سرقت مسلحانه مشکوک از بانک؛ دوساعت بعد به پلیس اطلاع دادند

حدود ساعت ۱۱:۳۷ صبح روز گذشته، موتورسواری که چهره اش را پوشانده بود در خیابان نخریسی و نزدیک میدان بسیج در شهر مشهد توقف کرد.
 او در حالی به سوی شعبه بانک تجارت در پشت ایستگاه مترو حرکت می کرد که در چند قدمی بانک، اسلحه کلت خود را بیرون کشید و آن را مسلح کرد!

 

دزد مسلح بی پروا وارد بانک شد و ابتدا لوله سلاح را به سمت رئیس و سپس به سوی متصدی یکی از باجه ها نشانه گرفت و با تهدید کارکنان از آن ها خواست تا پول های نقد باجه را به او بدهند. شعبه بانک نگهبان مسلح نداشت و سارق مذکور که هیچ کیف وساکی همراهش نبود، بدون از دست دادن فرصت پول های نقدی را که متصدی باجه تحویل او می داد به آغوش می گرفت.
 
این دزد مسلح که با یک دست سلاح و با دست دیگر پول ها را محکم گرفته بود، از داخل بانک بیرون آمد و به سوی خیابان نخریسی گریخت. تعدادی از شهروندان که متوجه ماجرای سرقت شده بودند به تعقیب دزد مسلح پرداختند، در این هنگام مقداری از اسکناس ها از آغوش سارق نقابدار به پیاده رو می ریخت که برخی از شهروندان آن ها را جمع آوری کردند و تحویل بانک دادند. با این وجود دزد مسلح بدون شلیک گلوله سوار موتورسیکلت هوندا شد و در خلاف جهت حرکت خودروها از محل گریخت.
 
در پی وقوع این سرقت مسلحانه تحقیقات پلیس در این باره در حالی آغاز شد که اختلاف نظرهایی بر سر اعلام یا تاخیر حضور پلیس در صحنه مطرح شده است.
معاون دادستان مشهد که حدود دو ساعت بعد از ماجرای سرقت مسلحانه در جریان وقوع این حادثه قرار گرفته بود به خراسان گفت: سرقت مسلحانه حدود ساعت ۱۱:۳۷ رخ داده است اما این موضوع حدود ساعت ۱۳:۳۰ به دستگاه قضایی اعلام شد. وی که برای انجام تحقیقات میدانی در محل وقوع سرقت مسلحانه حضور داشت، افزود: کارکنان شعبه بانک مدعی هستند که در همان لحظات اولیه سرقت، اقدامات لازم را برای اطلاع پلیس انجام داده اند که دستور بررسی های مقدماتی در این باره صادر شده است.
قاضی حسن حیدری اضافه کرد: نداشتن نگهبان مسلح از جمله مواردی است که باید مورد تحقیق قرار گیرد و همچنین سیستم های امنیتی بانک نیز برای رفع نقاط ضعف آن باید بازبینی شود.
این مقام قضایی خاطرنشان کرد: طبق بررسی های اولیه، سارق مسلح حدود یک میلیون و ۳۸۸ هزار تومان وجه نقد را به سرقت برده اما گلوله ای شلیک نکرده است. قاضی حیدری گفت: تحقیقات بیشتر با توجه به سرنخ های موجود توسط کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی برای شناسایی و دستگیری عامل این سرقت مسلحانه ادامه دارد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۵۶
بهنام انتورپن - انتورپن، بلژیک

یعنی 210/20 یورو !!! مملکت امام زمان که مردمش بخاطر 200 یورو مجبورن هفتیر بکشن و بانک بزنن!!!!!!!!! مبارک چلاق تقی باشه این مملکت داری
دوشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۵
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +253تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +236ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +229شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +214شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +173وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +168نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +158ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +136فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی