شده که گردش مالی شش هزار میلیارد تومانی داشتند.

 
اقدام دستگاه قضایی ایران در مسدود کرد حساب‌های برخی از فعالان بازار ارز حدود دو هفته پس از اعلام شد که نیروهای امنیتی و اطلاعاتی برای مقابله با آنچه اخلال در بازار ارز نامیده شد در اقدامی ناگهانی حدود ۹۰ فعال بازار ارز را بازداشت کرده و ۱۰ صرافی را نیز مهر و موم کردند.
 
همان هنگام اعلام شد که بیش از ۲۰۰ حساب بانکی خرید و فروش کنندگان ارز مسدود شده است.
 
این اقدام امنیتی موجب شد تا قیمت دلار که طی یک ماه به حدود ۴۹۰۰ تومان رسیده بود به مرور کاهش یافته و به کمتر از ۴۵۰۰ تومان رسید.
 
افزایش نرخ ارز در ماههای اخیر در پی اعتراض‌های گسترده در سراسر ایران،شدت گرفت.
 
کارشناسان دلایل نرخ ارز را علاوه بر نگرانی مردم از بی ثباتی اقتصادی در ایران، نبود امکان سرمایه گذاری و سیاست های غلط پولی، مشکلات دولت در دریافت پول نفت به دلیل تحریم‌های آمریکا می‌دانند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
ایران سرفرازم آرزوست - ورشو، لهستان
درست میگه بازار ارز آرامه. هیچ درگیری در صفهای طولانی دلار گزارش نشده و ملت همیشه در صحنه با استواری با ایستادن در صف حضور آرام خودشون رو به جهانیان نشون دادن.و شکرگزار از اینکه در هر حال دلار هر چند کم خواهند خرید.
‌چهارشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۱
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • سخنرانی سالانه ترامپ در کنگره: جمهوری اسلامی در حال تولید موشک‌هایی است که به‌زودی به آمریکا می‌رسند
  • بازیگر پشیمان «کلاه پهلوی»: جمهوری اسلامی سقوط می‌کند؛ رضاشاه و محمدرضاشاه از زمان خودشان جلوتر بودند
  • رسانه‌های اسپانیا از سرکوب، سایه جنگ و بازگشت نام پهلوی به ایران می‌نویسند
  • دونالد ترامپ افکار عمومی آمریکا را برای حمله نظامی علیه جمهوری اسلامی آماده می‌کند
  • ادعای بدون شاهد «مجاهدین خلق» مبنی بر حمله به بیت رهبری + حمله ایرج مصداقی به این ادعا
  • تهران اظهارات ترامپ درباره کشتار معترضان و برنامه موشکی قاره‌پیمای ایران را «دروغ بزرگ» خواند
  • ترامپ در کنگره جمهوری اسلامی را به «ساخت موشک برای حمله به آمریکا» متهم کرد
  • حمله تند محسن نامجو به شاهزاده رضا پهلوی و ذوق‌زدگی رسانه‌های جمهوری اسلامی در انتشار آن
  • در لبه جنگ؛ جمهوری اسلامی از رویای ابرقدرتی تا مهار اعتراض داخلی
  • خطابه تاریخی و تلخ پدر جاویدنام آرمان گرجیان در ممسنی: نفرین بر تلخ‌ترین زمستان ایران