خبر مهم روزنامه پیروزی:بزرگترین از خودگذشتگی علی دایی برای پرسپولیس

روزنامه پیروزی نوشته علی دایی از حق 2/3 میلیارد تومانی خود در قبال پرسپولیس گذشته است.
 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ یکی از تیترهای اصلی شماره فردای روزنامه پیروزی تیتر مهمی درباره بخشش علی دایی است. دایی که چند هفته قبل در برنامه 90 خیلی صریح درباره طلبش از پرسپولیس سخن گفت و ماجرای ده ها نامه ای که نوشته بوده تا شاید طاهری به یکی از آننها پاسخ بدهد و مالیاتش را بپردازد را به طور شفاف شرح داد.

 
او خودش گفت فقط 132 میلیون تومان مالیاتش را می خواسته اما وقتی پرسپولیسی ها از پرداخت این پول سر باز زدند ، او به فدراسیون شکایت کرد و توانست 2.3 میلیارد علیه قرمزها حکم بگیرد. او البته این حکم را وارد پرونده های قرمزها در ماجراهای پرونده مجوز حرفه ای نکرد و با پادرمیانی مهدی محمد نبی ، مانع از صدور پرونده حرفه ای برای قرمزها نشد .
 
با تغییرات مدیریتی در پرسپولیس ، گرشاسبی دور جدید رایزنی با دایی را آغاز کرد و توانست او را راضی کند تنها بدهی مالیاتی اش را بگیرد. حالا روزنامه پرسپولیس خبر مهمی داده است. این که دایی از طلب 2.3 میلیاردی اش گذشته و به همان توافق قدیمی پرداخت مالیات بسنده کرده تا به عنوان یکی از محبوب ترین های ادوار پرسپولیس ، بخشی از دینش به هواداران ادا کرده باشد و باعث دلخوشی این طرفداران بی شمار تیم قرمزپوش شده باشد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
piki82 - تورین، ایتالیا
آره خیلی از خودگذشتگی کرد واقعا ! میخواست حقوق سال آخرش رو که اصلا تو پرسپولیس نبود و اخراج شده بود رو بگیره که دیگه روش نشد ! والا اون پولی که سال قبلش گرفت هم کوفتش بشه از سرش هم زیاد بود با اون نتایج ! البته اون مدیر ابلهی که همچین قراردادی میبنده بابد بستش به گاری ! با اینکه پرسپولیسی هستم اصلا از این دایی پولکی خوشم نمیاد و مربیگری هم باد نیست !!
‌چهارشنبه ۲۷ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۹
۷۸
hassan5 - تهران، ایران
تا نباشد چوب تر فرمان نبرد گاو نر!!!
‌چهارشنبه ۲۷ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۶
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +253تشکر ایرانی‌ها از اسرائیل جلوی چشم طرفداران حماس؛ رضا پهلوی به این مداخله بسیار نیاز بود
  • +236ترامپ: امروز تماشا کنید که چه بر سر این اوباش دیوانه می‌آید؛ افتخار بزرگی است که آن‌ها را می‌کشم
  • +229شاهزاده رضا پهلوی: نیازهای ضروری خود را تهیه کنید، در خانه بمانید و در انتظار «فراخوان نهایی» من باشید
  • +214شاهزاده رضا پهلوی: عزم آمریکا و اسرائیل برای نابودی سپاه از حمایت مردم ایران برخوردار است
  • +173وقتی ۳۰ هزار نفر کشته شدند سکوت کردید؛ حالا برای زیرساخت‌ها فریاد می‌زنید؟
  • +168نتانیاهو خطاب به ایرانیان: در روزهای آینده شرایطی فراهم می‌شود تا سرنوشت خود را به دست بگیرید
  • +158ترامپ: بمباران مدرسه دخترانه در ایران کار جمهوری اسلامی بود
  • +148پلیس لندن راهپیمایی روز قدس را ممنوع کرد
  • +144مدیر عامل فولاد شاهرود هنگام خروج از کشور با ۳ میلیون دلار پول نقد دستگیر شد
  • +136فایل صوتی لو رفته؛ وحشت در ایست‌بازرسی‌ها از کابوس پهپادهای اسرائیلی