ایتالیایی‌ها خواهان حذف ایران از جام جهانی شدند

رسانه‌های ایتالیایی مدعی شدند ایران به دلیل نقض قوانین باید از جام جهانی کنار گذاشته شود و به این ترتیب آتزوری شانش رفتن به این رقابت‌ها را خواهد داشت.
 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ سایت‌های ایتالیایی «اسپورت فِیر» و «لیبرو کوئیوتیدیانو» با اشاره به مصاحبه اخیر مسعود شجاعی با روزنامه «ال‌پایس» اسپانیا مدعی شدند که فدراسیون فوتبال ایران قوانین فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) را نقض و دولت ایران در امور فدراسیون فوتبالش دخالت سیاسی کرده و به همین دلیل فیفا باید ایران را از جام جهانی 2018 روسیه کنار بگذارد تا ایتالیا شانس حضور در جام بیست‌ویکم به جای ایران را داشته باشد. پیش از این برخی رسانه‌های ایتالیایی مدعی شده بودند ایران و چند کشور عربی باید از جام جهانی 2018 کنار گذاشته شوند.

 
بر اساس گزارش «اسپورت فِیر» مسعود شجاعی پس از بازی برای تیم پانیونیوس یونان مقابل نماینده رژیم صهیونیستی در رقابت‌های لیگ اروپا دیگر به تیم ملی دعوت نشد و گفته شد دلیل این موضوع فنی بوده، اما انگیزه‌های سیاسی برای دعوت نکردن از شجاعی پشت این موضوع پنهان ماند.
 
این سایت با اشاره به این اظهار نظر اخیر شجاعی 33 ساله که گفته بود "مادرم هرگز نتوانسته بازی من را از نزدیک در ورزشگاه ببیند. ما تنها کشور در جهان هستیم که بانوان اجازه حضور در ورزشگاه را ندارند."، دولت ایران را به دخالت در امور فدراسیون فوتبال محکوم کرد و معتقد است فیفا باید ایران را از جام جهانی 2018 کنار بگذارد.
 
«لیبرو کوئیوتیدیانو» هم با اشاره به دلایل مشابه ذکر شده نوشت؛ مسعود شجاعی بنا به دلایل غیرورزشی از پوشیدن پیراهن تیم ملی کشورش منع شده است. با این تفاسیر فیفا می‌تواند ایران را به دلیل نقض قوانین با مجازات‌هایی روبه‌رو کند و حتی از جام جهانی 2018 اخراج کند.
 
رسانه‌های ایتالیایی در حالی چنین موضوعی را مطرح کرده‌اند که پس از اظهارات داورزنی معاون وزارت ورزش و جوانان درباره دعوت نکردن شجاعی به تیم ملی، فیفا از فدراسیون ایران در این باره استعلام گرفت. فدراسیون فوتبال ایران نیز اعلام کرد محرومیت شجاعی از حضور در تیم ملی صحت ندارد و انتخاب بازیکنان تیم ملی با نظر سرمربی صورت می‌گیرد.
 
نکته دیگر اینکه احسان حاج صفی نیز با وجود بازی برابر نماینده رژیم صهیونیستی به تیم ملی ایران دعوت شد و بازی کرد.
رأی دهید
دیدگاه خوانندگان
۴۴
Realman - کالیفرنیا ، ایالات متحده امریکا

دیگه این آخر بدبختی ایتالیا هستش که اینجوری بخواد بیاد جام جهانی .
‌پنجشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۶ - ۰۷:۰۷
۵۱
kurosh-h - گوتنبرگ، سوئد

من عاشق ایتالیا هستم. اما از کلک و جر زدن رایج در این کشور بیزارم. حتی حرمت زیدان در آخرین بازی وی را رعایت نکردند، آنقدر بهش گیر دادند و فحش ناموسی دادند که کنترلش را از دست داد،
‌پنجشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۰
۶۷
Gharibeh-Ashena - هانوفر، آلمان

ایتالیا بهتره بره تو زمین بازی نتیجه بگیره نه این ننه من قریبم بازیها رو در بیاره.
‌پنجشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۲
نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.
  • +278شاهزاده رضا پهلوی از ترامپ خواست به اقدام نظامی علیه حکومت ایران ادامه دهد
  • +235شاهزاده رضا پهلوی در سی‌پک: جمهوری اسلامی باید به‌طور کامل پایان یابد
  • +195پاسخ سخنگوی فارسی‌زبان ارتش اسرائیل به مجری حکومتی: از روز اول پدر بالای سرت نبوده
  • +158سخنرانی فرح و ایمان پهلوی (دو دختر شاهزاده رضا پهلوی) در تجمع ایرانیان مقابل کنگره آمریکا در واشینگتن
  • +144ترامپ: این رژیم ۴۵ هزار نفر از مردم معترض خودش را کشت؛ به سرعت کار رژیم را تمام می‌کنیم
  • +140فرمانده یگان ویژه فاتحین، دخیل در سرکوب معترضان، کشته شد
  • +120پیام تند روح‌الله رحیم‌پور به نماینده ایرانی‌الاصل پارلمان فرانسه: تا حالا چه غلطی کردید
  • +112کشته شدن کودک ۱۱ ساله در حین خدمت در ایست بازرسی سپاه
  • +109ترامپ: در حال بررسی خروج از پیمان ناتو هستم، همیشه می‌دانستم آن‌ها ببر کاغذی هستند
  • +99ترامپ به کشورهای وابسته به تنگه هرمز: «شجاعت دیرهنگام» نشان بدهید، بروید و نفت‌تان را پس بگیرید