سخنگوی شورای نگهبان احمدی‌نژاد را به تلاش برای مهندسی انتخابات ۸۸ متهم کرد

آقای کدخدایی گفته است شورای نگهبان به رغم "اصرار یک مقام اجرایی" حاضر به اعلام پیش از موعد صحت انتخابات نشده است عباسعلی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان در واکنش به نامه محمود احمدی‌نژاد به آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر ایران، او را متهم کرده که سعی در مهندسی انتخابات جنجالی ۱۳۸۸ کرده است.
 

آقای احمدی‌نژاد در نامه خود به رهبر ایران، درخواست برگزاری انتخابات "فوری و آزاد" ریاست جمهوری و مجلس را کرده و گفته است چنین انتخاباتی باید "بدون مهندسی شورای نگهبان و دخالت نهادهای نظامی و امنیتی و آزاد گذاشتن مردم برای انتخاب" برگزار شود.

 
اصطلاح "مهندسی آرا" برای اولین بار ۲۳ خرداد سال ۱۳۸۸ در بیانیه‌های مهدی کروبی و مجمع روحانیون مبارز ایران دیده شد.
 
آقای کدخدایی در کانال تلگرام خود نوشته که روز ۲۵ خرداد ۱۳۸۸ آقای احمدی‌نژاد در دفتر ریاست‌جمهوری از او پرسیده چرا شورای نگهبان "نتیجه انتخابات را اعلام نمی‌کند." منظور آقای احمدی‌نژاد، تائید صحت انتخابات بوده است.
 
آقای کدخدایی گفته است شورای نگهبان به رغم "اصرار یک مقام اجرایی" حاضر به اعلام پیش از موعد صحت انتخابات نشده است.
 
سخنگوی شورای نگهبان نوشته است آقای احمدی‌نژاد "اصرار" کرده که نتیجه انتخابات زودتر اعلام شود و او "مقاومت" کرده و گفته است "تا زمانی که شکایات رسیدگی نشود، امکان اعلام صحت انتخابات نیست."
 
آقای کدخدایی نوشته است "حالا باید دید چه کسانی دنبال مهندسی انتخابات بودند؟ شورای نگهبان و یا مهندسی در کسوت مقام اجرایی."
 
میرحسین موسوی و مهدی کروبی دو کاندیدای انتخابات ۱۳۸۸ که به نتیجه آن معترض بودند، از ۷ سال پیش بدون محاکمه در حصر خانگی به سر می‌برند.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۶
شب تاب - یوکوهاما، ژاپن

انتخابات ٨٨ رو مگر اون ضحاکى که نظرش به عنترى نژاد نزدیکتر بود با کمک سپاه مهندسى نکردند!!؟ شوراى نگهبان هم که همیشه عروسک خیمه شب بازى دست ضحاکعلى و سپاهه ! پس کدخدایى ، خفه بیمیر!
‌پنجشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۴
۴۸
Fash Guo - کلن، آلمان

حتما دو روز دیگه هم میگن اون خامنه ای نبود با اون حرف هاش و مجتبی خامنه ای دستور قتل و جنایت کهریزک رو صادر نکرد .
‌پنجشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۵
۵۶
بهنام انتورپن - انتورپن، بلژیک
بگم بگم و گروکشی بشیوه مسخره تر
‌پنجشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۳
۴۶
Afshin51 - کلن، آلمان

اگر اینطور است که هست و شکی در تقلب در انتخابات ۸۸ نیست چرا مردک طی‌ هشت سال حکومت آن مردک دیگر این را نگفتی؟! سخنان این آقا و جفنگیاتی از این دست از سوی اصحاب حکومت خائن کنونی‌ ایران تنها بر دامنه نفرت و یأس مردم از اصلاح این حکومت فاسد میافزاید و بس.
‌پنجشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۵
۱۰۹
منوچهری - کرمان، ایران
اینا مجبور بشن , تمبون از پای هم میکشن!!
‌پنجشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • به خانواده امیرمحمد کوهکن گفتند رنگ پیکرش را هم نمی‌گذاریم ببینید + ویدیو
  • مقام بریتانیایی: خروج گسترده طلا از ایران نشانگر آماده شدن حکومت برای پس از سقوط است
  • کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا: تسلط رژیم ایران بر قدرت در حال فروپاشی است
  • شاهزاده رضا پهلوی: آماده‌ام به محض فراهم شدن شرایط برای رهبری نبرد نهایی وارد ایران شوم
  • فرمانده کل ارتش: اعتراضات چه ربطی به ترامپ و نتانیاهو دارد؟/ عراقچی: مسائل ایران به هیچ کشوری ارتباط ندارد
  • اسرائیل هیوم: ترامپ طرح ویتکاف را کنار گذاشت؛ مذاکره‌ای با تهران در کار نیست
  • نماینده پارلمان بریتانیا : هواپیماهای روسی در تهران هستند، آیا آیت‌الله‌ها آماده فرار شده‌اند؟
  • پریسا فرهادی مجری شبکه تلویزیونی صدای آمریکا
  • اعزام ناوگان هوایی نظامی آمریکا به بریتانیا و تکرار الگوی جنگ ۱۲روزه؛آیا حمله مجدد به ایران در راه است؟
  • سناتور گراهام: ترامپ، اوباما نیست، حکومت کشتار کند، او دستور کشتن خامنه‌ای را می دهد