تاج: با آدیداس قرارداد بستیم و قرار شد آنها به ما پول بدهند

مهدی تاج، رییس فدراسیون فوتبال که در یک برنامه تلویزیونی حاضر شده بود، صحبت هایی را پیرامون شرایط تیم ملی و فوتبال کشورمان مطرح کرد.
 

به گزارش خبرگزاری فارس، مجری برنامه خطاب به تاج گفت:

 تیم ملی ما اولین تیم آسیا و همچنین اولین تیمی است که به جام جهانی رفته است. ولی من شنیده ام که وضع لباس ها خوب نیست. آیا این خبر درست است؟
تاج در این خصوص توضیح داد:
 پیراهن‌های ما بعد از ۳۰ سال برند آدیداس است. بعضی از لباس‌ها اسپانسری هستند و برای پیراهن پول می‌دهند و بعضی دیگر از برندهای روی لباس هایی که ما با آنها بازی می‌کنیم برای تبلیغ است. ما با آدیداس قرارداد بستیم و قرار شد آنها به ما پول بدهند.
وی با بیان اینکه وزارت بازرگانی برای حمایت از تولید ملی دستور داد که هیچ پوشاکی وارد کشور نشود، تاکید کرد:
 
برای پیراهن با آنها وارد مذاکره با سبک دیگری شدیم چرا که ما در بازی مقدماتی پیراهن آدیداس پوشیده بودیم و نمی‌توانیم برای ورود جام جهانی تعویض پیراهن داشته باشیم.
رییس فدراسیون فوتبال ادامه داد:
 
۷۵ درصد هزینه پیراهن را آدیداس به ما تخفیف داد و ۲۵ درصد آن هم بنا شد از طریق ایرانی هایی که خارج از کشور هستند تهیه شود. چرا که با شرایط فعلی ایران، ما نمی توانیم مستقیم پیراهن تهیه کنیم و شرکت آدیداس زمانی اسپانسر می شود تا بتواند پیراهنش را داخل هر کشوری بفروشد، از آنها قراردادی داریم که به ما تعلق می‌گیرد و ما ۲۵ درصد پول را از آن ناحیه تامین می‌کنیم و حدود یک ونیم میلیارد دلار هم باید از آنها بگیریم.
تاج درپاسخ به مجری برنامه مبنی بر اینکه آیا پولی که فیفا به تیم های راه یافته به جام جهانی می دهد به ایران می رسد یا خیر گفت:
 
تا کنون پولی به تیم ما ندادند ولی این پول به تیم ما تعلق می‌گیرد. برای ما مقداری سخت است که پول را به داخل کشور بیاوریم. نزدیک به ۲ سال پیش هم نتوانستیم از AFC پول بگیریم و وزارت خارجه نیز خیلی در این امر به ما کمک کرد تا ما رینگر را به یورو تبدیل کردیم.
وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه پروژه پوتین – مددوف در فدراسیون فوتبال کلید خورده، تصریح کرد:
 
آقای کفاشیان پس از سپری شدن دوره ۸ ساله ریاست فدراسیون دیگر نمی توانستند کاندید این سمت شوند به علاوه اینکه به هردلیلی من کاندید شدم و دور اول انتخابات فدراسیون کنار رفتم. زمانی هم که کاندید شدم علی کفاشیان را به عنوان نایب رئیس اول معرفی کردم چرا که او تجربه بین المللی بسیار خوبی در این زمینه داشت و کرسی خیلی خوبی به عنوان نایب رئیس AFC برای ما کسب کرده بود و از طرفی هم رئیس فوتسال آسیا شده بود و اگر ما آقای کفاشیان را از دست می‌دادیم این پست ها را هم از دست می دادیم.
رییس فدراسیون فوتبال تصریح کرد:
 
تجربه تلخی در ۱۰ سال گذشته داشتیم که آقای صفایی فراهانی که پست خیلی خوبی در AFC داشت، به ما معرفی نکردند و ما این پست را از دست دادیم.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۶۴
فرهاد امیرپور - خارکوف، اوکراین
مرتیکه الدنگ از همه چیز فوتبال فقط فامیلشو داره.
‌سه شنبه ۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۴:۳۴
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +281شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +237شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +200پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +163سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +147ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +142فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +113کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +111ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +100ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید