اندیشکده آمریکایی: ثروت آیت‌الله خامنه‌ای را از جیبش دربیاورید!

ایران اینترنشنال :اندیشکده آمریکایی بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها در مقاله‌ای روز چهارشنبه ۴ بهمن‌ماه، موضوع ثروت‌های زیر کنترل بیت آیت‌الله خامنه‌ای را مطرح کرده و می‌نویسد: «یکی از راه‌های حمایت از مبارزه مردم ایران برای آزادی و عدالت اجتماعی درآوردن این ثروت‌ها از جیب او است».
 

 

در این گزارش آمده است: «دولت ترامپ تاکنون حمایت لفظی و معنوی خود از معترضان ایرانی در مقابل دولتشان را اعلام کرده است. امروز نزدیک به یک ماه پس از آغاز این تظاهرات، پرسش اینست که دولت آمریکا چگونه می‌تواند یک کمک عملی را به مردم ایران بکند؟ پاسخ آسان است: به دنبال پول مردم بگردید که کجاست؟»
 
 
این یادداشت می‌افزاید: «درحالی که هواداران آیت‌الله خامنه‌ای همواره لاف این را می‌زنند که رهبرشان یک زندگی ساده و معمولی دارد، آنها یادشان می‌رود که خامنه‌ای اداره یک مجمتع تجاری عظیم و چند هزار میلیارد دلاری را به‌عهده دارد که شبکه‌های سیاسی مورد حمایت خودش را تغذیه مالی می‌کند.
 
سه بنیاد اقتصادی- تجاری بزرگ مستضعفان، آستان قدس رضوی و ستاد اجرایی فرمان امام در مجموع بیش از ۲۰۰ میلیارد دلار سرمایه را در اختیار خود دارند و بخش اعظم اقتصاد و تجارت و صنایع کشور را می‌چرخانند.»
 
 
این گزارش می‌افزاید: «در ژانویه سال گذشته خبرگزاری رویترز در یک مقاله تحقیقاتی و معتبر فاش کرد که ستاد اجرایی فرمان امام به تنهایی ارزشی برابر ۹۵ میلیارد دلار دارد که بیش از نیمی از سرمایه‌های آن در املاک و مستغلات است. این ستاد دارای ده‌ها زیر مجموعه اقتصادی است که در بانک‌ها و شرکت‌های خصوصی و واردات و صادرات فعال هستند. تنها ۱۰ میلیارد دلار از سرمایه این ستاد امام در شرکت‌های نفت و مهندسی و ساختمان‌سازی در کره جنوبی فعالیت دارد و در کمپانی های داوو و هایوندای کره جنوبی و شرکت‌های عظیم داروسازی در اسپانیا و گروه صنعتی عظیم نووونوردیسک صاحب سهام اکثریت می‌باشد.»
 
در ادامه این گزارش آمده است: «بنیاد مستضعفان نیز همراه با آستان قدس در شرکت‌های تولید واگن‌های قطار مانند دویچه‌بان در آلمان و داوو درکره دارای میلیون‌ها دلار سرمایه گزاری هستند. بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها لیست دقیق ۱۴۶ کمپانی متعلق به شخص خامنه‌ای را در اختیار دارد. اینها مشتی از نمونه خروار است.
 
دولت ترامپ اکنون می‌تواند با پیروی از قانون تصویب‌شده «مگنیتسکی» در سال ۲۰۱۶ Global Magnitsky Human Rights Accountability Act امپراتوری مالی خامنه‌ای را منزوی و هدف خود قرار دهد و سرمایه‌های آن را در هر کجا که هستند ضبط و کمپانی‌های ایران و خارجی دخیل در آنها را که رژیم ایران را تقویت می‌کنند جریمه‌های سنگین کند. اکنون که دونالد ترامپ آمریکا را در کنار مردم معترض ایران قرار داده است وقت آن رسیده است که هر دو با هم رهبر و رژیم جمهوری اسلامی را یک‌جا مورد تهاجم خود قرار دهند.»
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۲
مستر کریم فلاور - پورتو، پرتقال

خیلی‌ ببخشیدا ولی‌ این همون آشی است که خودتان برای ما درست کردید !!!!!!!!!
‌پنجشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۳
۴۷
تو خوبی بابا - ویاندن، بلژیک

باشه! در میاوریم!! این دزد دریایی، زمینی و هوایی همین امروز دارد جزیره هرمز را مزه مزه میکند تا به اسم امام و خدا ببلعد آنوقت شما میگوئید آنچه را که بلعیده از دستش در آورند؟! سالهای سال یک مشت حکومت بله گو، دزد و مترسک و ذلیل بر سر کار آوردند تا آنچه که میخواهند در خفا بخورند و بدزدند و باز هم دو قورت و نیمشان باقیست. نه؟ راستی چرا خدای مفلوج شما کاری نمیکند؟! او هم شریک دزدهاست؟! اگر نیست پس چرا اینقدر دست و پا چلفتی و دنبه گرد است؟! خدا را دوست دارید؟! مواظبتان است؟! شبها یا در تبها؟! میترسید که پنچر شدید و خدا کمکتان نکند؟! به چه کس کمک میکند؟ به سید علی و یارانش؟! به شما چی؟! بهرجهت تا رفع یبوست الهی نکنید نمیشود کاری کرد. دزدها هم که خدا را شدیدن دوست دارند. نمیبینید؟! عجب!
‌پنجشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۱
۴۷
تو خوبی بابا - ویاندن، بلژیک
[::مستر کریم فلاور - پورتو، پرتقال: مستر کریم جان پس ما کجا بودیم وقتی اینها برایمان آش درست میکردند؟! در شمشک؟ با دوستی.
‌پنجشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۶
۴۷
تو خوبی بابا - ویاندن، بلژیک

ای رهبر موقت/ ایرانو کردی غارت! ای رهبر موقت/ بر دین و جدت لعنت!
‌پنجشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۰
۶۶
شاه و شیخ - قم، ایران

در تایید کامنت هموطنمان "مستر کریم فلاور" از قدیم گفته اند: "کور از خدا چه می خواهد؟, دو چشم بینا". آمریکا و اروپا و روس منحوس از خدا چه میخواهند ؟انتقال ثروت باد آورده کشورهای نفت خیز با دستان نامبارک مسولان همان کشورها " نمونه بسیار کوچکش محمود رضا خاوری!!
‌پنجشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۳۰
۴۸
Fash Guo - کلن، آلمان

یه چیزی بگید از اروپا و آمریکا و کانادا که این پول ها در بانک های اونا نگه داری میشه .
‌پنجشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۶:۴۹
۶۷
Delaramkabiri - اودنسه، دانمارک

مرده شورشو ببرن
‌پنجشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۴
۶۶
سلطنت طلب - ابوظبی، امارات متحده عربی
ایا وقت عمل میرسه ؟ یا در حد همین شعارها میمونه؟ من به ترامپ خیلی خوشبینم چون ادم مشنگیه و قابل پیش بینی نیست فکر میکنم اون مثل دموکراتها و جمهوری خواها مردم ما رو بازی نمیده .
‌پنجشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۶
۴۶
Dara20 - تهران، ایران

آنچه شما بعنوان ثروت این آخوند شیاد و الدنگ از آن‌ نام می‌برید ثروت ملی مردم ایران است. این آخوند افلیج گدایی بی‌ سر و پا و تهی دست بیش نوبد و با غارت ثروت ملی مردم ایران از اموال ملی چنین ثروتی را دزید. شما نیز چشم کثیف تان را از دارای‌های ملی ما ایرانیان قطع کنید
‌پنجشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۴۲
۳۶
Tombehtar - نیورک، ایالات متحده امریکا
دولت آمریکا اگر واقعا خواهان پشتیبانی از مردم ایران است، تمامی سران جنایتکار رژیم را بدون استثناء مورد تحریم و همچنین دستگیری و تحریم مزدورانی که داراییهای این جنایتکاران را به محلهای امن چون امریکا، کانادا، استرالیا، اروپا، ژاپن، کره جنوبی، چین، روسیه و تعدادی از کشورهای عربی مثل امارات، وغیره منتقل می کنند، شناساییو دستگیری تمتمی مزدوران رژیم در سراسر جهان، بلوکه کردن تمامی داراییها به نفع ملت ایران تا دست رژیم از این منابع کوتاه گردد، منع سفر سردمداران جنایتکار رژیم به خارج و در صورت ممکن دستگیری و دادگاهی کردنشان به جرم کشتن میلیونها انسان بی گناه.
‌پنجشنبه ۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۱:۱۹
۴۸
Fash Guo - کلن، آلمان
[::سلطنت طلب - ابوظبی، امارات متحده عربی::]. دوست خوب من . شما از مذهب را در مسائل خصوصی خود نگه دارید و به عرصه عمومی خودداری کنید ! . دین فقط امر شخصی !! و اگر شما به واقع دوستدار ایران هستید از چالش خودداری کنید با بحث های سنی و شیعه کردن
جمعه ۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۸
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • وال‌استریت ژورنال: اسرائیل مقام‌های جمهوری اسلامی را در مخفیگاه‌هایشان یکی پس از دیگری شکار می‌کند
  • حسین دهقان، وزیر سابق دفاع ایران به عنوان جانشین علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی شد
  • دیلی‌میل از دادن مجوز ساخت ۳۳ واحد آپارتمان در لندن به علی انصاری تاجر نزدیک به مجتبی خامنه‌ای خبر داد
  • دونالد ترامپ تهدید کرد: اگر حمله ایران به قطر قطع نشود پارس جنوبی را منهدم می‌کنیم
  • گزارش واشینگتن‌پست از پرواز چندین پهپاد ناشناس بر فراز پایگاه محل سکونت وزیران خارجه و جنگ آمریکا
  • اسرائیل: «اقدامات قدرتمند و خارق‌العاده» در روزهای آینده در راه است / اعدام سه معترض در در قم
  • نور پهلوی در مراسم نوروزی نوفدی: بهار آزادی ایران نزدیک است
  • تصاویر و توئیت های دیدنی: از آرایش ابروهای معظم‌اله تا تبلیغات فوق منشوری در ایران
  • جزئیات تماس ماموران موساد با فرماندهان نظامی ایران؛ اسرائیل چگونه بدنه امنیتی نظام را هدف گرفته است؟
  • اسرائیل حمله هوایی به بندر انزلی را تائید کرد /فرماندار انزلی: ادارات گمرک، بنادر و سازمان کشتی‌رانی هدف قرار گرفتند
  • +338ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +292اسرائیل از کشته شدن علی لاریجانی و غلامرضا سلیمانی، رئیس سازمان بسیج سپاه خبر داد
  • +201ترامپ: ما هویت اوباش جمهوری اسلامی را که به مردم شلیک می‌کنند داریم، آنها محاکمه و اعدام خواهند شد
  • +187شاهزاده رضا پهلوی از گارد جاویدان خواست دستگاه سرکوب جمهوری اسلامی را تضعیف کنند
  • +179اسرائیل اعلام کرد: اسماعیل خطیب، وزیر اطلاعات ایران، کشته شد
  • +166فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی
  • +165نتانیاهو به مردم ایران: نیروهای تروریستی را می‌زنیم؛ ما از بالا شما را نظاره می‌کنیم؛ جشن بگیرید
  • +164شاهزاده رضا پهلوی: فعلا در خانه بمانید؛ روزهای سرنوشت‌سازی در پیش است
  • +162شاهزاده رضا پهلوی: فرصتی دوباره برای در دست گرفتن خیابان از سوی مردم فراهم خواهد شد
  • +142ایران کشته شدن علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و غلامرضا سلیمانی، فرمانده بسیج را تائید کرد